Vitals Vitamine D3 1000IE Capsules

 • 100 Capsules
 • 100 Capsules

19.95

€0.20 per Capsules

Vitals Vitamine D3 1000 IE Capsules is een voedingssupplement op basis van vitamine D3, de meest effectieve vorm van vitamine D. De capsules bieden een hoge dosering van dit belangrijke vitamine als aanvulling op de voeding en de eigen aanmaak door zonlicht. Vitamine D3 is van groot belang voor het behoud van sterke botten en een sterk gebit, en ondersteunt de spieren en het proces van celvernieuwing. Ook draagt het bij aan de afweer van het lichaam. De plantaardige capsules zijn aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Naast de hoge kwaliteit van de capsules zelf, is de verpakking van Vitals Vitamine D3 1000 IE Capsules nu ook duurzaam en milieuvriendelijk. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, een CO2-neutraal product dat gemaakt wordt van landbouwafval. Het karton is uitstekend geschikt voor recycling en kan daarom gewoon in de oud-papierbak. Door het gebruik van PaperWise worden boeren in ontwikkelingslanden ondersteund. Ook het potje en etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic, wat een belangrijke stap is richting een circulaire economie. Door het verminderen van de afvalberg en de afname van CO2-uitstoot draagt de verpakking bij aan een beter milieu.

In combinatie met de hoge kwaliteit van de vitamine D3-capsules en de duurzame verpakking, biedt Vitals Vitamine D3 1000 IE Capsules dus een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig voedingssupplement dat zowel gezond als milieubewust is.

Lees meer <
 • 25 mcg per capsule

 • de meest effectieve vorm van D3

 • geschikt voor vegetariërs

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine d3

2+1 Gratis
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

RI*
Vitamine D3 (cholecalciferol, 1000 ie) 25 mcg 500%

* Referentie inname

Ingrediënten
Antiklontermiddel (calciumzouten van vetzuren), rijstconcentraat (Oryza sativa), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), cholecalciferol (uit algen), leucine, silicium (uit bamboe, Bambusa vulgaris).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 capsule per dag bij een (vetbevattende) maaltijd met water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Vitals reviews

 1. hans

  Mijn dagelijkse dosis vitamine D!! Fijne verpakking en snel geleverd.

 2. Sophie

  Ik ben onlangs begonnen met het gebruiken van Vitals Vitamine D3 1000IE capsules en ik ben onder de indruk van de resultaten! De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en ik heb geen nare nasmaak ervaren. Ik ben blij dat de dosering hoog is en het heeft me geholpen met mijn dagelijkse vitamine D-inname. Ik raad dit product ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een aanvulling op hun dieet.

 3. Sanne

  Vitals Vitamine D3 1000IE capsules zijn een geweldige aanvulling op mijn dagelijkse dieet! Ik ben blij met de hoogwaardige ingrediënten en het gebruik van schapenwolvet, in plaats van synthetische middelen. Sinds ik deze capsules gebruik, heb ik gemerkt dat mijn humeur verbeterd is en ik me minder vermoeid voel. Het is belangrijk om je vitamine D-spiegel te laten bepalen en dit product te doseren op basis van bloedwaarden, ik ben blij dat dit product deze waarden in gedachten houdt. Ik zou dit product aanbevelen aan iedereen die last heeft van een tekort aan vitamine D of gewoon hun voeding willen aanvullen.

 4. Tom

  Vitals Vitamine D3 1000IE Capsules zijn makkelijk te slikken en hebben geholpen mijn vitamine D-tekort aan te vullen.

 5. Dave

  Goed gedoseerd en makkelijk in te nemen, Vitals Vitamine D3 1000IE Capsules zijn een geweldige aanvulling op mijn dagelijkse routine.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar (wettelijk verplichte vermelding voor producten met méér dan 20 µg vitamine D per dagdosering).

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Vitamine D3 1000 IE Capsules?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitals Vitamine D3 1000 IE Capsules. Veel mensen geven aan dat ze zich energieker voelen en minder vermoeid zijn. Daarnaast zijn er veel mensen die aangeven dat ze minder last hebben van verkoudheid en griep sinds ze deze capsules gebruiken. Ook horen we vaak dat mensen merken dat hun botten en tanden sterker worden.

Waarom deze Vitals Vitamine D3 1000 IE Capsules aanbieding kopen? (gebruik 2x het woord aanbieding in het antwoord)

Deze aanbieding van Vitals Vitamine D3 1000 IE Capsules is een uitstekende kans om voordelig hoogwaardige vitamine D3 supplementen aan te schaffen. De capsules zijn momenteel verkrijgbaar in een nieuwe, duurzame verpakking van PaperWise karton, wat een belangrijke stap is richting een circulaire economie. Door gebruik te maken van deze aanbieding bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Wat zijn de voordelen van Vitals Vitamine D3 1000 IE Capsules?

Vitals Vitamine D3 1000 IE Capsules bieden een hoge dosering van de meest effectieve vorm van vitamine D. Dit voedingssupplement is belangrijk voor de calcium- en fosforopname, wat helpt bij het behoud van sterke botten en een sterk gebit. Bovendien is vitamine D3 goed voor de spieren en draagt het bij aan het proces van celvernieuwing. Ook ondersteunt het de afweer van het lichaam.

Heeft Vitals Vitamine D3 1000 IE Capsules bijwerkingen?

Over het algemeen worden er geen bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Vitals Vitamine D3 1000 IE Capsules, mits de aanbevolen dosering niet wordt overschreden. Het is echter wel belangrijk om te weten dat overmatig gebruik van vitamine D schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Het is daarom altijd verstandig om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel een arts te raadplegen.