Davitamon Vitamine D 50 Plus Smelttablet

16.49

Davitamon Vitamine D 50 Plus is een supplement dat speciaal ontwikkeld is voor mensen die behoefte hebben aan extra vitamine D. Vitamine D speelt een belangrijke rol bij de opname van calcium en fosfor uit voeding, wat bijdraagt aan het behoud van sterke botten en tanden. Daarnaast ondersteunt vitamine D een goede werking van de spieren. Vitamine D is met name belangrijk voor mensen boven de 50 jaar, omdat het lichaam op latere leeftijd minder goed in staat is om vitamine D uit voeding en zonlicht op te nemen. Een tekort aan vitamine D kan leiden tot botontkalking en spierzwakte.

Davitamon Vitamine D 50 Plus biedt een aantal voordelen. Het supplement is gemakkelijk in te nemen en geschikt voor dagelijks gebruik. Het is ook geschikt voor vegetariërs. Vitamine D is essentieel voor de gezondheid van het lichaam en kan bijdragen aan een verbeterde levenskwaliteit en vitaliteit. Het gebruik van dit supplement kan dus helpen om de dagelijkse hoeveelheid vitamine D aan te vullen en zo te zorgen voor sterke botten en spieren, en een algemene gezonde werking van het lichaam.

Lees meer <
  • Goed voor behoud van sterke botten en tanden

  • Goed voor de weerstand

  • Goed voor de werking van spieren

Anderen kochten ook

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 smelttablet        

Vitamine   RI*
D3 (cholecalciferol) 10 µg 200%

* Referentie inname volgens de gezondheidsraad

Ingrediënten
Zoetstof: mannitol, maïszetmeel, vitamine D, aroma’s, voedingszuur: citroenzuur, antiklontermiddel: magnesiumstearaat.

Gebruik

1 Smelttablet per dag, in te nemen zonder water, lost gemakkelijk op in de mond.

Davitamon reviews

  1. Lisa

    Ik heb net de Davitamon Vitamine D 50 Plus Smelttabletten uitgeprobeerd en ik kan gerust zeggen dat ik onder de indruk ben! De smelttabletten hebben een frisse citrussmaak en smelten snel in de mond, wat het heel gemakkelijk maakt om in te nemen. Ik merk ook dat mijn botten en spieren zich sterker voelen sinds ik deze vitamine D-supplementen gebruik. Ik ben blij dat ik nu een supplement heb gevonden dat speciaal is ontworpen voor mijn leeftijdsgroep. Al met al ben ik erg tevreden met mijn aankoop en zal ik dit product zeker opnieuw kopen.

  2. Demi

    Als iemand die in Nederland woont, ben ik me ervan bewust hoe belangrijk vitamine D is, vooral omdat we niet altijd genoeg zon krijgen. Ik ben blij dat ik nu de Davitamon Vitamine D 50 Plus Smelttabletten heb ontdekt, omdat ik weet dat ik nu de aanbevolen hoeveelheid vitamine D binnenkrijg. Ik ben vooral onder de indruk van de kwaliteit van dit supplement, omdat het de beste getest is door de Consumentenbond. De smelttabletten zijn gemakkelijk in te nemen en ik heb het gevoel dat mijn botten en spieren sterker worden. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig vitamine D-supplement.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Bij kamertemperatuur op een droge en donkere plaats (in de originele verpakking) bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Davitamon Vitamine D 50 Plus?

Mensen die Davitamon Vitamine D 50 Plus gebruiken, zijn over het algemeen positief. Veel mensen ervaren dat hun botten sterker aanvoelen en dat ze meer energie hebben. Daarnaast vinden sommigen het ook fijn dat het gemakkelijk in te nemen is.

Waarom deze Davitamon Vitamine D 50 Plus aanbieding kopen?

Als je Davitamon Vitamine D 50 Plus nu koopt, profiteer je van een mooie aanbieding. Je krijgt namelijk meer capsules voor dezelfde prijs! Door deze aanbieding te kopen, zorg je er bovendien voor dat je voldoende vitamine D binnenkrijgt, wat belangrijk is voor onder andere sterke botten en tanden, en een goede werking van de spieren.

Wat zijn de voordelen van Davitamon Vitamine D 50 Plus?

Davitamon Vitamine D 50 Plus heeft verschillende voordelen. Zo draagt het bij aan het behoud van sterke botten en tanden en een goede werking van de spieren. Daarnaast ondersteunt het ook het immuunsysteem en zorgt het voor een normale werking van de spieren. Bovendien zijn de capsules gemakkelijk in te nemen en geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een aanvulling van vitamine D.

Heeft Davitamon Vitamine D 50 Plus bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Davitamon Vitamine D 50 Plus bij gebruik volgens de aanbevolen dosering. Wel is het belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Mocht je toch bijwerkingen ervaren, neem dan contact op met een arts of apotheker.