Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules

 • 100 Capsules
 • 100 Capsules

24.95

€0.25 per Capsules

Vitals Vitamine D3 3000 IE Capsules is een voedingssupplement dat een extra hoge dosering vitamine D3 bevat, wat de meest effectieve vorm van vitamine D is. Vitamine D3 3000 IE biedt een aanvulling op de voeding en de eigen aanmaak door zonlicht. Het is belangrijk voor de calcium- en fosforopname, wat nodig is voor het behoud van sterke botten en een sterk gebit. Daarnaast draagt het bij aan het proces van celvernieuwing en ondersteunt het de afweer van het lichaam. De vegan variant is ook beschikbaar voor mensen die geen dierlijke producten willen gebruiken.

Naast de voordelen van het supplement zelf, zijn de Vitals supplementen nu verpakt in een nieuwe, duurzame verpakking. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, een CO2-neutraal product gemaakt van landbouwafval. Het karton is uitstekend geschikt voor recycling en kan tot wel zeven keer gerecycled worden, net als FSC-papier. Het potje en het etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Door het gebruik van deze duurzame materialen wordt de druk op het milieu verminderd en wordt er een belangrijke stap gezet richting een circulaire economie. Bovendien worden boeren in ontwikkelingslanden ondersteund door het gebruik van PaperWise als grondstof.

Lees meer <
 • bevat een hoge dosering, 75 mcg per capsule

 • meest effectieve vorm van D3

 • geschikt voor vegetariers en veganisten

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine d3

2+1 Gratis
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

RI*
Vitamine D3 (cholecalciferol, 3000 ie) 75 mcg 1500%

* Referentie inname

Ingrediënten
Antiklontermiddel (calciumzouten van vetzuren), rijstconcentraat (Oryza sativa), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), cholecalciferol (uit algen), leucine, silicium (uit bamboe, Bambusa vulgaris).

Geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten).

Gebruik

1 capsule per dag bij een (vetbevattende) maaltijd met water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Vitals reviews

 1. Maud Geniet

  Fijn dat het geschikt is voor mij als veganist! Gebruik het inmiddels al een aantal maanden en erg tevreden over.

 2. Maria

  De Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules zijn een echte aanrader! Ik heb dit product gekocht omdat ik me in de wintermaanden vaak vermoeid en lusteloos voel en mijn arts adviseerde me om mijn vitamine D-spiegel te laten bepalen. Ik nam daarom de capsules gedurende een maand en ik heb echt verbetering gemerkt in mijn energieniveau en stemming. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en ik had geen last van bijwerkingen. Ik zal dit product zeker opnieuw kopen en het aanraden aan al mijn vrienden en familie.

 3. Michelle

  Als fanatieke sporter heb ik vaak last van spierpijn en spierkrampen. Ik wil graag natuurlijke supplementen innemen om mijn gezondheid te ondersteunen en koos daarom voor de Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules. De capsule heeft een hoge dosering vitamine D die goed is voor de spierfunctie en gezonde botten. Ik heb de capsules gedurende twee maanden dagelijks ingenomen en kan echt een verbetering in mijn spierherstel en gezondheid zien. Het product is gemakkelijk in te nemen en bevelen voor iedereen aan die zijn algehele gezondheid wil verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar (wettelijk verplichte vermelding voor producten met méér dan 20 µg vitamine D per dagdosering).

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Vitamine D3 3000 IE Capsules?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitals Vitamine D3 3000 IE Capsules. Mensen ervaren dat ze meer energie hebben en minder vermoeid zijn. Ook merken sommige mensen een verbetering van hun immuunsysteem en een verbeterde gemoedstoestand. Het is echter altijd belangrijk om een arts te raadplegen voordat je begint met het gebruik van een nieuw supplement.

Waarom deze Vitals Vitamine D3 3000 IE Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement op basis van vitamine D3 met een extra hoge dosering, dan is deze aanbieding van Vitals Vitamine D3 3000 IE Capsules een goede keuze. Bovendien zijn de supplementen verpakt in een duurzame verpakking gemaakt van recyclebare materialen. Dit draagt bij aan een verminderde druk op het milieu en ondersteunt boeren in ontwikkelingslanden.

Wat zijn de voordelen van Vitals Vitamine D3 3000 IE Capsules?

Vitals Vitamine D3 3000 IE Capsules biedt een extra hoge dosering vitamine D3, wat belangrijk is voor de calcium- en fosforopname voor het behoud van sterke botten en een sterk gebit. Het is ook goed voor de spieren en draagt bij aan het proces van celvernieuwing. Bovendien ondersteunt het de afweer van het lichaam. Een vegan variant is ook beschikbaar.

Heeft Vitals Vitamine D3 3000 IE Capsules bijwerkingen?

Vitamine D3 is over het algemeen veilig in de aanbevolen dosering. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en het gebruik van vitamine D3 te vermijden als je al te veel vitamine D binnenkrijgt via voeding en/of andere supplementen. Het kan ook interacties hebben met sommige medicijnen, dus het is altijd belangrijk om een arts te raadplegen voordat je begint met het gebruik van een nieuw supplement.