Keuzehulp

Aanbieding

Baby & Kind

Voedingssupplementen kopen

Om gezond en vol energie te blijven kun je voedingssupplementen kopen. Alles begint bij een evenwichtige voeding met veel groenten en fruit. Maar veel mensen hebben het tegenwoordig druk en dan is het niet altijd vanzelfsprekend om een gezonde maaltijden op tafel te zetten. Eén van de kwalitatieve supplementen hieronder kunnen je daarbij een handje helpen.

Filter

16 artikelen gevonden

16 artikelen gevonden

Vitals Elke dag junior

Vitals Elke dag junior

Vitakruid Vitamine D Baby

Vitakruid Vitamine D Baby

Orthica Dino Multivitamine

Orthica Dino Multivitamine

Nu -10%
AOV 605 L-Glutamine 500mg

Mollers Omega-3 levertraan naturel

Nu -10%
AOV 605 L-Glutamine 500mg

Mollers Omega-3 levertraan citroen

Nu -10%
AOV 605 L-Glutamine 500mg

Mollers Omega-3 levertraan appel

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

  • Gratis verzending boven de €20.-
  • Voor 23:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis tips bij inschrijving

100% kwaliteit van Vitamines.com

Niet ieder ‘vitamine B12’ of ‘whey protein’ supplement is hetzelfde: het ene supplement werkt soms veel beter dan de andere. Bijvoorbeeld door het soort stof dat als ingrediënt wordt gebruikt. De specialisten van Vitamines.com reviewen daarom eerst ieder supplement in onze webshop.

Wat zijn de beste supplementen?

De beste supplementen komen, in onze ogen, uit een combinatie van orthomoleculaire wetenschap en de traditionele Chinese geneeskunde. De geneeskunde uit China leert ons hoe je specifieke nutriënten beter kunt laten samenwerken om veel sterker te worden.
Lees meer Lees minder

Waarom is opneembaarheid belangrijk?

Vitamines.com let vooral op de ‘biologische beschikbaarheid’ van supplementen. De reden hiervoor is simpel: hoe hoger de biologische beschikbaarheid, hoe beter opneembaar het is. Vaak zijn biologische stoffen het beste, maar niet altijd. Bij Vitamines.com vind je daarom altijd de beste varianten.

Nederlandse supplementen
De supplementen in de webshop van Vitamines.com zijn van Nederlandse oorsprong en voldoen aan de minimale vereiste dat zij HACCP gecertificeerd zijn. Dit houdt dat alle producenten zo veilig mogelijk werken volgens een voedselveiligplan (HACCP) voor al hun vitamines en supplementen.
Lees meer Lees minder
1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk