Lucovitaal Vitamine D3 en K2

16.99

Lucovitaal Vitamine K2 + D3 Capsules is een voedingssupplement dat kleine, makkelijk te slikken capsules bevat met Vitamine K2 en Vitamine D3. De capsules bevatten een goed opneembare vorm van Vitamine K2, namelijk Menaquinone-7 uit natto-extract (gefermenteerde soja-kiem plant). Vitamine K2 draagt bij aan een goede bloedstolling en sterke botten. Het is daarom een belangrijke toevoeging aan het dieet van mensen die niet genoeg van deze vitamine binnenkrijgen via hun voeding.

De capsules bevatten ook 20 mcg vitamine D3 (Cholecalciferol), wat een essentiële vitamine is voor het behoud van sterke botten en een goed immuunsysteem. Vitamine D3 wordt door de huid aangemaakt onder invloed van zonlicht, maar veel mensen hebben toch een tekort aan deze vitamine, met name in de wintermaanden of als gevolg van een donkere huidskleur. Door het dagelijks innemen van deze capsules krijgt het lichaam een extra boost van Vitamine D3. Dit supplement is vooral aanbevolen voor mensen die niet voldoende buiten komen, zwangere vrouwen, vrouwen vanaf 50 jaar en mensen boven de 70 jaar.

Kortom, Lucovitaal Vitamine K2 + D3 Capsules is een handige en effectieve manier om ervoor te zorgen dat het lichaam voldoende Vitamine K2 en Vitamine D3 binnenkrijgt. Deze vitamines zijn belangrijk voor sterke botten, een goede bloedstolling, een sterk immuunsysteem en nog veel meer gezondheidsvoordelen.

Lees meer <
 • Met 75 mcg Vitamine K2 & 20 mcg Vitamine D3

 • Vitamine K2 draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling

 • Vitamine D3 verhoogt de opname van kalk in de bot

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in vitamine k

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine K2 100mcg

Vitakruid Vitamine K2 100mcg

Vitals Vitamine K2 90 mcg

Vitals Vitamine K2 90 mcg

Vitals Vitamine K2 180mcg

Vitals Vitamine K2 180mcg

Ingrediënten

Vulmiddel (Olijfolie), Rundergelatine, Verdikkingsmiddel (Glycerol), Vitamine K2, Vitamine D3.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Samenstelling Hoeveelheid % ADH*
Vitamine K2 (Menaquinone-7) 75 mcg 100
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 20 mcg 400

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Gebruik

1 x daags 1 softgel capsule, bij voorkeur bij een maaltijd, innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

 1. Sanne

  Tijdens de wintermaanden slik ik dit supplement bij. Mijn weerstand is niet altijd goed en heb het idee dat het hierdoor verbeterd is.

 2. Lisa

  Ik heb recent de Lucovitaal Vitamine D3 en K2 capsules gekocht en ik ben zo blij dat ik dit product heb gevonden! Het is heel gemakkelijk om in te slikken en heeft alleen de juiste doseringen voor vitamine K2 en D3 die ik nodig heb. Ik heb dit product al een paar weken dagelijks ingenomen en heb al gemerkt dat mijn botten en tanden sterker worden. Zal zeker doorgaan met het gebruik ervan en het aanbevelen aan vrienden en familie.

 3. Kim

  Ik ben altijd op zoek naar voedingssupplementen die mijn algemene gezondheid verbeteren en ik vond deze Lucovitaal Vitamine D3 en K2 capsules. Ik ben blij dat ik het heb geprobeerd omdat het echt een verschil heeft gemaakt. Ik heb gemerkt dat mijn energie-niveaus zijn gestegen en mijn immuunsysteem is versterkt. Er zijn geen nadelige effecten op mij gemeld en de kleine capsules maken het erg handig voor gebruik op reis. Ik beveel dit product ten zeerste aan.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 10 jaar of in combinatie met bloedverdunners.

Waar is vitamine k goed voor?

Vitamine K is nodig voor iedereen, maar sommige hebben mogelijk meer vitamine K nodig dan anderen. Dit geldt bijvoorbeeld voor baby's die borstvoeding krijgen, omdat moedermelk vaak minder vitamine K bevat dan flesvoeding. Ook mensen met een aandoening die de opname van vetten in de darmen verstoort, zoals de ziekte van Crohn, kunnen een verhoogd risico hebben op een tekort aan vitamine K.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Vitamine K2 + D3 capsules?

Veel mensen ervaren positieve resultaten na het gebruik van Lucovitaal Vitamine K2 + D3 capsules. Zo hebben sommigen gemerkt dat hun botten sterker zijn geworden en dat hun weerstand is verbeterd. Anderen vinden het prettig dat de capsules gemakkelijk te slikken zijn en dat ze beide vitamines in één supplement kunnen nemen.

Waarom deze aanbieding van Lucovitaal Vitamine K2 + D3 capsules kopen?

De aanbieding van Lucovitaal Vitamine K2 + D3 capsules is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een voordelige manier om beide vitamines in te nemen. Door de aanbieding te kopen bespaar je geld en hoef je niet apart supplementen te kopen voor vitamine K2 en D3.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Vitamine K2 + D3 capsules?

Lucovitaal Vitamine K2 + D3 capsules hebben verschillende voordelen. Zo draagt vitamine K2 bij aan een goede bloedstolling en sterke botten, terwijl vitamine D3 de opname van kalk in de botten verhoogt en bijdraagt aan een goede weerstand. Beide vitamines zijn dus belangrijk voor een goede gezondheid.

Heeft Lucovitaal Vitamine K2 + D3 capsules bijwerkingen?

Over het algemeen worden Lucovitaal Vitamine K2 + D3 capsules goed verdragen en hebben ze geen bijwerkingen. Het is echter altijd verstandig om voor gebruik de bijsluiter te lezen en bij twijfel advies te vragen aan een arts of apotheker.