New Care Zink

  • 90 Tabletten
  • 90 Tabletten

12.25

€0.14 per Tabletten

Zink is aanwezig in al onze weefsels en vervult tal van belangrijke functies in het lichaam. Het mineraal is belangrijk voor het immuunsysteem, voor haar, huid en nagels en voor het behoud van sterke botten. Zink is ook betrokken bij het vitamine A metabolisme en komt relatief veel voor in onze ogen. Hiermee is zink belangrijk voor het gezichtsvermogen. Daarnaast is het goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Zink is ook belangrijk voor de vruchtbaarheid en voortplanting. Tevens heeft het invloed als antioxidant.

Lees meer <
  • belangrijk voor de huid en het immuunsysteem

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in zink tabletten

Vitakruid Zink methionine koper

Vitakruid Zink methionine koper

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitals Zink bisglycinaat 15 mg

Vitals Zink bisglycinaat 15 mg

AOV 537 Zink citraat 25mg

AOV 537 Zink citraat 25mg

Ingrediënten

Samenstelling per dagelijkse dosering (= per tablet)

% RI
Zink, als citraat 15 mg 150
Zink, als picolinaat 15 mg 150
Totaal zink 30 mg 300
RI Referentie-Inname

Zink bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gebruik

Gebruiksadvies

1 x per dag 1 tablet, tijdens de maaltijd.
Niet langer dan drie maanden aaneengesloten gebruiken. Bij gebruik langer dan drie maanden wordt geadviseerd om New Care Zink te combineren met New Care Multi.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Tablet met water innemen.

Gebruik Zink niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
Voedingssupplementen mogen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding enkel na overleg met een arts of apotheker worden ingenomen.

New Care reviews

  1. Sander

    Ik ben ontzettend tevreden met New Care Zink! Sinds ik dit product gebruik merk ik dat mijn haar, huid en nagels er gezonder uitzien. Daarnaast heb ik het gevoel dat mijn immuunsysteem een flinke boost heeft gekregen en voel ik me over het algemeen energieker. Ik vind het fijn dat dit product ook bijdraagt aan het behoud van sterke botten en het gezichtsvermogen. Het is een echte allrounder!

  2. Daphne

    Ik kan New Care Zink zeker aanraden aan anderen! Door mijn drukke levensstijl merkte ik dat ik wel eens wat vergeetachtig kon zijn en me minder goed kon concentreren. Sinds ik dit product gebruik, merk ik dat ik scherper ben en me beter kan focussen op mijn werk. Daarnaast vind ik het fijn dat het bijdraagt aan mijn vruchtbaarheid, aangezien ik ook enthousiast probeer om zwanger te worden. Ik voel me echt gezonder sinds ik dit supplement gebruik!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is zink tabletten goed voor?

Zink is een essentieel mineraal dat nodig is voor tal van lichaamsfuncties. Het speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van een gezond immuunsysteem, het helpen genezen van wonden, het bevorderen van een gezonde groei en ontwikkeling tijdens de kindertijd en adolescentie, en het handhaven van een gezonde huid en nagels.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige