Orthica Vitamine E 200

22.95

Orthica E400 Mini Softgels bevatten meer dan 200 IE vitamine E per softgel voor het behoud van gezonde cellen en weefsels. Vitamine E is een antioxidant en helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve schade door luchtvervuiling en invloeden van buitenaf. Het is belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid en wordt ook wel een vrije-radicalenvanger genoemd. Naast het innemen van vitamine E via voeding is het vaak moeilijk om voldoende binnen te krijgen. Supplementen zijn daarom een uitkomst voor mensen die extra behoefte hebben aan vitamine E, zoals vegetariërs en veganisten.

De mini softgels van Orthica zijn makkelijker in te slikken dan tabletten of capsules en zijn geschikt voor personen vanaf 12 jaar. Bovendien zijn ze handig voor onderweg en tijdens het reizen. De aanbevolen dagelijkse dosering is één softgel per dag tijdens de maaltijd. Het is belangrijk om niet meer dan de aanbevolen dosering te gebruiken. Met Orthica E400 Mini Softgels kies je voor een kwalitatief hoogwaardig supplement dat bijdraagt aan een gezonde levensstijl en het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Lees meer <
  • Voor behoud van gezonde cellen en weefsels

  • Natuurlijke vorm van vitamine E

  • Gemakkelijk te slikken mini softgels

Anderen kochten ook

Nu -15%
Orthica Multi 4 all

Orthica Multi 4 all

Populair in vitamine e

Vitals Spirulina 500 mg bio

Vitals Spirulina 500 mg bio

AOV 410 Vitamine E

AOV 410 Vitamine E

Orthica Vitamine E 400

Orthica Vitamine E 400

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Haar huid nagel

Ingrediënten

Samenstelling per softgel

 

 

RI%

Vitamine E (d-alfa-tocoferol) (400ie)

268 mg

2233%

*Referentie Inname

Ingrediënten

Vitamine E (d-alfa-tocoferol)
D-alfa-tocoferol, rundergelatine, geleermiddel (glycerine), sojaolie

Allergenen informatie
Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 mini softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Orthica reviews

  1. Lotte

    De Orthica Vitamine E 200 is echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief supplement met vitamine E. De mini softgels zijn heel gemakkelijk in te slikken en hebben een vloeibare inhoud. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de capsule niet kunt doorslikken. Bovendien is de vitamine E in dit supplement afkomstig van 100% puur D-alfa-tocoferol. Dit is belangrijk omdat dit type vitamine E beter wordt opgenomen door ons lichaam. Ik merk echt een verschil sinds ik dit supplement gebruik. Mijn huid ziet er gezonder uit en ik voel me meer energiek.

  2. Anna

    Als gezondheidsbewuste consument ben ik altijd op zoek naar hoogwaardige supplementen die mijn lichaam ondersteunen. De Orthica Vitamine E 200 is hier een goed voorbeeld van. Deze mini softgels bevatten een hoge dosering van 134mg vitamine E per capsule en zijn op basis van sojaolie. Vitamine E is een krachtige antioxidant en beschermt onze cellen en weefsels tegen vrije radicalen. Bovendien draagt vitamine E bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels. Ik gebruik deze supplementen nu al een tijdje en merk echt dat mijn huid er gladder en gezonder uitziet. Ik raad dit product dan ook zeker aan!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Waar is vitamine e goed voor?

Vitamine E is een belangrijke antioxidant in het lichaam. Het helpt de cellen in het lichaam te beschermen tegen schade door vrije radicalen, die kunnen ontstaan als gevolg van stress, vervuiling, blootstelling aan de zon en andere factoren. Vitamine E beschermt ook de celmembranen en het DNA van de cellen tegen beschadiging en veroudering.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica E400 Mini Softgels?

Veel gebruikers van Orthica E400 Mini Softgels zijn tevreden met het product. Ze merken dat de mini softgels makkelijk in te slikken zijn en dat ze geen nare nasmaak hebben. Daarnaast ervaren sommige gebruikers dat ze minder last hebben van luchtvervuiling sinds ze het product gebruiken. Het behoud van gezonde cellen en weefsels is ook een veelgehoorde positieve ervaring.

Waarom zou ik deze Orthica E400 Mini Softgels aanbieding kopen?

De Orthica E400 Mini Softgels zijn momenteel in de aanbieding, wat betekent dat je ze voor een lagere prijs kunt aanschaffen. Daarnaast zijn de mini softgels makkelijk in te slikken en hebben ze geen nare nasmaak. Vitamine E is een antioxidant die helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve schade door luchtvervuiling en het behoud van gezonde cellen en weefsels ondersteunt. Door de mini softgels te gebruiken, kun je dus bijdragen aan een gezonde levensstijl en het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Wat zijn de voordelen van Orthica E400 Mini Softgels?

De Orthica E400 Mini Softgels bevatten meer dan 200 IE Vitamine E per softgel. Vitamine E is een antioxidant die de cellen helpt te beschermen tegen oxidatieve schade door luchtvervuiling. Ook zorgt het voor het behoud van gezonde cellen en weefsels. Door de mini softgels te gebruiken, kun je dus bijdragen aan een gezonde levensstijl en het behoud van gezonde cellen en weefsels. De mini softgels zijn daarnaast makkelijk in te slikken en hebben geen nare nasmaak.

Heeft Orthica E400 Mini Softgels bijwerkingen?

Orthica E400 Mini Softgels hebben over het algemeen geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij een overdosering kan Vitamine E namelijk leiden tot bloedingen en verminderde werking van de schildklier. Het is daarom verstandig om bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts of apotheker. Daarnaast is het product geschikt voor personen vanaf 12 jaar.