Go-Keto Vegan Proteïne MCT shake Vanille

  • 500 Gram
  • 500 Gram

20.95

€0.04 per Gram

Ben je op een keto-dieet en wil je tegelijkertijd spieren opbouwen? Zoek niet verder. Go-Keto MCT Poeder Keto Protein Shake Vanille biedt niet alleen hoogwaardige MCT’s (middellange keten triglyceriden), maar ook een aanzienlijke hoeveelheid eiwitten om je spiergroei te ondersteunen. Het is eenvoudig te bereiden – meng gewoon een schepje met een veganistische melk naar keuze en geniet ervan!

Dit product bevat 100% pure duurzame kokosolie, met C8 en C10 MCT’s voor een krachtige energieboost. Bovendien biedt elke portie meer dan 20 gram veganistische erwten- en rijsteiwitten, wat essentieel is voor spierherstel en -groei. Het beste van alles is dat dit product volledig schoon is, zonder kunstmatige zoetstoffen of onnodige toevoegingen. De heerlijke vanillesmaak maakt het een perfecte keuze voor een post-workout shake die naadloos past bij jouw (veganistische) keto-levensstijl.

Met Go-Keto MCT Poeder Keto Protein Shake Vanille kun je genieten van de voordelen van zowel MCT’s als eiwitten om je keto-reis en spieropbouw te optimaliseren, terwijl je jezelf trakteert op een heerlijke vanillesmaak. Het is een geweldige aanvulling voor degenen die streven naar zowel fysieke prestaties als ketogene voordelen in hun dieet.

Lees meer <
  • C8/C10 MCT van 100% pure duurzame kokosolie

  • Ruim 20gr veganistisch erwten- en rijsteiwit per portie

  • Volledig schoon — geen kunstmatige zoetstoffen of rommel

Ingrediënten

Erwtenproteïne-isolaat, 100% palmvrije MCT-olie (middellange triglyceriden): 60% caprylzuur (C8), 40% caprinezuur (C10), acacia vezels, rijst proteïne concentraat, natuurlijk aroma, xanthan gom, steviolglycosiden van stevia.

Gebruik

Los 1 lepel poeder op in je favoriete drankje of een vegan melk en geniet ervan! Het wordt aanbevolen om dit product in een shaker / blender te mengen.
Geweldig als post-workout drankje.
Na opening op een droge, koele en donkere plaats bewaren.

Go Keto reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Go-Keto Vegan Proteïne MCT shake Vanille” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Go-Keto MCT Poeder Keto Protein Shake Vanille?

Mensen hebben over het algemeen positieve ervaringen met Go-Keto MCT Poeder Keto Protein Shake Vanille. Ze waarderen de hoogwaardige C8/C10 MCT’s afkomstig van 100% pure duurzame kokosolie, evenals de ruim 20 gram veganistisch erwten- en rijsteiwit per portie. De heerlijke vanillesmaak maakt het een favoriete keuze voor velen, vooral als post-workout shake.

Waarom deze Go-Keto MCT Poeder Keto Protein Shake Vanille aanbieding kopen?

Je zou deze Go-Keto MCT Poeder Keto Protein Shake Vanille aanbieding moeten kopen omdat het een geweldige kans is om hoogwaardige voedingsstoffen binnen te krijgen. Deze aanbieding geeft je niet alleen toegang tot de voordelen van C8/C10 MCT’s, maar biedt ook ruim 20 gram veganistisch erwten- en rijsteiwit per portie. Dit is een ideale combinatie voor je keto-levensstijl. Bovendien bevat het geen kunstmatige zoetstoffen of rommel, waardoor het een gezonde keuze is.

Wat zijn de voordelen van Go-Keto MCT Poeder Keto Protein Shake Vanille?

De voordelen van Go-Keto MCT Poeder Keto Protein Shake Vanille zijn divers. Allereerst krijg je de voordelen van C8/C10 MCT’s, die bekend staan om hun vermogen om energie te leveren en ketonenproductie te ondersteunen, wat gunstig is voor mensen op een keto-dieet. Bovendien biedt deze shake meer dan 20 gram veganistisch erwten- en rijsteiwit per portie, wat helpt bij spieropbouw. Het product is volledig schoon, zonder kunstmatige zoetstoffen, waardoor het perfect is voor een gezonde levensstijl.

Heeft Go-Keto MCT Poeder Keto Protein Shake Vanille bijwerkingen?

Over het algemeen heeft Go-Keto MCT Poeder Keto Protein Shake Vanille geen ernstige bijwerkingen. Het product is ontworpen om schoon en gezond te zijn, zonder kunstmatige toevoegingen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat individuele reacties kunnen variëren. Mensen met specifieke allergieën of intoleranties moeten altijd de ingrediënten controleren om er zeker van te zijn dat het product geschikt is voor hen. Het is ook verstandig om de aanbevolen portiegrootte te volgen om eventuele ongemakken te voorkomen. Als je ernstige bijwerkingen ervaart, is het raadzaam om een arts te raadplegen.