Fittergy Vitamine D3 25 mcg met zink

Fittergy Vitamine D3 75mcg Met Zink is een supplement dat een natuurlijke en actieve vorm van vitamine D3 bevat, die bijdraagt aan een goede werking van het immuunsysteem en het behoud van sterke botten. Vitamine D3 wordt in de huid aangemaakt onder invloed van zonlicht, maar in sommige gevallen kan het nodig zijn om dit aan te vullen met een supplement. Door de toevoeging van zink wordt de opname van vitamine D3 door het lichaam verbeterd. Zink speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van cellen en weefsels en is essentieel voor een goede stofwisseling. Het gebruik van Fittergy Vitamine D3 75mcg Met Zink kan dus bijdragen aan een betere algehele gezondheid.

Naast het ondersteunen van het immuunsysteem en het behoud van sterke botten, heeft vitamine D3 nog meer voordelen. Zo zorgt het voor sterke, soepele spieren en kan het een positieve invloed hebben op de stemming. Ook wordt het geassocieerd met een verminderd risico op bepaalde ziekten, zoals multiple sclerose, diabetes type 1 en sommige vormen van kanker. Het toevoegen van zink aan het supplement heeft ook voordelen, omdat dit mineraal essentieel is voor een goede stofwisseling en bijdraagt aan een gezonde huid, haren en nagels. Het gebruik van Fittergy Vitamine D3 75mcg Met Zink kan dus niet alleen zorgen voor een betere weerstand en sterkere botten, maar ook voor een algehele verbetering van de gezondheid.

Lees meer <
 • Optimale dosering

 • Voor botten, spieren en weerstand

 • Zuiver en makkelijk in te nemen

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per dosering van 1 tablet

    *RI
Vitamine D3 (cholecalciferol) 75 mcg 1000%
Zink (citraat) 2 mg 20%

Ingrediënten

Bindmiddel (isomalt), vulmiddel (MCC), zink, vitamine D3, anti-klontermiddelen (magnesiumstearaat, silicium dioxide).

Gebruik

1 tablet per dag tijdens het ontbijt innemen. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Fittergy reviews

 1. Maud Geniet

  Snel bezorgd! Product is wat ik er van had verwacht, dus ben tevreden.

 2. Lisa

  Ik ben erg tevreden met de Fittergy Vitamine D3 25 mcg met zink. Het is een gemakkelijk supplement dat ik dagelijks kan gebruiken om mijn vitamine D-niveau op peil te houden, vooral in de wintermaanden. Ik ben blij dat dit supplement de meest actieve en natuurlijke vorm van vitamine D bevat, wat betekent dat mijn lichaam het effectiever kan opnemen. Ik merk ook dat ik me over het algemeen energieker voel en minder vermoeid ben sinds ik dit supplement ben gaan gebruiken. De toevoeging van zink is ook een pluspunt, omdat het mijn immuniteit helpt verbeteren. Al met al een geweldig product dat ik zeker zou aanbevelen!

 3. Emma

  Ik heb al verschillende vitamine D-supplementen geprobeerd, maar de Fittergy Vitamine D3 25 mcg met zink is echt een van de beste. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van het product, vooral omdat het de meest actieve en natuurlijke vorm van vitamine D bevat. Ik ben erg blij dat ik nu elke dag een supplement kan gebruiken dat me helpt om mijn immuniteit te verbeteren, vooral in deze tijden van COVID-19. De toevoeging van zink is een geweldige touch, omdat het me ook helpt om verkoudheid en griep te bestrijden. Het beste van alles is dat ik me over het algemeen beter voel sinds ik dit product ben gaan gebruiken. Als je op zoek bent naar een effectief supplement om je gezondheid te ondersteunen, zou ik Fittergy Vitamine D3 25 mcg zeker aanbevelen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Fittergy Vitamine D3 75mcg Met Zink?

Veel gebruikers zijn tevreden met het supplement. Ze merken bijvoorbeeld dat hun immuunsysteem beter werkt en dat ze minder snel ziek worden. Ook ervaren ze sterke botten en tanden en soepele spieren. Verder vinden gebruikers het prettig dat het supplement een natuurlijke en actieve vorm van vitamine D3 bevat en dat zink zorgt voor een betere opname.

Waarom deze Fittergy Vitamine D3 75mcg Met Zink aanbieding kopen?

Deze aanbieding is interessant omdat je een hoogwaardig supplement krijgt met vitamine D3 en zink voor een scherpe prijs. Hierdoor ben je verzekerd van de ondersteuning van je immuunsysteem en het behoud van sterke botten, terwijl je geld bespaart. Profiteer nu van deze aanbieding en investeer in je gezondheid!

Wat zijn de voordelen van Fittergy Vitamine D3 75mcg Met Zink?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan dit supplement. Zo bevat het een natuurlijke en actieve vorm van vitamine D3 en zink voor een betere opname door het lichaam. Het ondersteunt het immuunsysteem, zorgt voor sterke botten en tanden en soepele spieren. Ook draagt het bij aan de aanmaak van cellen en weefsels en is het belangrijk voor de stofwisseling.

Heeft Fittergy Vitamine D3 75mcg Met Zink bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van dit supplement. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel altijd een arts te raadplegen. Zoals met elk supplement is het belangrijk om het alleen te gebruiken als aanvulling op een gezonde levensstijl en gevarieerde voeding.