Vitakruid Vitamine D Baby

 • 10 Ml
 • 10 Ml

12.90

€1.29 per Ml

Vitakruid Vitamine D Baby is een voedingssupplement speciaal ontworpen voor baby’s en kinderen tot 4 jaar. Het bevat de juiste dosering vitamine D, afgestemd op de behoeften van deze leeftijdsgroep. Vitamine D is essentieel om calcium uit de voeding op te nemen en draagt bij aan de groei en het behoud van gezonde en sterke botten en tanden. Het gebruik van dit supplement wordt aanbevolen door verloskundigen en is glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch.

Een voldoende inname van vitamine D is belangrijk voor de gezondheid van jonge kinderen, met name voor de ontwikkeling van sterke botten en tanden. Het gebruik van Vitakruid Vitamine D Baby kan bijdragen aan het voorkomen van vitamine D-tekort en de gezondheid van uw kind bevorderen. Bovendien is het supplement geschikt voor vegetariërs en mensen met gluten- of lactose-intolerantie, waardoor het voor een breed publiek toegankelijk is. Door het geven van dit supplement aan uw kind, kunt u er zeker van zijn dat hij of zij de juiste dosering vitamine D binnenkrijgt voor een gezonde groei en ontwikkeling.

Lees meer <
 • Aanbevolen door de gezondheidsraad en verloskundigen

 • Slechts één verpakking nodig voor het eerste jaar!

 • Vitamine D is van belang voor de opbouw van sterke botten van kinderen*

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 druppels: RI*

Vitamine D3 (cholecalciferol) 10 µg 200%

* Referentie-inname

Ingrediënten

Zonnebloemolie (draagstof), Vitamine D3 (cholecalceferol) (10 µg: 200%*), D-alfa-tocoferol (natuurlijke anti-oxidant).

Gebruik

Geef 1 druppel per dag. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Vitakruid reviews

 1. annemerel

  Mijn dochter vind het niet heel prettig, maar het is aanbevolen!

 2. Lisa

  Ik ben zeer tevreden met Vitakruid Vitamine D Baby. Ik gebruik deze vitamine D supplement voor mijn baby sinds ze geboren is en ik moet zeggen dat ik positieve resultaten zie. Mijn baby is erg actief en gezond en ik krijg vaak complimenten van mijn familie en vrienden. Ik ben ook blij dat het product volledig natuurlijk en veilig is voor mijn baby. Ik raad dit product ten zeerste aan voor elke ouder die de gezondheid en het welzijn van hun baby serieus neemt!

 3. Anne

  Als nieuwe ouder wil ik alleen het beste voor mijn baby en Vitakruid Vitamine D Baby past perfect in dat plaatje. Het product is gemakkelijk te gebruiken en veilig voor mijn baby. Ik hoef me geen zorgen te maken over de kwaliteit van de vitamine D die mijn baby binnenkrijgt, omdat dit product is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten. Mijn baby is actiever dan ooit tevoren en ik ben blij dat ik aan haar gezondheid kan bijdragen met dit geweldige product. Ik raad het ten zeerste aan voor alle nieuwe ouders en kersverse gezinnen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Droog en op kamertemperatuur (15-25⁰C) bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Vitamine D Baby?

Veel ouders zijn erg tevreden over Vitakruid Vitamine D Baby. Ze merken dat hun kinderen gezonde en sterke botten en tanden hebben. Ook zijn er geen bijwerkingen bekend van het gebruik van dit supplement. Het wordt daarom vaak aanbevolen door verloskundigen.

Waarom deze Vitakruid Vitamine D Baby aanbieding kopen?

De aanbieding van Vitakruid Vitamine D Baby is een uitstekende kans om dit kwalitatief hoogwaardige supplement tegen een aantrekkelijke prijs te kopen. Door dit supplement aan te schaffen, geef je jouw kind de juiste dosering vitamine D die belangrijk is voor de groei en het behoud van gezonde en stevige botten en tanden. Bovendien is Vitakruid Vitamine D Baby speciaal afgestemd op baby’s en kinderen tot 4 jaar. Maak dus gebruik van deze aanbieding en geef je kind de beste start!

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Vitamine D Baby?

Vitakruid Vitamine D Baby heeft verschillende voordelen. Het is speciaal ontwikkeld voor baby’s en kinderen tot 4 jaar en bevat de juiste dosering vitamine D die nodig is voor gezonde en sterke botten en tanden. Daarnaast is het supplement gluten- en lactosevrij en ook geschikt voor vegetariërs. Bovendien wordt het vaak aanbevolen door verloskundigen, wat aangeeft dat het een kwalitatief hoogwaardig supplement is dat veilig gebruikt kan worden.

Heeft Vitakruid Vitamine D Baby bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen bekend van het gebruik van Vitakruid Vitamine D Baby. Het is daarom een veilig supplement dat speciaal is afgestemd op baby’s en kinderen tot 4 jaar. Het wordt ook vaak aanbevolen door verloskundigen. Als je echter twijfels hebt over het gebruik van dit supplement, dan kun je het beste advies vragen aan een arts of specialist.