Vitamines.com reviews

Op Vitamines.com vind je (product) reviews van onze klanten, maar ook op externe platforms brengen beoordelingen over ons bedrijf.

vitamines reviews

Op Vitamines.com delen we graag de ervaringen van onze klanten, zowel productbeoordelingen als Vitamines.com reviews van onze webshop. Dit doen we om jou te ondersteunen bij het maken van de beste keuze voor uw aankopen en om u inzicht te geven in de ervaringen van anderen met ons aankoopproces.

Product reviews

Je vindt de productbeoordelingen op de productpagina onder het kopje Reviews. Alle beoordelingen, positief of negatief, worden op de productpagina geplaatst. We vragen hierbij je naam en e-mail adres, zodat verificatie mogelijk is.

Reviewbeleid supplementen

In lijn met de Nederlandse wetgeving zijn er wel beperkingen aan wat geschreven mag worden over voedingssupplementen, vooral met betrekking tot de effectiviteit van ingrediënten of producten.

Mocht een beoordeling dergelijke claims bevatten, dan kunnen wij besluiten de review te verwijderen, ook wanneer het een twijfelgeval betreft. Dit omdat wij hiervoor eindverantwoordelijk zijn. Hiervoor vragen wij je begrijp.

Vitamines.com review

Op verschillende externe platforms kun je winkelbeoordelingen plaatsen en Vitamines.com reviews lezen. Denk hierbij aan grote websites zoals Facebook, Trustpilot en tevens Google toont webshop reviews, zonder tussenkomst van Vitamines.com.

Tot slot, met andere review platforms die niet genoemd zijn op deze pagina, is Vitamines.com niet bekend.

Contact met Vitamines.com

Heb je nog vragen over dit onderwerp? Dan staan wij je uiteraard graag te woord. Je kunt Vitamines.com bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren op 020 308 6875.

Dave Leusink (1981) is één van de auteurs op Vitamines.com. Hij schrijft graag over zijn favoriete onderwerpen zoals vitamines en supplementen. Hij is actief op Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin. Heb je een opmerking over dit artikel? Mail dan [email protected] of bel hem (tijdens kantooruren) op 020-2101997.