Vitals Vitamine D3 1000IE Softgels

  • 100 Softgels
  • 100 Softgels

14.95

€0.15 per Softgels

Vitals Vitamine D3 1000ie Softgels is een voedingssupplement met een hoge dosering vitamine D3, de meest effectieve vorm van vitamine D. Vitamine D is belangrijk voor de calcium- en fosforopname voor het behoud van sterke botten en een sterk gebit, goed voor de spieren, draagt bij aan het proces van celvernieuwing en ondersteunt de afweer van het lichaam. Helaas hebben veel mensen een tekort aan vitamine D, omdat ons lichaam deze vitamine normaal gesproken aanmaakt onder invloed van zonlicht. Met een supplement als Vitals Vitamine D3 1000ie Softgels kunnen we deze tekorten aanvullen en ons lichaam gezond houden.

Naast de gezondheidsvoordelen van het supplement zelf, heeft Vitals ook gekozen voor een duurzame verpakking. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, een CO2-neutraal product gemaakt van landbouwafval dat anders zou worden weggegooid. Door deze grondstof te gebruiken, ondersteunt Vitals boeren in ontwikkelingslanden en verkleint het bedrijf de afvalberg en CO2-uitstoot. Daarnaast is het potje en het etiket gemaakt van recyclebaar biobased plastic, waardoor de verpakking volledig recyclebaar is. Op deze manier draagt Vitals bij aan een circulaire economie en verminderde druk op het milieu.

Lees meer <
  • 25 mcg per softgel, een hoge dosering vitamine D3

  • de meest effectieve vorm van vitamine D

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine d3

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per softgel:

RI*
Vitamine D3 (cholecalciferol, 1000 ie) 25 mcg 500%

Ingrediënten
Rijstconcentraat (Oryza sativa), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), cholecalciferol, rijstextract (Oryza sativa).

Allergenen informatie
Gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Gebruik

1 softgel per dag bij een (vetbevattende) maaltijd met water innemen, of zoals geadviseerd.

Vitals reviews

  1. Lisa

    Als persoon met een verhoogde vitamine D-behoefte ben ik zeer tevreden over de Vitals Vitamine D3 1000IE Softgels. Ik merk duidelijk dat mijn energieniveau omhoog gaat en mijn humeur verbetert na het nemen van deze hoge dosering. Zeker in de wintermaanden waarin zonlicht schaarser is, is het fijn om op deze manier je vitamine D-niveau op peil te houden. De softgels zijn makkelijk in te nemen en de dosering is hoog genoeg om een duidelijk effect te ervaren. Ik raad dit product dan ook zeker aan aan iedereen die zijn of haar vitamine D-spiegel wilt verhogen.

  2. Anne

    Ik had al eerder verschillende merken en doseringen vitamine D getest, maar ben uiteindelijk blijven hangen bij de Vitals Vitamine D3 1000IE Softgels. Deze softgels zijn van goede kwaliteit en bevatten een extra hoge dosering, wat ervoor zorgt dat je maar één softgel per dag hoeft te nemen. Ook vind ik het fijn dat de vitamine D is gewonnen uit schapenwolvet en niet uit visolie, waardoor dit product ook geschikt is voor vegans zoals ik. Ik voel me gezonder en energieker sinds ik dit product gebruik en zal deze dan ook zeker blijven kopen in de toekomst.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Vitamine D3 1000ie Softgels?

We hebben veel positieve ervaringen gehoord van klanten die Vitals Vitamine D3 1000ie Softgels hebben gebruikt. Ze geven aan dat het supplement makkelijk te slikken is en dat ze zich na het gebruik ervan energieker en vitaler voelen. Sommige klanten geven aan dat ze ook merken dat hun botten en spieren sterker worden.

Waarom deze Vitals Vitamine D3 1000ie Softgels aanbieding kopen?

Deze aanbieding is een geweldige kans om een hoogwaardig vitamine D-supplement te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Door de hoge dosering van vitamine D3 in de softgels en de natuurlijke hulpstoffen is dit supplement effectief en van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de supplementen nu verpakt in een duurzame verpakking van PaperWise karton en biobased plastic, wat goed is voor het milieu en de boeren in ontwikkelingslanden ondersteunt.

Wat zijn de voordelen van Vitals Vitamine D3 1000ie Softgels?

Vitals Vitamine D3 1000ie Softgels zijn een geweldige aanvulling op een gevarieerd en gezond dieet. Het supplement bevat de meest effectieve vorm van vitamine D en een hoge dosering vitamine D3, wat belangrijk is voor de opname van calcium en fosfor voor sterke botten en tanden, goed voor de spieren, en ondersteunt het afweersysteem van het lichaam. Bovendien draagt vitamine D3 bij aan het proces van celvernieuwing, wat belangrijk is voor een gezond lichaam en een goede gezondheid.

Heeft Vitals Vitamine D3 1000ie Softgels bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van Vitals Vitamine D3 1000ie Softgels. Het is echter altijd verstandig om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts of apotheker. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, is het belangrijk om eerst een arts te raadplegen voordat je dit supplement gebruikt.