A.Vogel Vitamine D3 10 microgram Tabletten

9.99

A.Vogel Vitamine D3 10 μg is een plantaardig voedingssupplement dat vitamine D3 uit korstmos bevat. Dit maakt het geschikt voor zowel veganisten als vegetariërs en voor mensen die natuurlijke producten verkiezen. Dit supplement bevordert het behoud van sterke botten en tanden, en draagt bij aan een gezonde weerstand. Het ondersteunt ook de functie van spieren en gewrichten en speelt een belangrijke rol bij celdeling en kalkopname in botten. Bovendien is slechts één tablet per dag voldoende, waardoor het supplement gemakkelijk in te nemen is en weinig belasting voor het lichaam vormt.

Naast de A.Vogel Vitamine D3 10 μg variant is er ook de A.Vogel Vitamine D3 25 μg verkrijgbaar. Deze sterkere variant is geschikt voor mensen met een verhoogde behoefte aan vitamine D3, bijvoorbeeld bij een tekort aan zonlicht of bij een donkere huidskleur. Vitamine D3 is van groot belang voor het menselijk lichaam en kan helpen bij het behoud van sterke botten en tanden, een gezonde weerstand en het goed functioneren van spieren en gewrichten. A.Vogel Vitamine D3 biedt een natuurlijke, plantaardige oplossing voor een gezond lichaam en geest.

Lees meer <
  • 100% plantaardig

  • Geschikt voor zwangere vrouwen (10 μg)

  • Slechts 1 kleine tablet per dag

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine d3

2+1 Gratis
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

RI*
Vitamine D3 (400 IE) 10 mcg 200%

* Referentie-inname

Ingrediënten
Vulstof (dicalciumfosfaatdihydraat, microcrystallijne cellulose); glansmiddel (magnesiumstearaat); vulstof (maïssiroop); verstevigingsmiddel (Arabische gom); stabilisator (zonnebloemolie, kokosnootolie, mono- en diglyceriden van vetzuren); vitamine D3 (10 μg per tablet); antiklontemiddel (siliciumdioxide); antioxidant (natriumascorbaat, vitamine E).

Gebruik

We adviseren je om 1 keer per dag 1 tablet bij een maaltijd die vet bevat in te nemen zodat je lichaam Vitamine D sneller opneemt. De kleine tabletten kunnen in z’n geheel worden doorgeslikt.

A. Vogel reviews

  1. Eva

    Ik ben dolgelukkig met mijn aankoop van de A.Vogel Vitamine D3 10 microgram Tabletten! Deze tabletten zijn gemakkelijk in te nemen en hebben me geholpen om mijn botten en tanden sterk te houden. Ik merk ook dat mijn weerstand beter is geworden sinds ik dit product gebruik en mijn spieren en gewrichten voelen sterk en flexibel aan. Het feit dat deze tabletten ook nog eens ter ondersteuning van de weerstand zijn, maakt het een perfecte aanvulling op mijn dagelijkse routine. Ik kan dit product ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om hun gezondheid te ondersteunen.

  2. Tessa

    Dit product heeft mijn leven echt veranderd! De A.Vogel Vitamine D3 10 microgram Tabletten hebben me geholpen om mijn botten en tanden gezond te houden en mijn weerstand te verbeteren. Dankzij deze tabletten ben ik in staat om mijn spieren en gewrichten sterk te houden en voel ik me veel energieker en gezonder. Ik ben blij dat ik dit product heb ontdekt en zal het zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie. Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je gezondheid te verbeteren en je welzijn te verbeteren, dan is dit het perfecte product voor jou!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is niet geschikt voor kinderen tot en met 4 jaar. Gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding kan voor zover bekend overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de componenten. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met A.Vogel Vitamine D3 10 μg?

Veel mensen ervaren dat A.Vogel Vitamine D3 10 μg helpt bij het behoud van sterke botten en tanden, en het ondersteunen van de weerstand. Ook merken sommigen dat het supplement helpt om spieren en gewrichten sterk te houden. Omdat het supplement 100% plantaardig is, is het bovendien geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Waarom deze A.Vogel Vitamine D3 10 μg aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een natuurlijk voedingssupplement dat helpt bij het behoud van sterke botten en tanden, en het ondersteunen van de weerstand, dan is deze aanbieding van A.Vogel Vitamine D3 10 μg zeker de moeite waard. Door slechts één kleine tablet per dag te nemen, kun je al profiteren van de voordelen van vitamine D3. Bovendien is het supplement 100% plantaardig, dus geschikt voor vegetariërs en veganisten. Kortom, een mooie kans om dit product eens uit te proberen!

Wat zijn de voordelen van A.Vogel Vitamine D3 10 μg?

A.Vogel Vitamine D3 10 μg biedt verschillende voordelen. Zo helpt het bij het behoud van sterke botten en tanden, ondersteunt het de weerstand en draagt het bij aan het behoud van de spierfuncties. Daarnaast speelt vitamine D3 een belangrijke rol bij de celdeling en kalkopname in botten. Het feit dat het supplement 100% plantaardig is, maakt het ook nog eens geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Heeft A.Vogel Vitamine D3 10 μg bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van A.Vogel Vitamine D3 10 μg. Wel is het belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij twijfel kun je het beste contact opnemen met je huisarts of apotheker.