AOV 401 Vitamine D3

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

11.50

€0.19 per Capsules

AOV 401 Vitamine D3 Capsules zijn een voedingssupplement met 10 mcg cholecalciferol, de natuurlijke vorm van vitamine D. Dit is de vorm die het lichaam het beste kan opnemen, zonder eerst te worden omgezet. Vitamine D is van belang voor de gezondheid vanwege zijn rol bij het opnemen van calcium in de botten. Het is ook nodig voor het behoud van sterke botten en tanden, en ondersteunt het immuunsysteem en de weerstand.

De AOV supplementen zijn nu verpakt in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET). Deze keuze draagt bij aan een meer circulaire economie, omdat er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Dit heeft als voordeel dat er minder druk op het milieu komt te staan. Bovendien is het gebruik van rPET beter voor het behoud van natuurlijke hulpbronnen en vermindert het de hoeveelheid plastic afval.

Samengevat bieden de AOV 401 Vitamine D3 Capsules een gemakkelijke en natuurlijke manier om het lichaam te voorzien van de essentiële vitamine D, terwijl de keuze voor rPET-verpakkingen bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Met als bijkomend voordeel dat het behoud van sterke botten en tanden wordt ondersteund en het immuunsysteem wordt versterkt.

Lees meer <
 • Voor een aanvulling van 10 mcg vitamine D per vegacaps

 • Voor het behoud van sterke botten en goed voor de spieren

 • Draagt bij aan een sterk gebit

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine d3

2+1 Gratis
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 vegacaps

Vitamine D3 (cholecalciferol) 10 mcg / 400 IE

IngrediëntenVulstof (microkristallijne cellulose), hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), vitamine.

Allergenen informatie
401 Vitamine D3 bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en niet voor veganisten.

 

Gebruik

1 x daags 1 vegacapsule bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. Michella

  Tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Slik dit tijdens de wintermaanden, voor wat extra zon!

 2. Naomi

  Ik heb de AOV 401 Vitamine D3 onlangs gekocht en ik ben er zeer tevreden mee. Het is een geweldig supplement dat helpt bij het versterken van mijn botten en tanden. Ik heb gemerkt dat mijn weerstand verbeterd is sinds ik ermee begonnen ben. Het gebruik ervan is ook heel gemakkelijk, ik hoef alleen maar één pil per dag in te nemen. Ik zou dit product zeker aan iedereen aanbevelen die een boost nodig heeft voor zijn immuunsysteem.

 3. Femke

  De AOV 401 Vitamine D3 is een uitstekend product. Ik gebruik het nu al een paar weken en ik merk dat mijn botten en tanden veel sterker zijn geworden. Als iemand die vaak strijdt tegen verkoudheid en griepjes, vind ik het geweldig dat het mijn immuunsysteem ook versterkt. Het is ook geweldig om te weten dat het supplement natuurlijke Vitamine D3 bevat, wat betekent dat mijn lichaam het snel en effectief kan opnemen. Kortom, ik ben zeer tevreden met dit product en zou het aanraden aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun gezondheid te verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 401 Vitamine D3 Capsules?

Er zijn verschillende ervaringen met AOV 401 Vitamine D3 Capsules. Sommige mensen geven aan dat het hen heeft geholpen om sterke botten en tanden te behouden, terwijl anderen zeggen dat het hun immuunsysteem heeft ondersteund. Over het algemeen zijn de ervaringen positief en raden mensen het product aan voor wie op zoek is naar een vitamine D supplement.

Waarom deze AOV 401 Vitamine D3 Capsules aanbieding kopen?

Deze AOV 401 Vitamine D3 Capsules aanbieding is een goede keuze omdat je een hoogwaardig supplement krijgt dat belangrijk is voor je gezondheid. Met 10 mcg cholecalciferol per vegacaps krijg je een effectieve dosis vitamine D3, de natuurlijke vorm van vitamine D. Daarnaast draag je bij aan een meer circulaire economie door te kiezen voor een duurzame verpakking van 100% gerecycled plastic (rPET). Door nu gebruik te maken van deze aanbieding, profiteer je van een voordelige prijs en investeer je in je gezondheid en het milieu.

Wat zijn de voordelen van AOV 401 Vitamine D3 Capsules?

AOV 401 Vitamine D3 Capsules hebben verschillende voordelen. Ten eerste draagt het bij aan het behoud van sterke botten en tanden door de verhoogde opname van calcium in de botten. Ten tweede ondersteunt het het immuunsysteem, wat bijdraagt aan de weerstand van het lichaam. Daarnaast is vitamine D belangrijk voor de spieren en draagt het bij aan een sterk gebit. Het supplement is veganistisch en bevat 10 mcg cholecalciferol per vegacaps.

Heeft AOV 401 Vitamine D3 Capsules bijwerkingen?

AOV 401 Vitamine D3 Capsules hebben over het algemeen geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen, aangezien te veel vitamine D schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Als je twijfelt of je dit supplement veilig kunt gebruiken in combinatie met andere medicijnen of gezondheidsproblemen hebt, neem dan contact op met je huisarts.