Vitals Vitamine K2 180mcg

29.95

Op voorraad

Vitals Vitamine K2 180mcg Capsules is een voedingssupplement dat een hoge dosering vitamine K2 biedt in de superieure vorm van menaquinon-7 (MK-7). Deze vorm van vitamine K2 wordt zeer goed door het lichaam opgenomen en blijft lang aanwezig in het lichaam, wat resulteert in een optimale werkzaamheid. Vitamine K2 draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en helpt bij de normale bloedstolling. Bovendien is het supplement vrij van veelvoorkomende allergenen zoals soja en zit het in een plantaardige capsule, aangevuld met een hulpstof uit natuurlijke bron. Dit maakt het supplement geschikt voor mensen met allergieën of die een veganistische levensstijl volgen.

De duurzame verpakking van Vitals Vitamine K2 180mcg Capsules is van PaperWise karton gemaakt. Dit CO2-neutrale product maakt gebruik van landbouwafval als grondstof voor papier en karton, waardoor het milieu minder belast wordt en er een verminderde druk op de afvalberg is. Het PaperWise karton is geschikt voor recycling tot wel zeven keer, net als FSC-papier. Door de recyclebare verpakking en het gebruik van recyclebaar biobased plastic voor het potje en de etiketten, draagt Vitals bij aan een circulaire economie. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ondersteunt ook boeren in ontwikkelingslanden die bijdragen aan de productie van landbouwafval als grondstof.

Lees meer <
 • K2 in de superieure vorm van menaquinon-7 (MK-7)

 • vrij van veelvoorkomende allergenen (zoals soja)

 • zeer zuiver en een hoge dosering

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine k

Vitakruid Vitamine K2 100mcg

Vitakruid Vitamine K2 100mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitals Vitamine K2 90 mcg

Vitals Vitamine K2 90 mcg

Vitakruid Multivitamine Nacht

Vitakruid Multivitamine Nacht

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

RI*
Vitamine K2 (menaquinon-7, K2VITAL® DELTA) 180 mcg 240%

* Referentie inname

K2VITAL® en het logo zijn geregistreerde handelsmerken van Kappa Bioscience AS.
K2VITAL® DELTA is een micro-encapsulatietechnologie waarvoor patent is aangevraagd en onder licentie van Kappa Bioscience AS wordt gebruikt.

Ingrediënten
Rijstconcentraat (Oryza sativa), vegetarische capsule (pullulan uit gefermenteerd cassave-zetmeel), vitamine K2

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 capsule per dag bij een (vetbevattende) maaltijd met water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

De vitamine K in dit product maakt het niet geschikt bij gelijktijdig gebruik van coumarinederivaten (antistollingsmiddelen zoals acenocoumarol en fenprocoumon). Deze geneesmiddelen worden ook wel vitamine K-antagonisten genoemd en hun effectiviteit wordt verminderd door inname van vitamine K uit voeding en supplementen.

Vitals reviews

 1. Wouter

  Langere periode last van bloedend tandvlees. Op aanraden van mijn tandarts slik ik nu dit supplement bij. So far so good!

 2. Melissa

  Ik ben zeer tevreden met Vitals Vitamine K2 180mcg. Het is een hoogwaardig product dat de meest effectieve vorm van vitamine K2 bevat, namelijk menaquinon-7 (MK-7). Ik kan het gemakkelijk gebruiken, omdat het eenvoudig te slikken is en gemakkelijk kan worden opgenomen door het lichaam. Ik voel me beter en gezonder dankzij dit supplement, en ik raad het zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun kwaliteit van leven te verbeteren.

 3. Romy

  Ik ben blij dat ik Vitals Vitamine K2 180mcg heb geprobeerd. Dit product is zeer effectief en heeft mijn gezondheid op verschillende manieren verbeterd. Ik voel me energieker en vitaler dan ooit tevoren, en dat is geweldig. Het is ook zeer gemakkelijk in gebruik en heeft geen bijwerkingen. Ik raad het zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig supplement om hun algehele gezondheid te verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Vitaminepreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine k goed voor?

Vitamine K is nodig voor iedereen, maar sommige hebben mogelijk meer vitamine K nodig dan anderen. Dit geldt bijvoorbeeld voor baby's die borstvoeding krijgen, omdat moedermelk vaak minder vitamine K bevat dan flesvoeding. Ook mensen met een aandoening die de opname van vetten in de darmen verstoort, zoals de ziekte van Crohn, kunnen een verhoogd risico hebben op een tekort aan vitamine K.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Vitamine K2 180mcg Capsules?

De ervaringen met Vitals Vitamine K2 180mcg Capsules zijn overwegend positief. Veel gebruikers merken na enkele weken gebruik een verbetering van hun botgezondheid en een vermindering van bloedingen. De superieure vorm van vitamine K2 in deze capsules wordt goed opgenomen door het lichaam, wat bijdraagt aan de effectiviteit van het supplement. Daarnaast zijn veel mensen tevreden over de duurzame verpakking van het product.

Waarom deze Vitals Vitamine K2 180mcg Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig voedingssupplement met vitamine K2 in de superieure vorm van menaquinon-7 (MK-7), dan is deze aanbieding zeker de moeite waard. Door de duurzame verpakking van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic draag je bovendien bij aan een beter milieu. Bovendien volstaat een relatief lage dosering voor een optimale werkzaamheid.

Wat zijn de voordelen van Vitals Vitamine K2 180mcg Capsules?

De voordelen van Vitals Vitamine K2 180mcg Capsules zijn dat het supplement bijdraagt aan de instandhouding van sterke botten en helpt bij de normale bloedstolling. De superieure vorm van vitamine K2 wordt zeer goed opgenomen door het lichaam en blijft lang aanwezig in het lichaam om goed zijn werk te kunnen doen. Daarnaast zijn de capsules vrij van veelvoorkomende allergenen zoals soja en bevatten ze geen onnodige toevoegingen.

Heeft Vitals Vitamine K2 180mcg Capsules bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen bekend van Vitals Vitamine K2 180mcg Capsules bij normaal gebruik. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en het supplement te gebruiken in combinatie met een gevarieerde en evenwichtige voeding. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of een gekwalificeerd gezondheidsprofessional.