Orthica Vitamine E 400 +

  • 60 Softgels
  • 60 Softgels

27.95

€0.47 per Softgels

Vitamine E is een antioxidant en helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen. Daardoor helpt Vitamine E je gezonde cellen en weefsels te behouden. Je vindt vitamine E onder andere in graanproducten, zonnebloemolie en noten en zaden. Soms kan een aanvulling in de vorm van een supplement zinvol zijn. E-400+ is dan een goede optie als je op zoek bent naar een supplement met vitamine E en een mix van natuurlijke tocoferolen1

Vitamine E draagt bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels. Vitamine E helpt ook lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals milieuverontreiniging of Uv-straling. Vitamine E helpt als een antioxidant ook ter bescherming tegen vrije radicalen.

  • Voor behoud van gezonde cellen en weefsels
  • Celbeschermend
  • 100% puur

Anderen kochten ook

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Eén mini softgel bevat:

vitamine E (D-alfa-tocoferol) (400ie) 268 mg
natuurlijke tocoferolenmix (bestaande uit 70% D-alfa-tocoferol, D-bèta-tocoferol, D-gamma-tocoferol, D-delta-tocoferol) 45 mg

Ingrediënten: D-alfa-tocoferol, rundergelatine, geleermiddel (glycerine), tocoferolenmix, sojaolie

Gebruik

De aanbevolen dosering is mini 1 softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthica Vitamine E 400 +” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk