Vitals Vitamine K2 90 mcg

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

22.95

Op voorraad
€0.38 per Capsules

Vitals Vitamine K2 90mcg Capsules is een voedingssupplement dat de superieure vorm van vitamine K2 bevat, menaquinon-7 (MK-7). Deze vorm wordt uitstekend door het lichaam opgenomen en blijft lang in het lichaam om zijn werk te doen. Dit betekent dat een relatief lage dosering voldoende is voor een optimale werking. Daarnaast is het supplement vrij van veelvoorkomende allergenen zoals soja en is het zeer zuiver en plantaardig. Het supplement helpt bij de normale bloedstolling en draagt bij aan de opname van calcium in de botten, waardoor de botten sterk blijven.

De duurzame verpakking van Vitals supplementen is gemaakt van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic. Hierdoor wordt er een belangrijke stap gezet richting een circulaire economie en wordt de druk op het milieu verminderd. Het PaperWise karton is een CO2-neutraal product en wordt gemaakt van landbouwafval dat overblijft na de oogst van boeren. Door het gebruik van PaperWise worden boeren in ontwikkelingslanden ondersteund. Het gebruik van een recyclebare verpakking zorgt voor minder afval en vermindert de CO2-uitstoot.

Lees meer <
 • K2 in de superieure vorm van menaquinon-7 (MK-7)

 • zeer zuiver en een relevante dosering

 • bevat K2Vital®Delta dat een zeer hoge stabiliteit heeft

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine k

Vitakruid Vitamine K2 100mcg

Vitakruid Vitamine K2 100mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitals Vitamine K2 180mcg

Vitals Vitamine K2 180mcg

Vitakruid Multivitamine Nacht

Vitakruid Multivitamine Nacht

Ingrediënten

Rijstconcentraat (Oryza sativa), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), vitamine K2.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

    RI*
Vitamine K2 (menaquinon-7, K2VITAL® DELTA) 90 mcg 120%

* Referentie inname

K2VITAL® en het logo zijn geregistreerde handelsmerken van Kappa Bioscience AS.
K2VITAL® DELTA is een micro-encapsulatietechnologie waarvoor patent is aangevraagd en onder licentie van Kappa Bioscience AS wordt gebruikt.

Ingrediënten
Rijstconcentraat (Oryza sativa), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), vitamine K2.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1-2 capsules per dag bij een (vetbevattende) maaltijd met water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

De vitamine K in dit product maakt het niet geschikt bij gelijktijdig gebruik van coumarinederivaten (antistollingsmiddelen zoals acenocoumarol en fenprocoumon). Deze geneesmiddelen worden ook wel vitamine K-antagonisten genoemd en hun effectiviteit wordt verminderd door inname van vitamine K uit voeding en supplementen.

Vitals reviews

 1. Arjan

  MK-7 is de beste vorm van vitamine K. Ik gebruik het om mijn tanden te remineraliseren samen met vitamine D en dit heeft een positief resultaat.

 2. Eva

  Geweldig product! Ik heb het gevoel dat mijn botten sterker worden sinds ik Vitals Vitamine K2 90 mcg gebruik.

 3. Anne

  Ik ben erg blij met de hoge kwaliteit van dit product. Het feit dat het MK-7 bevat, de meest effectieve vorm van vitamine K2, geeft me vertrouwen dat ik het beste product voor mijn gezondheid gebruik.

 4. Laura

  Ik ben enorm tevreden met dit product! De Vitals Vitamine K2 90 mcg bevat de meest effectieve vorm van vitamine K2 die heel goed wordt opgenomen in het lichaam. Ik merk dat ik sinds ik dit product gebruik, meer energie heb en me ook veel beter voel. De dosering is relatief laag, maar desondanks werkt het heel goed op mijn gezondheid. Ik raad dit product dan ook zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een goede en effectieve vorm van vitamine K2.

 5. Julia

  Als fanatieke sporter is het voor mij belangrijk om mijn lichaam goed te ondersteunen met verschillende supplementen. Ik ben daarom heel blij dat ik de Vitals Vitamine K2 90 mcg heb ontdekt! Dit product bevat een superieure vorm van vitamine K2, namelijk menaquinon-7 (MK-7). Dit zorgt ervoor dat het bijzonder goed wordt opgenomen in het lichaam en dat het ook nog eens lang werkzaam blijft. Ik merk dat ik sinds ik dit product gebruik, sneller herstel na het sporten en me ook veel fitter en energieker voel. Al met al ben ik enorm tevreden met de Vitals Vitamine K2 90 mcg en kan ik het iedereen aanraden!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Vitaminepreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine k goed voor?

Vitamine K is nodig voor iedereen, maar sommige hebben mogelijk meer vitamine K nodig dan anderen. Dit geldt bijvoorbeeld voor baby's die borstvoeding krijgen, omdat moedermelk vaak minder vitamine K bevat dan flesvoeding. Ook mensen met een aandoening die de opname van vetten in de darmen verstoort, zoals de ziekte van Crohn, kunnen een verhoogd risico hebben op een tekort aan vitamine K.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Vitamine K2 90mcg Capsules?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitals Vitamine K2 90mcg Capsules. Veel mensen vinden het een effectief voedingssupplement en zijn tevreden over de superieure vorm van vitamine K2 die het bevat. Het wordt goed opgenomen door het lichaam en blijft lang aanwezig om goed zijn werk te kunnen doen. Daarnaast zijn veel mensen blij met de duurzame verpakking van PaperWise karton en biobased plastic.

Waarom deze Vitals Vitamine K2 90mcg Capsules aanbieding kopen?

Er zijn twee belangrijke redenen om deze Vitals Vitamine K2 90mcg Capsules aanbieding te kopen. Ten eerste bevat dit supplement de superieure vorm van vitamine K2 in een relevante dosering. Dit kan bijdragen aan de normale bloedstolling en aan de opname van calcium in de botten, waardoor deze sterk blijven. Ten tweede is de nieuwe, duurzame verpakking van PaperWise karton en biobased plastic een belangrijke stap in de richting van een circulaire economie. Dit heeft als voordeel een verminderde druk op het milieu en ondersteuning van boeren in ontwikkelingslanden.

Wat zijn de voordelen van Vitals Vitamine K2 90mcg Capsules?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van Vitals Vitamine K2 90mcg Capsules. Het bevat de superieure vorm van vitamine K2 die goed wordt opgenomen door het lichaam en lang aanwezig blijft om goed zijn werk te kunnen doen. Daarnaast is het vrij van veelvoorkomende allergenen zoals soja en bevat het een relevante dosering. Het kan bijdragen aan de normale bloedstolling en aan de opname van calcium in de botten, waardoor deze sterk blijven. Ten slotte is de nieuwe, duurzame verpakking van PaperWise karton en biobased plastic een belangrijke stap in de richting van een circulaire economie en heeft als voordeel een verminderde druk op het milieu.

Heeft Vitals Vitamine K2 90mcg Capsules bijwerkingen?

Vitals Vitamine K2 90mcg Capsules heeft over het algemeen geen bijwerkingen. Het bevat een relevante dosering van de superieure vorm van vitamine K2 en is vrij van veelvoorkomende allergenen zoals soja. Het kan bijdragen aan de normale bloedstolling en aan de opname van calcium in de botten, waardoor deze sterk blijven. Het is echter altijd raadzaam om voor gebruik de bijsluiter te lezen en bij twijfel contact op te nemen met een medisch professional.