Orthica Dino D kauwtabletten

16.95

Orthica Dino D is een voedingssupplement voor kinderen dat speciaal is ontwikkeld om hun immuunsysteem te ondersteunen. Omdat kinderen soms niet voldoende vitamine D binnenkrijgen via voeding of zonlicht, bieden de kauwtabletten van Orthica een goede aanvulling op hun dieet. Bovendien zijn ze makkelijk in te nemen en hebben ze een prettige smaak. Vitamine D speelt een belangrijke rol bij de afweer van het lichaam van kinderen en draagt ook bij aan de opbouw van hun botten. Het is belangrijk om de tabletten tijdens het eten in te nemen, bij voorkeur met wat vet, omdat dit de opname van vitamine D bevordert.

Naast de voordelen voor de gezondheid van kinderen, heeft Orthica ook aandacht besteed aan de duurzaamheid van hun producten. Zo zijn de flacons van de supplementen gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET). Door te kiezen voor rPET, draagt Orthica bij aan een meer circulaire economie en wordt er minder nieuw plastic geproduceerd. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de toekomstige generaties. Met Orthica Dino D kunnen ouders hun kinderen dus niet alleen gezond houden, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Lees meer <
 • Bevat 15 mcg vitamine D3

 • Smakelijke kauwtabletjes, gezoet met natuurlijke dextrose

 • Is gemakkelijk in gebruik, ook voor op reis

Anderen kochten ook

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per kauwtablet

RI*
Vitaminen
Vitamine D3 (cholecalciferol) (600ie) 15 mcg 300%

* referentie inname

Ingrediënten
Zoetstof (xylitol), dextrose, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (talk, stearinezuur, magnesiumstearaat), cholecalciferol. .

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 Dino D-kauwtablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur dit vitamine D-supplement innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Geschikt voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar. Vanaf 11 jaar kan vitamine D-25 gebruikt worden.

Orthica reviews

 1. Annebelle

  Mijn zoontje krijgt dit elke ochtend en vind de smaak lekker! Dit is ook weleens anders geweest dus erg blij dat hij dit gemakkelijk neemt.

 2. Emma

  Ik heb recentelijk Orthica Dino D kauwtabletten gekocht voor mijn kinderen en ik ben er zeer tevreden mee! Mijn kinderen vinden de tabletten erg lekker en vinden het leuk dat de tabletten de vorm hebben van kleine dinosaurussen. Het is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat ze voldoende vitamine D binnenkrijgen, vooral in de winter wanneer er minder zonlicht is. Ik vind het ook handig dat de tabletten gezoet zijn met dextrose en gemakkelijk te gebruiken zijn, zelfs als we onderweg zijn. Ik raad dit product zeker aan aan andere ouders die ervoor willen zorgen dat hun kinderen gezond zijn en zich goed voelen!

 3. Anna

  Ik ben blij dat ik Orthica Dino D kauwtabletten heb gekocht voor mijn kinderen. Met dit product maak ik me geen zorgen meer of mijn kinderen wel voldoende vitamine D binnenkrijgen. De tabletten zijn smakelijk en gemakkelijk te gebruiken. Mijn kinderen vinden het leuk dat ze de vorm hebben van dinosaurussen, wat het innemen van de tabletjes een beetje speels maakt en hen motiveert om eraan te denken ze in te nemen. Bovendien zijn ze handig, vooral op dagen waarop we druk zijn en niet genoeg tijd hebben om gezonde voeding te bereiden. Ik beveel dit product aan aan andere ouders die ervoor willen zorgen dat hun kinderen gezond zijn en hun vitamine D-spiegels op peil houden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Dino D kauwtabletten?

Er zijn verschillende ervaringen met Orthica Dino D kauwtabletten. Veel ouders merken dat de kauwtabletten door hun kinderen goed worden geaccepteerd vanwege de smaak en de vorm. Ook zien sommige ouders dat hun kinderen minder vaak verkouden zijn of minder snel ziek worden. Het is echter belangrijk om te onthouden dat supplementen niet voor iedereen hetzelfde effect hebben en dat de ervaringen kunnen variëren.

Waarom deze Orthica Dino D aanbieding kopen?

Door de aanbieding te kopen, krijgt u de kans om Orthica Dino D kauwtabletten voordeliger aan te schaffen dan wanneer u ze normaal zou kopen. Bovendien helpt u mee aan een meer circulaire economie door te kiezen voor een verpakking van 100% gerecycled plastic (rPET). Met Orthica Dino D kauwtabletten geeft u uw kinderen de benodigde vitamine D ter ondersteuning van de weerstand en de botten. Door deze aanbieding te kopen kunt u dus voordelig en duurzaam investeren in de gezondheid van uw kinderen.

Wat zijn de voordelen van Orthica Dino D kauwtabletten?

Orthica Dino D kauwtabletten hebben verschillende voordelen. Ten eerste zijn ze speciaal ontwikkeld voor kinderen en hebben ze een smakelijke smaak en een makkelijk in te nemen vorm. Daarnaast dragen ze bij aan de ondersteuning van de weerstand en de botten van uw kinderen. Bovendien zijn de flacons waarin de tabletten worden geleverd gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een meer duurzame en circulaire economie.

Heeft Orthica Dino D kauwtabletten bijwerkingen?

Over het algemeen worden Orthica Dino D kauwtabletten goed verdragen en zijn er geen bijwerkingen bekend bij normaal gebruik. Het is echter altijd belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel uw arts te raadplegen.