AOV 536 Zink bisglycinaat 15mg

 • 120 Capsules
 • 120 Capsules

13.95

€0.12 per Capsules

AOV 536 Zink Bisglycinaat 15mg is een voedingssupplement met organisch gebonden zink, dat 15 mg elementair zink per vegacaps bevat. Zink speelt een belangrijke rol bij verschillende lichaamsfuncties. Het draagt bij aan een normale concentratie, leervermogen en geheugen en helpt de geest helder te houden, wat vooral handig is tijdens momenten van grote geestelijke inspanning. Daarnaast is zink goed voor de huid, het haar en de nagels, en draagt het bij aan een normale stofwisseling van macronutriënten. Bovendien ondersteunt zink de weerstand en beschermt het de lichaamscellen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het supplement is ook gunstig voor het gezichtsvermogen en draagt bij aan een normale hormoonhuishouding en vruchtbaarheid van zowel mannen als vrouwen.

Naast de voordelen van zink als voedingssupplement, draagt AOV 536 Zink Bisglycinaat ook bij aan een meer duurzame wereld. De flacons van het supplement zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een circulaire economie. Door te kiezen voor rPET hoeft er geen nieuw plastic geproduceerd te worden, wat bijdraagt aan een verminderde CO2-uitstoot en minder afval. Zo kun je niet alleen bijdragen aan je eigen gezondheid, maar ook aan een duurzamere wereld.

Lees meer <
 • Goed voor het geheugen, leervermogen en de concentratie

 • Goed voor de huid en nagels en voor het behoud van glanzend haar

 • Ondersteunt het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in zink

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

AOV 537 Zink citraat 25mg

AOV 537 Zink citraat 25mg

Vitakruid Zink methionine koper

Vitakruid Zink methionine koper

Vitals Zink bisglycinaat 15 mg

Vitals Zink bisglycinaat 15 mg

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 vegacaps

Zink bisglycinaat 75 mg
       waarvan zink 15 mg

Ingrediënten

Vulstof (microkristallijne cellulose), hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), mineraal, antioxidant (ascorbyl palmitaat).

Allergenen informatie
536 Zink Bisglycinaat bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 x daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. Bart

  Ik ben zeer tevreden over de AOV 536 Zink bisglycinaat 15mg. Het is een organisch gebonden supplement dat perfect past bij mijn vegetarische dieet. De vegacaps zijn makkelijk in te nemen en hebben geen nare smaak of nasmaak. De 15 mg elementair zink zorgt voor een goede werking van mijn immuunsysteem en draagt bij aan de ondersteuning van mijn gezonde huid, nagels en haar. Ik raad dit supplement dan ook zeker aan aan alle vegetariërs en veganisten die hun voedingsstoffen willen aanvullen.

 2. Daphne

  AOV 536 Zink bisglycinaat 15mg is een top supplement! Ik merk dat mijn energielevel omhoog is gegaan sinds ik dit supplement gebruik. Mijn stemming is positiever en ook mijn concentratievermogen is verbeterd. Het bijzondere aan dit supplement is dat het organisch gebonden is aan een aminozuur zink en daardoor beter wordt opgenomen door mijn lichaam. Ik heb geen last van bijwerkingen en voel mij gezonder dan ooit tevoren. De verpakking is ook nog eens duurzaam, wat voor mij ook zeker een pluspunt is.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is zink goed voor?

Zink is een essentieel mineraal dat nodig is voor tal van lichaamsfuncties. Het speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van een gezond immuunsysteem, het helpen genezen van wonden, het bevorderen van een gezonde groei en ontwikkeling tijdens de kindertijd en adolescentie, en het handhaven van een gezonde huid en nagels.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 536 Zink Bisglycinaat 15mg?

Er zijn veel positieve ervaringen met AOV 536 Zink Bisglycinaat 15mg. Mensen die dit supplement gebruiken merken vaak dat hun geheugen, leervermogen en concentratie verbeteren. Ook wordt vaak opgemerkt dat de huid en nagels er gezonder uitzien en het haar meer glans heeft. Daarnaast kan het bijdragen aan een betere weerstand en ondersteuning van het immuunsysteem. Kortom, AOV 536 Zink Bisglycinaat 15mg wordt over het algemeen als een zeer effectief supplement ervaren.

Waarom deze AOV 536 Zink Bisglycinaat 15mg aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat kan bijdragen aan een beter geheugen, leervermogen en concentratie, een gezondere huid, nagels en glanzender haar, dan is de aanbieding van AOV 536 Zink Bisglycinaat 15mg zeker het overwegen waard. Bovendien is het supplement ook nog eens goed voor de weerstand en ondersteunt het immuunsysteem. En doordat de flacons van 100% gerecycled plastic (rPET) zijn gemaakt, draag je ook nog eens bij aan een duurzamere wereld. Kortom, met deze aanbieding sla je twee vliegen in één klap: je zorgt goed voor jezelf én voor de planeet.

Wat zijn de voordelen van AOV 536 Zink Bisglycinaat 15mg?

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van AOV 536 Zink Bisglycinaat 15mg. Zo kan het bijdragen aan een beter geheugen, leervermogen en concentratie, en kan het ook helpen bij het behoud van gezonde nagels en glanzend haar. Daarnaast is het supplement goed voor de weerstand en ondersteunt het immuunsysteem. Verder draagt zink bij aan een normale hormoonhuishouding en ondersteunt het de vruchtbaarheid van zowel man als vrouw. Ten slotte is het supplement ook nog eens verpakt in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Heeft AOV 536 Zink Bisglycinaat 15mg bijwerkingen?

AOV 536 Zink Bisglycinaat 15mg heeft over het algemeen geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om je aan de aanbevolen dosering te houden en het supplement niet te gebruiken als je overgevoelig bent voor één van de ingrediënten. Als je twijfelt of je het supplement veilig kunt gebruiken, kun je het beste advies vragen aan een deskundige op het gebied van voedingssupplementen.