Orthica Vitamine E 200

  • 90 Softgels
  • 90 Softgels

22.95

€0.26 per Softgels

Zoek je een vitaminepreparaat met vitamine E? In een gezond en gevarieerd voedingspatroon kom je vitamine E tegen in onder andere brood, graanproducten, zonnebloemolie, dieethalvarine en -margarine, groente, fruit, noten en zaden. Soms kan een extraatje in de vorm van een voedingssupplement een welkome aanvulling zijn. In het assortiment van Orthica vind je verschillende producten met vitamine E: E-200, E-400 en E-400+. De E-200 van Orthica bevat 134 mg vitamine E per mini softgel. Vitamine E is oplosbaar in vet, in dit supplement is dat sojaolie. In gemakkelijk in te slikken mini softgels met een vloeibare inhoud.

De vitamine E in E-200 bevat 100% puur D-alfa-tocoferol (200ie). Vitamine E is een antioxidant en helpt ter bescherming tegen vrije radicalen. Vitamine E helpt ook lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals milieuverontreiniging of Uv-straling. Vandaar dat je kunt zeggen dat vitamine E bijdraagt aan het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Lees meer <
  • Voor behoud van gezonde cellen en weefsels
  • Natuurlijke vorm van vitamine E
  • Gemakkelijk te slikken mini softgels

Anderen kochten ook

Nu -15%
Orthica Multi 4 all

Orthica Multi 4 all

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Eén mini softgel bevat:

vitamine E (D-alfa-tocoferol) (200ie) 134 mg

Ingrediënten:
D-alfa-tocoferol, gelatine, sojaolie, geleermiddel (glycerine).

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 mini softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthica Vitamine E 200” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk