Vitals Vitamine D3 3000IE Softgels

 • 100 Softgels
 • 100 Softgels

19.95

Op voorraad
€0.20 per Softgels

Vitals Vitamine D3 3000ie Capsules is een supplement met een extra hoge dosering vitamine D3. Het is bekend dat ons lichaam vitamine D aanmaakt onder invloed van zonlicht, maar tegenwoordig hebben veel mensen een tekort aan vitamine D. Dit komt onder andere door onze moderne leefstijl, waarbij we veel binnen zitten en ons lichaam beschermen tegen de zon. Een supplement met vitamine D3 kan een goede aanvulling zijn op onze voeding en helpen bij het behouden van sterke botten en een sterk gebit.

Vitals heeft ervoor gekozen om hun supplementen te verpakken in duurzame materialen. Zo zijn de vitamine D3 capsules te vinden in een nieuwe verpakking van PaperWise karton en een recyclebaar biobased plastic potje. Het gebruik van PaperWise ondersteunt boeren in ontwikkelingslanden en het is een belangrijke stap richting een circulaire economie. Het verminderen van de afvalberg en afname van CO2-uitstoot zijn belangrijke voordelen van een recyclebare verpakking. Kies daarom voor Vitals Vitamine D3 3000ie Capsules om niet alleen je gezondheid, maar ook het milieu te ondersteunen.

Lees meer <
 • hoge dosering, 75 mcg per softgel

 • meest effectieve vorm van vitamine D3

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine d3

2+1 Gratis
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Lucovitaal Vitamine D3 25mcg Capsules

Ingrediënten

Samenstelling per softgel

RI*
Vitamine D3 (cholecalciferol, 1000 ie) 75 mcg 1500%

Ingrediënten
Olijfolie (Olea europaea, vrucht), rundergelatine (softgelcapsule), bevochtigingsmiddel (glycerol), gezuiverd water, cholecalciferol.

Allergenen informatie :
Bevat geen gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Gebruik

1 softgel per dag bij een (vetbevattende) maaltijd met water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Vitals reviews

 1. ewout

  Makkelijk in te nemen omdat het softgels zijn. Probeer het elke dag in te nemen.

 2. Kim

  Ik ben zeer tevreden met de Vitals Vitamine D3 3000IE Softgels! Dit product biedt een hoge dosering vitamine D als aanvulling op mijn dagelijkse voeding en mijn eigen aanmaak door zonlicht. Ik heb gemerkt dat mijn energieniveau is gestegen sinds ik dit product gebruik, en ik voel me veel beter in staat om mijn dagelijkse taken aan te pakken. Ik raad dit product zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een effectieve en gemakkelijke manier om hun vitamine D inname te verhogen.

 3. Lisa

  Als iemand die veel tijd binnenshuis doorbrengt, was ik op zoek naar een manier om mijn vitamine D-inname te verhogen. Ik ben zo blij dat ik de Vitals Vitamine D3 3000IE Softgels heb gevonden! Dit product biedt een hoogwaardige dosis vitamine D3 die gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen, en ik heb gemerkt dat mijn gezondheid en welzijn aanzienlijk zijn verbeterd sinds ik het gebruik. Ik raad dit product ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke, effectieve manier om hun vitamine D-inname te verhogen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar (wettelijk verplichte vermelding voor producten met méér dan 20 µg vitamine D per dagdosering).

Waar is vitamine d3 goed voor?

Vitamine D3, ook wel cholecalciferol genoemd, is een vorm van vitamine D die het lichaam kan aanmaken uit zonlicht en wordt ook vaak gebruikt als supplement. Het is belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen, zoals het bevorderen van de opname van calcium en fosfor in de darmen en het behouden van sterke botten en tanden.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Vitamine D3 3000ie Capsules?

Veel mensen hebben positieve ervaringen met het gebruik van Vitals Vitamine D3 3000ie Capsules. Het helpt hen om hun vitamine D-tekort aan te vullen, wat een positief effect kan hebben op hun botten, spieren en afweer. Uiteraard kunnen de ervaringen per persoon verschillen, dus het is belangrijk om te kijken wat voor jou werkt.

Waarom deze Vitals Vitamine D3 3000ie Capsules aanbieding kopen?

Met deze aanbieding profiteer je van een extra hoge dosering vitamine D3, wat ideaal kan zijn als je een verhoogde vitamine D-behoefte hebt. Bovendien is de verpakking van deze capsules duurzaam en recyclebaar, wat goed is voor het milieu. Zo sla je twee vliegen in één klap met deze aanbieding!

Wat zijn de voordelen van Vitals Vitamine D3 3000ie Capsules?

Deze capsules bevatten een extra hoge dosering vitamine D3, wat belangrijk is voor de opname van calcium en fosfor voor het behoud van sterke botten en een sterk gebit. Daarnaast is vitamine D goed voor de spieren en ondersteunt het de afweer van het lichaam. Ook draagt het bij aan het proces van celvernieuwing.

Heeft Vitals Vitamine D3 3000ie Capsules bijwerkingen?

Bij normaal gebruik van deze capsules zijn er geen bijwerkingen bekend. Echter, het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Overleg altijd met een arts voordat je dit supplement gebruikt als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicatie gebruikt of een medische aandoening hebt.