AOV 422 Vitamine D3 50mcg

 • 120 Tabletten
 • 120 Tabletten

24.95

€0.21 per Tabletten

AOV 422 Vitamine D3 50mcg Tabletten bevatten een hoge dosering van 50 mcg vitamine D per tablet en zijn gemaakt van de meest natuurlijke en actieve vorm van vitamine D: vitamine D3. Het lichaam kan vitamine D zelf aanmaken onder invloed van zonlicht en het zit ook in voedsel, maar voor bepaalde groepen kan het nodig zijn om extra vitamine D in te nemen. Vitamine D is belangrijk voor de opname van kalk in de botten en tanden, en draagt ook bij aan een goede weerstand en gezonde spieren. Door te kiezen voor AOV 422 Vitamine D3 50mcg Tabletten krijg je een hoog gedoseerd en natuurlijk supplement dat bijdraagt aan een goede gezondheid.

De verpakking van AOV supplementen is vernieuwd en is nu duurzamer. De flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een meer circulaire economie en het verminderen van de hoeveelheid nieuw geproduceerd plastic. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van mens en dier omdat plastic afval schadelijk kan zijn voor de omgeving. Door te kiezen voor AOV 422 Vitamine D3 50mcg Tabletten draag je niet alleen bij aan je eigen gezondheid, maar ook aan een duurzamere toekomst.

Lees meer <
 • Met een hoge dosering 50mcg vitamine D per tablet

 • Bevat een actieve vorm van vitamine D

 • Van belang voor behoud van sterke botten en tanden

Anderen kochten ook

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

Vitamine D3 (cholecalciferol) 50 mcg / 2000 IE

Ingrediëntenzoetstof (xylitol), dextrose, vitamine, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (talk, stearinezuur, magnesium stearaat).

Allergenen informatie
422 Vitamine D3 bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en niet voor veganisten.

 

Gebruik

1 x daags 1 capsule bij een maaltijd innemen.

AOV reviews

 1. Iris

  Ik ben erg blij met mijn aankoop van de AOV 422 Vitamine D3 supplementen. Sinds ik deze tabletten neem, merk ik dat ik me fitter en gezonder voel. Ik heb het idee dat mijn botten en tanden sterker zijn geworden en dat mijn huid er beter uitziet. Het is een fijn idee dat ik nu voldoende vitamine D binnenkrijg, vooral omdat ik niet veel buiten kom en een donkere huidskleur heb. De tabletten zijn makkelijk in te nemen en ik heb geen vervelende bijwerkingen ervaren. Ik kan dit supplement zeker aanbevelen aan mensen die extra vitamine D nodig hebben!

 2. Kim

  Als iemand die veel tijd binnenshuis doorbrengt en weinig zonlicht krijgt, ben ik erg blij dat ik de AOV 422 Vitamine D3 supplementen heb ontdekt. Ik heb gemerkt dat mijn energielevels zijn gestegen en mijn stemmingswisselingen zijn afgenomen sinds ik deze tabletten neem, en ik heb meer vertrouwen in de gezondheid van mijn botten en tanden. De hoge dosering vitamine D per tablet is een pluspunt, en ik waardeer dat deze tabletten een actieve vorm van vitamine D bevatten, zodat mijn lichaam het gemakkelijker kan opnemen. Ik zou dit product ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zich beter wil voelen en zijn of haar immuunsysteem wil versterken!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 422 Vitamine D3 50mcg Tabletten?

Mensen die AOV 422 Vitamine D3 50mcg Tabletten hebben gebruikt, hebben vaak positieve ervaringen. Ze merken dat het supplement bijdraagt aan sterke botten en tanden en een betere weerstand. Ook wordt vaak genoemd dat het goed is voor de spieren. Natuurlijk is het effect van vitamine D voor iedereen anders en is het belangrijk om ook voldoende zonlicht en gezonde voeding te krijgen.

Waarom deze AOV 422 Vitamine D3 50mcg Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement met een hoge dosering vitamine D, is de AOV 422 Vitamine D3 50mcg Tabletten aanbieding een goede keuze. Je krijgt namelijk per tablet 50mcg vitamine D, wat een behoorlijke dosering is. Daarnaast bevat het supplement een natuurlijke en actieve vorm van vitamine D, wat beter wordt opgenomen door het lichaam. En als extra voordeel is de verpakking van 100% gerecycled plastic, wat bijdraagt aan een meer circulaire economie.

Wat zijn de voordelen van AOV 422 Vitamine D3 50mcg Tabletten?

AOV 422 Vitamine D3 50mcg Tabletten hebben verschillende voordelen. Het supplement bevat een hoge dosering van 50mcg vitamine D per tablet, wat kan bijdragen aan sterke botten en tanden, een betere weerstand en gezonde spieren. Daarnaast bevat het supplement een natuurlijke en actieve vorm van vitamine D, wat beter wordt opgenomen door het lichaam. En als extra voordeel is de verpakking van 100% gerecycled plastic, wat bijdraagt aan een meer circulaire economie.

Heeft AOV 422 Vitamine D3 50mcg Tabletten bijwerkingen?

Bij normaal gebruik en de aanbevolen doseringen zijn er geen bijwerkingen bekend van AOV 422 Vitamine D3 50mcg Tabletten. Echter, bij langdurig gebruik van zeer hoge doseringen kan er een overdosering optreden, wat kan leiden tot een verhoogde calciumspiegel in het bloed. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of deskundige voordat je begint met het gebruik van supplementen.