Beter dan Botox: Collaccino

Nooit eerder was er zoveel rumoer over één enkel beautysupplement. Reken ook af met rimpels en een doffe huid. Maak kennis met: COLLACCINO.

Collaccino is de natuurlijke Botox voor je huid. Gewoon één schepje in je (iced) cappuccino, voedende matcha of sprankelend bruiswerk en je wapent je huid direct tegen rimpeltjes en een doffe huid.

Hoe Collaccino werkt

Waarom Collaccino wel werkt? Dat is simpel te verklaren. Tussen 25- en 30-jarige leeftijd neemt het collageengehalte van je huid tot wel 2% procent af. En wanneer zie je de eerste fijne lijntjes en rimpeltjes? Exact! Dit is de oorzaak van huidveroudering.

Nu wordt het tijd voor je dagelijkse Collaccino.

De unieke ingrediëntenmix van Collaccino steekt een stokje (scoopje) voor het verouderingsproces. Anders dan gewone serums en supplementen belanden worden de ingrediënten van Collaccino wel op de juiste plek, precies waar jij het nodig hebt om huidveroudering tegen te gaan.

Collaccino dringt effectief de fijne rimpeltjes terug. Je huid krijgt een mooie glow:

Dit is hoe het werkt: Collaccino stimuleert de collageen aanmaak waar je huid het tekort komt. Het resultaat? De elasticiteit van je huid schiet omhoog en is veel beter bestand tegen de vorming van fijne lijntjes.

Wat zijn de praktijkresultaten?

De praktijkresultaten van 250 reviewers deden zelfs de mensen bij Herbolist versteld staan. Na 3 maanden lang iedere ochtend Collaccino zijn dit de eindresultaten:

Praktijkresultaten Collaccino    Percentage
Ik ervaar een gladdere huid met minder lijntjes98%
Ik ervaar dikkere haren en minder haaruitval78%
Ik ervaar een afname van mijn rimpeldiepte88%
Ik ervaar een verbeterde elastische huid90%
Ik ervaar een verbeterde huidkwaliteit92%
Ik ervaar dat mijn nagels sterker zijn77%
Ik wil dit product blijven gebruiken87%

87% van de testers geeft aan Collaccino te blijven gebruiken, dat is een enorm hoog percentage wat je niet vaak ziet bij beauty-supplementen.

Niet zo gek dat juist dit gegeven voor Herbolist een reden was om met een bijzondere, nooit eerder vertoonde garantie voor supplementen te komen:

Niet goed, geld terug!

Herbolist weet dat het met de Collaccino goud in handen heeft. Een supplement dat iets kan doen tegen wat iedere vrouw haat: rimpels!

Daarom heeft Herbolist besloten een niet goed, geld terug-garantie te geven op Collaccino.

Geen moeilijke kleine lettertjes: alleen op dag één dat je start met Collaccino een foto van je gezicht naar [email protected] en, wanneer je na 60 dagen geen verschil ziet, een nieuwe foto van je gezicht op dag 60 toesturen naar dit emailadres. Herbolist zal dan het volledige aankoopbedrag vergoeden.

Andere veelgestelde vragen

Sowieso is Vitamines.com een fijne winkel voor al je voedingssupplementen. Een snelle verzending, goede klantenservice én altijd de laatste innovaties zoals nu ook weer de Collaccino.

Heb je toch nog vragen? Chat of mail dan met onze klantenservice.

Wat zit er in een Collaccino?

Collaccino bevat gehydrolyseerd rundercollageen en natriumhyaluronaat voor hun herstellende eigenschappen, natuurlijke carmine kleurstof, vitamine C in de vorm van ascorbinezuur voor het bevorderen van de collageenproductie, en de natuurlijke zoetstof steviolglycosiden, afkomstig van de Stevia-plant.

Geeft Collaccino bijwerkingen?

Collaccino is een veilig voedingssupplement, vervaardigd in Nederland. Als je momenteel gezondheidsproblemen hebt of medicijnen gebruikt, is het raadzaam om eerst met je arts te overleggen voordat je Collaccino gaat gebruiken.

Hoeveel dagen doe je met één verpakking?

Eén verpakking Collaccino bevat 100 porties. Je hebt maar één portie collageen per dag nodig om van de beauty voordelen te profiteren, dus je kunt met 1 pouch Collaccino 100 dagen vooruit.

Wat moet ik doen als ik nog twijfel?

Stoppen met twijfelen! Je maakt sowieso aanspraak op de niet goed, geld terug-garantie, dus je kunt op onze kosten testen of Collaccino werkt voor jou.

Dave Leusink (1981) is één van de auteurs op Vitamines.com. Hij schrijft graag over zijn favoriete onderwerpen zoals vitamines en supplementen. Hij is actief op Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin. Heb je een opmerking over dit artikel? Mail dan [email protected] of bel hem (tijdens kantooruren) op 020-2101997.