Testimonail

LEUN NIET OP MOTIVATIE, BOUW GEWOONTES

- Arie Boomsma

Motivatie is er de ene dag wel en de andere niet, dus je kunt er lastig op bouwen. Wil je écht een nieuw voornemen volhouden, maak er dan een dagelijkse gewoonte van. Of dat nou gaat over sporten, gezond eten, of het leren van een nieuwe vaardigheid.’

LEKKERE VEGAN PROTEÏNE POEDER

Vegan proteine poeder staat vaak bekend als korrelig en minder smaakvol, en die uitdaging is BOOM aangegaan. Want duurzame en gezonde gewoontes bouwen, gaat een stuk makkelijker als je elke dag uitkijkt naar je shake, smoothie of bowl. Daarom drinkt en smaakt BOOM écht lekker. 

Een duurzame basis

BOOM is en een duurzame manier om je dagelijkse portie eiwitten aan te vullen. Voor extra kracht tijdens het sporten, een boost in je shake of wat extra proteïne omdat je het wel kunt gebruiken. Eiwitten dragen bij aan spieropbouw en -herstel na training en spelen een rol bij het behoud van sterke botten. Zowel na het sporten of als onderdeel van je dagelijkse routine. 

Testimonail

BOOM PLANTAARDIGE PROTEÏNE

Bestel nu!
YouTube video
Photo
“Ik gebruik zelf al meer dan dertig jaar proteïne, heb honderden producten uitgeprobeerd en met een handvol van de beste merken samengewerkt. Met die ervaring heb ik aangeklopt bij Vitamines.com om samen met hun experts nu eindelijk een eigen proteïne te ontwikkelen. Dat is Boom geworden, ik ben ontzettend blij met het resultaat.”
- Arie Boomsma, Founder BOOM