Nog even geduld, wij zijn in aanbouw..
Vanaf 1-9 vind je hier de meest complete vitaminen webshop.


Vitamine winkel

Welkom bij Vitamines.com, de vitamine winkel van België en Nederland met een groot assortiment vitaminen en supplementen.

vitamine winkel

Online vitaminen winkel

Vanuit Antwerpen en Amsterdam werken in onze online vitaminen winkel dagelijks aan het meest complete voedingssupplementen assortiment en onze vriendelijke klantenservice helpt je graag verder hoe je je lichaam op een natuurlijke wijze kunt ondersteunen.

Doordat er ontzettend veel vitamines en supplementen in de markt zijn weten veel bezoekers niet wat het beste bij hem of haar past. Ook is er online veel tegenstrijdige berichtgeving te lezen over de werking van vitaminen.

Orthomoleculair therapeuten

Vitamines.com neemt wel graag de tijd voor je om jouw specifieke wensen in kaart te brengen. Eventueel brengen we je in contact met bekende orthomoleculair therapeuten voor een specifiek advies of onderzoek.

Onze online vitaminen shop levert binnen België en Nederland en op speciaal verzoek ook binnen in andere Europese landen. Voor zakelijke relaties zijn we bereikbaar op onze kantoor adressen in Amsterdam en Antwerpen.

Waarom vitamines?

Vitamines zijn microvoedingsstoffen die zijn onderverdeeld in verschillende vitaminen, mineralen en spoorelementen. Ondanks dat we er maar kleine hoeveelheden van nodig hebben, zijn deze vitaminen van zeer groot belang voor allerlei processen in het lichaam.

Sterker, de meeste vitaminen en mineralen zijn zelfs essentieel. Dat houdt in dat ons lichaam ze zelf helaas niet kan aanmaken en we deze onmisbare voedingsstoffen via voeding binnen moeten krijgen.

Wat doen vitaminen?

Vitamines helpen bij de productie van hormonen en enzymen, het op peil houden van je energie, weerstand en stofwisseling en tevens heel belangrijk voor een optimale werking van onze spieren. Denk bijvoorbeeld aan vitamine D en C voor de weerstand.

Laatste update: 27-06-2022

Wat wordt er verkocht in onze winkel?

Er wordt heel veel verkocht in onze winkel zoals visolie, resveratrol, ashwagandha en ga zo maar door. Denk ook aan magnesium en multivitaminen en deskundig advies voor probiotica.

Calcium

Nieuwe trends op gezondheid gebied zijn mariadistel en teunisbloemolie. Ook calcium blijft populair. Net als vetzuren van A. Vogel en vegan cranberry vitamines b12.

Vitamines.com is de vitaminen winkel van Belgie en Nederland

Vitamine B complex

Omega 3 en levertraan wordt ook steeds vaker toegepast net als magnesium citrate en foliumzuur. Antioxidanten zijn belangrijk net als vitamine B complex en vitamine D voor gewrichten. Overigens vind je vitamine C ook in sinaasappel.

vitaminen winkel

Vitaminecompleet

Wil je meer weten over de juiste concentratie vitaminecompleet of zoek je juist capsules? Dan staan onze consultants in de vitamine winkel je graag te woord. Ook voor tips met superfruit, collageen poeder, homeopathie adressen of broeders gezondheidswinkel.

Top 3 vitamine winkels

Welke winkel je gaat voor je vitaminen, dat bepaal je zelf. Enkele top 3 winkel zijn:

  1. Vitamin winkel vanaf €9,99 in Rotterdam
  2. Vitamin winkel vanaf €8,99 in Amsterdam
  3. Vitamin winkels vanaf €5,00 in Antwerpen
Deskundig personeel met verstand van supplementen

Kom je snel in onze vitamine shop kijken? Wij hebben deskundig en persoonlijk personeel met up-to-date verstand van alle grote supplementen. Tot ziens!