Wij zijn Vitamines.com

Een ambitieus bedrijf met een missie. Wij willen de vitamine wereld voor goed veranderen. Wij geloven dat wij met goed advies, een breed assortiment en snelle service de speler in de vitamine branche kunnen worden. Mocht je nu iets missen in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Een energieker leven. Wij gaan ervoor.

Wij geloven dat we met een energieke, gezonde mindset heel Nederland wat gezonder kunnen laten leven. Gezonder, zodat er meer energie is voor dingen die écht belangrijk zijn. Energie om leuke dingen te doen met je gezin, voldoende gezondheid om in de avond te genieten je favoriete hobby. Iedereen een stapje gezonder.

Goed bezig!

Waarom ik Vitamines.com ben gestart 

Ik ben Manon van Essen en ik ben de founder van vitamines.com. Je kan mij misschien kennen van pizzamerk Magioni pizza (van die bloemkoolpizza’s).

Maar mijn affiniteit met voeding en gezondheid gaat veel verder terug. Op jonge leeftijd werd ik geconfronteerd met een moeder die ziek was.

Zowel geestelijk als fysiek. Dit heeft enorme impact op mij gehad. Daar begon mijn missie; een leuk leven gezonder maken en hier komt ook direct mijn drive in ondernemerschap vandaan.

De start van Vitamines.com

Later werd bij mij ADD geconstateerd waardoor ik aan de medicatie werd gezet. Dit werkte niet voor mij. Ik werd down, kon niet meer goed communiceren met anderen en de problemen werden veel erger toen ik veel ging werken. Ik was heel succesvol, maar kon er niet van genieten.

Dit was voor mij de start van de zoektocht naar gezondheid én geluk. Ik startte met een coach en met een kliniek die gespecialiseerd is in longevity (vitaal ouder worden). Hierbij had ik super veel baat. Ik leerde over het beter managen van work / life balance, startte met vitamines en supplementen en voelde mij enorm opknappen.

Ik kreeg veel energie, hoefde niet meer aan de medicijnen en het lukte goed om werk, een sociaal leven en twee kleine kindjes te combineren.

Na de verkoop van Magioni ging ik op zoek naar een nieuw bedrijf. Ik zocht iets wat dichtbij mij staat en wat samengaat met mijn missie; een leuk leven gezonder maken. Mijn huis staat vol met vitamines. Overal wel een potje. Maar ik miste de leuke merken, het advies over wat goed is.

Ook vond ik de huidige aanbieders vaak wat ontoegankelijk. Ik vond het een beetje ouderwets om maar zo te zeggen. Dat moest en kon beter. Dit was de start van vitamines.com.

Hulp in de juiste keuze

Met hierin als doel meer informatie te geven, mensen helpen en aan iedereen duidelijk te maken waarom je sommige supplementen wel moet gebruiken en sommige voor jou misschien overbodig zijn.

We zijn nog niet zo lang onderweg. Dus we staan aan het begin. Met sommige punten zijn we ook nog niet waar we willen zijn. Maar we doen ons best.

Ik hoop je op deze manier te kunnen inspireren iets gezonder te gaan leven, maar wel een leuk leven te houden.

Want uiteindelijk heb je niets aan gezondheid als je dit niet kan delen met de liefste mensen om je heen. En uit de bocht vliegen zo nu en dan hoort ook bij balans.

Dus hier geen expert, maar wel iemand met passie. De experts, die hebben we wel gelukkig in ons team.

Ik wens je veel geluk met de zoektocht en dat je bij ons bent gekomen maakt dat je sowieso al goed bezig bent.

Liefs,
Manon

Met Vitamines.com

Wil jij ons team meehelpen met onze missie? Dan begint dit natuurlijk bij jezelf. Zorg ervoor dat je de beste versie van jezelf bent. Preventie gaat ons helpen om vitaler ouder te worden.

Onze vestigingen
Amstelveen

Vitamines.com

Professor J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

[email protected]
Telefoon: +31 (0)20 308 6875

Antwerpen

Vitamines.com België

Franklin Rooseveltplaats 12
2060 Antwerpen

[email protected]
Telefoon: 003120 308 6875

Vitamines.com B.V.

Retouradres
Avelingen West 9
4202MS Gorinchem

KVK 86958119
BTW NL8177.70.012.B01
IBAN NL25 RABO 0198 8837 49
BIC RABONL2U

[email protected]
Telefoon 020 308 6875