Daily Co Vitamine D 25 mcg

   9.95

   Op voorraad

   Daily Co – Vitamine D 25 mcg

   Vitamine D van Daily co is een hooggedoseerd vitamine D supplement in de ideale dosering van 25 mcg per softgel. De Vitamine D van Daily co bevat de meest actieve vorm van vitamine D, namelijk Vitamine D3. Vitamine D wordt het best opgenomen met een vettige vloeistof, daarom is ervoor gekozen om de Vitamine D3 te werken in een softgel met extra vierge olijfolie. De vitamine D3 van Daily Co is afkomstig van wolvet. Vitamine D wordt ook wel de zonvitamine genoemd, dit komt omdat het lichaam zelf vitamine D aan maakt als men in de zon zit. Algemeen wordt geadviseerd om Vitamine D te slikken, zeker in de donkere maanden.

   • Een ideale dosering van 25 mcg per softgel
   • In een softgel met extra vierge olijfolie voor een betere opname
   • Kleine softgels, daardoor makkelijke slikbaar

   Anderen kochten ook

   Over Vitamines.com

   Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

   Ingrediënten

   Ingrediënten per softgel:

   Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 mcg 500%

   Ingrediënten:

   Extra vierge olijfolie, softgelwand (gelatine, glycerine, water), vitamine D3 (cholecalciferol).

   Gebruik

   Dagelijks 1 softgel tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering. Dit voedingssuplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

   Reviews

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “Daily Co Vitamine D 25 mcg” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Veelgestelde vragen

   Wat is vitamine D?

   Vitamine D is een vetoplosbare vitamine. Vitamine D is een van de weinige vitamines die het lichaam zelf kan maken. Onder invloed van zonlicht wordt in de huid vitamine D gevormd. Daarnaast levert de voeding vitamine D.
   2 soorten vitamine D in voeding
   Vitamine D komt in de voeding voor in 2 vormen: ergocalciferol (vitamine D2) en cholecalciferol (vitamine D3).

   Beide vormen worden gevormd onder invloed van ultraviolette straling (uv-straling). Deze straling is onderdeel van zonlicht. Vitamine D2 wordt gevormd in bepaalde paddenstoelen en schimmels en vitamine D3 in de huid van mens en dier. Daarom komt vitamine D3 van nature voor in voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong.

   In supplementen en verrijkte voedingsmiddelen wordt zowel vitamine D2 als vitamine D3 gebruikt. Beide vormen zijn actief, dus doen hun werk in ons lichaam. Vitamine D3 heeft wel een iets sterkere werking dan vitamine D2.

   Hoe wordt Vitamine D opgenomen?

   Vitamine D wordt in de darm het best opgenomen als er ook vet of olie aanwezig is. De gemiddelde opname van vitamine D uit de voeding wordt geschat op 80%. Het lichaam kan vitamine D opslaan in vetweefsel en organen, zoals de lever.

   In welke voeding zit vitamine D?

   Vitamine D zit van nature in vette vis, zoals haring, zalm en makreel. Vlees en eieren leveren ook vitamine D, maar minder dan vette vis. In Nederland wordt ook vitamine D toegevoegd aan halvarine, margarine en bak- en braadproducten (maar niet aan olie). In roomboter zit van nature vitamine D, maar veel minder dan wat er wordt toegevoegd aan margarines en halvarines.

   Waarschuwingen

   Droog en op kamertemperatuur bewaren.

   Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

   Waarom Vitamines.com ?

   68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

   Anna van der Laan

   Vitamine Expert

   1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk