Vitakruid Vitamine D3 25mcg

 • 120 Tabletten
 • 120 Tabletten

14.37

Op voorraad
€0.12 per tablet

Vitakruid Vitamine D3 25 Mcg Tabletten is een voedingssupplement dat gebaseerd is op vitamine D en essentieel is voor een gezond lichaam. Vitamine D is een belangrijke vitamine die bijdraagt aan het behoud van sterke botten en een normale spierfunctie. Vitamine D is vooral belangrijk voor senioren en mensen met een donkere huidskleur, omdat zij minder blootstelling hebben aan de zon, wat de natuurlijke bron van vitamine D is. De kleine tabletten zijn gemakkelijk in te nemen en voorzien het lichaam van de dagelijks benodigde hoeveelheid vitamine D.

Het gebruik van Vitakruid Vitamine D3 25 Mcg Tabletten heeft veel voordelen. Vitamine D draagt niet alleen bij aan een goede calcium- en fosforopname, maar ook aan een sterk immuunsysteem. Bovendien speelt vitamine D een belangrijke rol in het celdelingsproces en de weefselgroei en -ontwikkeling. Met Vitakruid Vitamine D3 25 Mcg Tabletten krijgt het lichaam de hoogst biologisch beschikbare vorm van vitamine D3. Dit zorgt voor een optimale opname en effectiviteit van de vitamine. Het supplement is bovendien geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Lees meer <
 • Hoge dosering, 25 mcg per tablet

 • Best opneembare vitamine D

 • Slechts 1 klein tablet per dag voor je vitamine D behoefte

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 Druppels

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

RI*
Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 mcg 500%

Ingrediënten
Dicalciumfosfaat (vulmiddel), cellulose mc (vulmiddel), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), Vitamine D3 (cholecalciferol).

Allergenen informatie
Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Gebruik

1 x daags 1 tablet, tenzij anders wordt voorgeschreven.

Vitakruid reviews

 1. Annet

  Vitamine D3 voldoet aan de tekst op de verpakking en komt goed overeen met de beschrijving. Gebruik het nu dagelijks en ben er tevreden over!

 2. Iris

  Ik ben zeer tevreden met Vitakruid Vitamine D3 25mcg! Het heeft me geholpen om mijn vitamine D niveaus te verhogen en het heeft geleid tot meer energie en een betere gemoedstoestand. Bovendien is het zeer gemakkelijk in te nemen en is de dosering perfect voor mijn behoeften. Ik beveel dit product ten zeerste aan aan iedereen die extra vitamine D nodig heeft!

 3. Julia

  Dit supplement heeft echt een verschil gemaakt in mijn gezondheid en welzijn. Het is zeer effectief in het verhogen van mijn vitamine D niveaus, wat heeft geleid tot minder vermoeidheid en meer vitaliteit. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend en de service van Vitakruid is top. Ik zal dit product zeker blijven gebruiken en aanbevelen aan anderen die extra vitamine D nodig hebben.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

1 x daags 1 tablet, tenzij anders wordt voorgeschreven.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Vitamine D3 25 Mcg Tabletten (120 stuks)?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitakruid Vitamine D3 25 Mcg Tabletten (120 stuks). Mensen merken vaak dat hun botten sterker worden en dat hun spieren beter functioneren. Daarnaast hebben sommige mensen gemerkt dat ze minder snel ziek worden en dat hun huid er beter uitziet.

Waarom deze Vitakruid Vitamine D3 25 Mcg Tabletten (120 stuks) aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement dat helpt bij het versterken van je botten en het ondersteunen van je immuunsysteem, dan is deze aanbieding van Vitakruid Vitamine D3 25 Mcg Tabletten (120 stuks) de juiste keuze voor jou. Bovendien bevat het hoogst biologisch beschikbare vorm vitamine D3 en is het gemakkelijk in te nemen door de kleine tabletvorm. En met 120 stuks in één pot, kun je lang genoeg vooruit zonder dat je regelmatig nieuwe hoeft te kopen.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Vitamine D3 25 Mcg Tabletten (120 stuks)?

De voordelen van Vitakruid Vitamine D3 25 Mcg Tabletten (120 stuks) zijn dat het zorgt voor een goed calciumgehalte in het bloed en bijdraagt aan de botaanmaak, waardoor het skelet en de botten worden versterkt. Bovendien speelt vitamine D een rol bij het celdelingsproces en de weefselgroei en -ontwikkeling. Het heeft ook een positieve invloed op het immuunsysteem, wat kan helpen bij het voorkomen van ziekten. Daarnaast is vitamine D goed voor de spieren en helpt het bij het behoud van sterke tanden.

Heeft Vitakruid Vitamine D3 25 Mcg Tabletten (120 stuks) bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen van Vitakruid Vitamine D3 25 Mcg Tabletten (120 stuks) bekend bij normaal gebruik. Het is echter altijd raadzaam om voor gebruik eerst de bijsluiter te lezen en bij twijfel een arts of apotheker te raadplegen. Houd je ook aan de aanbevolen dosering, omdat een teveel aan vitamine D schadelijk kan zijn voor je gezondheid.