Orthica Zink 15

12.95

Op voorraad

Orthica Zink-15 Tabletten is een supplement dat aminozuurgebonden zink bevat. Het is een goede aanvulling op een gezonde en gevarieerde voeding omdat zink verschillende functies heeft in het lichaam. Het ondersteunt het immuunsysteem, bevordert een normale hormoonhuishouding en draagt bij aan de kwaliteit van sperma. Ook is zink van belang voor de gezondheid van de huid, het gezichtsvermogen en de bescherming van gezonde cellen en weefsels. Bovendien bevat het supplement koper, wat bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel.

Naast de gezondheidsvoordelen van Orthica Zink-15 Tabletten, is er nog een ander voordeel. De flacons waarin het supplement verpakt zit zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET). Dit draagt bij aan een meer circulaire economie en er hoeft geen nieuw plastic geproduceerd te worden. Zo is dit supplement niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor het milieu.

Lees meer <
 • Aminozuurgebonden zink

 • Ondersteunt het immuunsysteem

 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in zink tabletten

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Zink methionine koper

Vitakruid Zink methionine koper

AOV 537 Zink citraat 25mg

AOV 537 Zink citraat 25mg

Vitals Zink bisglycinaat 15 mg

Vitals Zink bisglycinaat 15 mg

Ingrediënten

Samenstelling per tablet

RI*
Mineralen (elementaire hoeveelheid)
zink(-bisglycinaat) 15 mg 150%
koper(-gluconaat) 1000 mcg 100,%

* referentie inname

Ingrediënten
Vulstof (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylcellulose), mineralen, antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas), kleurstof (titaandioxide).

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

 

 

Orthica Zink

Ons immuunsysteem zoals vitamines en drogist is handig voor koper. Dit voedingssupplement bij zwangerschap helpt bij Omega 3. Wil je medicijnen. Gebruik dit dan in je voeding.

Orthica reviews

 1. Annemarieke van Keulen

  Ik gebruik al een tijd Orthica zink 15. Ben vegetarisch en het werd mij aangeraden door mijn therapeut.

 2. Annemarieke van Keulen

  Ik gebruik Orthica zink omdat ik veganist ben. Echt een prettig supplement.

 3. Johannes

  Ik ben erg blij dat ik Orthica Zink 15 heb gekocht. Het is een fantastisch product dat heeft geholpen om mijn immuunsysteem te ondersteunen en mijn hormoonhuishouding weer op peil te krijgen. Ik merk dat mijn huid er beter uitziet sinds ik dit supplement gebruik en ik voel me algemeen gezonder. Ik ben vooral blij dat dit product aminozuur-gebonden zink bevat, wat zorgt voor een betere absorptie in het lichaam. Dit is een supplement dat ik zeker zal blijven gebruiken!

 4. Lisa

  Orthica Zink 15 is een uitstekend product en ik ben zo blij dat ik het heb gevonden! Ik heb gemerkt dat mijn gezichtsvermogen verbeterd is sinds ik het supplement gebruik en mijn sperma kwaliteit is ook verbeterd. Dit komt door de vele gezondheidsvoordelen van zink. Dit supplement bevat het juiste bedrag van zink en het is aminozuur-gebonden, wat betekent dat het lichaam het gemakkelijker kan opnemen. Ik raad dit product zonder enige twijfel aan aan iedereen die hun algehele gezondheid wil verbeteren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Waarschuwingen of bijwerkingen Orthica Zink

Er zijn geen waarschuwingen of bijwerkingen bekend over het gebruik van Orthica Zink. Houd je wel aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

Waar is zink tabletten goed voor?

Zink is een essentieel mineraal dat nodig is voor tal van lichaamsfuncties. Het speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van een gezond immuunsysteem, het helpen genezen van wonden, het bevorderen van een gezonde groei en ontwikkeling tijdens de kindertijd en adolescentie, en het handhaven van een gezonde huid en nagels.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Zink-15 Tabletten?

Ervaringen met Orthica Zink-15 Tabletten kunnen verschillen per persoon. Het is belangrijk om te weten dat dit supplement bedoeld is als aanvulling op een gezonde en gevarieerde voeding. Het kan bijdragen aan een normale hormoonhuishouding, de kwaliteit van sperma, de huid, het gezichtsvermogen en de bescherming van gezonde cellen en weefsels. Raadpleeg altijd een arts of specialist als je vragen hebt over het gebruik van dit supplement.

Waarom deze Orthica Zink-15 Tabletten aanbieding kopen?

De Orthica Zink-15 Tabletten aanbieding is een goede kans om dit supplement uit te proberen of in te slaan voor een voordelige prijs. Het supplement bevat aminozuurgebonden zink en koper, en kan bijdragen aan een gezond immuunsysteem en een normale hormoonhuishouding. Bovendien is de verpakking gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een meer circulaire economie. Het is belangrijk om te weten dat dit supplement bedoeld is als aanvulling op een gezonde en gevarieerde voeding en niet ter vervanging daarvan.

Wat zijn de voordelen van Orthica Zink-15 Tabletten?

Orthica Zink-15 Tabletten bevat aminozuurgebonden zink en koper, en kan bijdragen aan een gezond immuunsysteem en een normale hormoonhuishouding. Het supplement kan ook bijdragen aan de kwaliteit van sperma, de huid, het gezichtsvermogen en de bescherming van gezonde cellen en weefsels. Bovendien is de verpakking gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een meer circulaire economie.

Heeft Orthica Zink-15 Tabletten bijwerkingen?

Orthica Zink-15 Tabletten wordt over het algemeen goed verdragen door de meeste mensen. Bij een hoge dosering kunnen echter bijwerkingen optreden, zoals misselijkheid en maagklachten. Het is daarom belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Als je last krijgt van bijwerkingen, stop dan met het gebruik en raadpleeg een arts of specialist.