Vitakruid Osta K2 & D3 Algae

 • 90 Tabletten
 • 90 Tabletten

31.89

€0.35 per Tabletten

Vitakruid Osta K2 & D3 Algae is een supplement dat bijdraagt aan het behoud van sterke botten. Het bevat vitamine D3, vitamine K2, calcium en magnesium, die allemaal een belangrijke rol spelen bij de opname en behoud van calcium in de botten. Vooral senioren en mensen met een donkere huidskleur hebben baat bij extra vitamine D, omdat ze van nature minder aanmaken onder invloed van zonlicht. De toevoeging van rode alg zorgt voor een nog betere opname van de nutriënten.

Het gebruik van Vitakruid Osta K2 & D3 Algae heeft vele voordelen voor de gezondheid van de botten. Het helpt niet alleen bij het behoud van sterke botten, maar ook bij de opname van mineralen zoals calcium. Vitamine D heeft daarnaast een positieve invloed op het immuunsysteem en speelt een rol bij weefselgroei en ontwikkeling. Vitamine K2 draagt bij tot een normale bloedstolling en is bijna niet aanwezig in westerse voeding. Het supplement bevat hoogst biologisch beschikbare vormen van D3 en K2 MK-7 voor ultiem effect. De toevoeging van magnesium en calcium dragen bij aan de botaanmaak en het behoud van sterke tanden en spieren.

Lees meer <
 • Voor het voor het behoud van sterke botten*

 • Van nature rijk aan calcium, magnesium, silicium en strontium

 • Goed voor de kalkhuishouding en speelt een rol bij de botaanmaak*

Anderen kochten ook

Populair in vitamine k

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine K2 100mcg

Vitakruid Vitamine K2 100mcg

Vitals Vitamine K2 90 mcg

Vitals Vitamine K2 90 mcg

Vitals Vitamine K2 180mcg

Vitals Vitamine K2 180mcg

Ingrediënten

Samenstelling per standaard dagdosering van 1 tablet

    RI*
Lithothamnium Calcereum (rode alg) 625 mg
Bevat o.a.  
Calcium (uit rode alg) 200 mg 25%
Magnesium 15 mg 4%
Strontium 1,5 mg
Magnesium (bisglycinaat) 56 mg 15%
Vitamine K2 (menaquinon-7 K2) 50 mcg 67%
Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 mcg 500%

*Referentie-inname

Ingrediënten
Lithothamnion Calcareum, Magnesium Bisglycinate, Microkristallijn cellulose (vulmiddel), Maltodextrine (draagstof), Siliciumdioxide (vulstof) Magnesiumstearaat (anti-klontermiddel), hydroxy propyl cellulose (coating), betacyclodextrine (draagstof), Menaquinon (vitamine K2), Cholecalceferol (vitamine D), bijenwas (glansmiddel).

Allergenen informatie
Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

Neem 1 tablet per dag, tenzij anders is geadviseerd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Vitakruid reviews

 1. Lisa

  Ik heb onlangs Vitakruid Osta K2 & D3 Algae gekocht en ben er erg blij mee! Het is geweldig om te weten dat het bijdraagt aan de instandhouding van normale botten. Ik heb het nu al een paar weken gebruikt en merk echt het verschil in mijn botten. Ze voelen sterker en stabieler aan dan ooit tevoren. Het feit dat de ingrediënten van natuurlijke algen afkomstig zijn is ook een pluspunt. Ik raad dit product zeker aan!

 2. Anne

  Vitakruid Osta K2 & D3 Algae heeft mijn verwachtingen echt overtroffen! Na het gebruiken van dit product voel ik me niet alleen beter, maar heb ik ook meer energie dan voorheen. Ik merk ook dat mijn botten steviger zijn geworden wat fantastisch is. Dit product is gemakkelijk in te nemen en heeft geen nare nasmaak zoals sommige andere supplementen. Ik ben zo blij met deze aankoop en zal het zeker opnieuw kopen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Het gebruik van vitamine K2 boven 50 µg in combinatie met anti stollingsmiddelen wordt in zijn algemeenheid afgeraden. Twijfelt u of u dit product kunt gebruiken in combinatie met uw medicijnen? Overleg bij twijfel altijd met uw huisarts. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C).

Waar is vitamine k goed voor?

Vitamine K is nodig voor iedereen, maar sommige hebben mogelijk meer vitamine K nodig dan anderen. Dit geldt bijvoorbeeld voor baby's die borstvoeding krijgen, omdat moedermelk vaak minder vitamine K bevat dan flesvoeding. Ook mensen met een aandoening die de opname van vetten in de darmen verstoort, zoals de ziekte van Crohn, kunnen een verhoogd risico hebben op een tekort aan vitamine K.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Osta K2 & D3 Algae?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitakruid Osta K2 & D3 Algae. Veel gebruikers merken dat hun botten sterker worden en dat ze zich fitter voelen. Ook zijn er mensen die aangeven dat hun immuunsysteem verbeterd is en dat ze minder snel ziek worden. Daarnaast zijn er veel mensen die de combinatie van vitamine D3 en K2 MK-7 als zeer effectief ervaren.

Waarom deze Vitakruid Osta K2 & D3 Algae aanbieding kopen? (gebruik 2x het woord aanbieding in het antwoord)

Deze aanbieding is een geweldige kans om Vitakruid Osta K2 & D3 Algae te proberen tegen een voordelige prijs. Je krijgt hoog biologisch beschikbare vormen van vitamine D3 en K2 MK-7, die gecombineerd zorgen voor ultiem effect. Daarnaast bevat het product magnesium en calcium, wat goed is voor de botten en het zenuwstelsel. En de toevoeging van rode alg maakt dit product extra uniek. Kortom, deze aanbieding is een kans om te profiteren van alle voordelen van Vitakruid Osta K2 & D3 Algae.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Osta K2 & D3 Algae?

Vitakruid Osta K2 & D3 Algae heeft veel voordelen. Zo draagt het bij aan het behoud van sterke botten en verhoogt het het calciumgehalte in de botten. Daarnaast speelt het een rol bij botaanmaak en is het goed voor het skelet. Vitamine D3 heeft talloze gezondheidsbevorderende effecten, zoals een positieve invloed op het immuunsysteem en het celdelingsproces. Vitamine K2 draagt bij aan een normale bloedstolling en bij de opname van mineralen/calcium in de botten. Ook magnesium en calcium zijn goed voor de botten, het zenuwstelsel en de spieren. Kortom, Vitakruid Osta K2 & D3 Algae heeft veel voordelen voor de gezondheid.

Heeft Vitakruid Osta K2 & D3 Algae bijwerkingen?

Vitakruid Osta K2 & D3 Algae is over het algemeen veilig in gebruik en heeft geen bekende bijwerkingen. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Overleg bij twijfel altijd met een arts of deskundige voordat je dit product gaat gebruiken, vooral als je medicatie gebruikt of een medische aandoening hebt.