Herbolist

9 Producten

Herbolist kopen

Filters

9 artikelen gevonden

9 artikelen gevonden

2 + 1 Gratis
Herbolist Collageen Beauty Blend
Bestseller!

Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend is op basis van rundercollageen en het populairste collageen poeder tegen huidveroudering. Het zorgt voor een stralende, gezonde en jeugdige huid. Het product is geliefd bij bekendheden zoals de Kardashians, Hailey Bieber en Jennifer Aniston, die allemaal grootverbruikers van collageen zijn. De unieke formule van de...

Herbolist Collageen poeder Beauty Blend navulverpakking
Bestseller!

Herbolist Collageen poeder Beauty Blend navulverpakking

Er is een reden waarom veel mensen Herbolist collageen kopen. Door elke dag collageenpoeder of een collageen supplement te gebruiken, verhoog je de hoeveelheid collageen in je lichaam. Welk resultaat koop je daarvoor? Een mooiere huid en minder rimpels.

Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Herbolist Pure Collageen is een revolutionair supplement dat is ontwikkeld om jouw lichaam te ondersteunen bij een actieve en pijnvrije levensstijl. Ons product bevat hoogwaardig collageen, een essentieel eiwit dat een cruciale rol speelt bij het behoud van gezonde spieren en gewrichten. Collageen is van nature aanwezig in ons lichaam,...

2 + 1 Gratis
Herbolist Proteïne Poeder chocolade

Herbolist Proteïne Poeder chocolade

Herbolist proteïne is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een plantaardige eiwitbron. Met een heerlijke chocoladesmaak biedt deze proteïne een unieke combinatie van plantaardige eiwitten, waaronder erwten, soja en rijst. Deze proteïne is speciaal ontwikkeld voor spieropbouw, energie en spierherstel. Het bevat een hoog gehalte aan...

Herbolist Vegan Proteïne Poeder banaan

Herbolist Vegan Proteïne Poeder banaan

Herbolist proteïne is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een plantaardige bron van eiwitten. Met een heerlijke banaan smaak is het niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond! Deze proteïne bevat een unieke combinatie van erwten, soja en rijst als eiwitbronnen, waardoor het een hoog...

2 + 1 Gratis
Herbolist Collaccino

Herbolist Collaccino

Sportvoeding Pakket Vrouw

Sportvoeding Pakket Vrouw

Herbolist proteine poeder vanille is een hoogwaardig eiwitpoeder dat zorgt voor een snel herstel van je spieren na intensieve training. Het bevat alle essentiële aminozuren die je lichaam nodig heeft om spierweefsel op te bouwen en te herstellen. Daarnaast heeft het een heerlijke vanillesmaak, waardoor het ook nog eens lekker...

Keto pakket

Anti-Haaruitval Support

Deze haar bundel is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar prachtig haar. Dit alles-in-één basispakket bevat alle essentiële supplementen die nodig zijn om je haar te ondersteunen en te verzorgen. Met de Herbolist Collageen Beauty Blend (200 gr) geef je jouw haar de nodige bouwstenen voor...

Over Herbolist

Herbolist poeders zijn als beste getest door Maud Geniet. Herbolist maakt premium, natuurlijke collageenpoeders en eiwitpoeders. Wij geloven dat schoonheid van binnen zit. Door onze producten willen wij dit  zoveel mogelijk naar buiten brengen. Onze producten zijn 100% natuurlijk, worden in Nederland geproduceerd en gemaakt van de beste ingrediënten.

Wat is Collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam. Het zorgt onder andere voor de structuur en elasticiteit van onze huid, haar en nagels.

  • Voor vol en glanzend haar
  • Helpt fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan
  • Helpt bij een onrustige huid

Je lichaam maakt zelf collageen aan, maar vanaf je 25e neemt de collageenaanmaak af. Het huidverouderingsproces (lees: fronsrimpel, kraaienpootjes) zet in.

Lees meer Lees minder

Ik ben zwanger mag ik collageen gebruiken?
Collageen is een lichaamseigen stof. Een jonge huid bestaat voor 70% uit collageen. Wanneer we ouder worden verminderd de aanmaak van collageen. De oplossing?

Collageen zelf innemen. Veel consumenten vragen of je collageen mag slikken tijdens de zwangerschap. Hoewel collageen als veilig wordt beschouw tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding adviseren wij altijd eerst je arts te raadplegen voor gebruik.

Lees meer Lees minder

Hoe gebruik ik collageen?
Bij een collageen inname is het belangrijk om te kiezen voor een poedervorm, deze vorm wordt namelijk beter opgenomen in het lichaam. Voeg dagelijks een schepje collageenpoeder toe aan je ontbijt of verwerk het door je drinken.

 

Wat is beter collageen poeder of pillen?

Gehydrolyseerde collageen is afgebroken. Hierdoor wordt collageen makkelijker opgenomen in onze darmen en afgegeven door de bloedbaan waar het collageen het meeste nodig is. Met collageen in poedervorm krijg je meer van aminozuren binnen dan bijvoorbeeld bij een collageen capsule. Daarom adviseren wij om een collageen poeder te gebruiken.

 

Lees meer Lees minder

Herborist collageen of herbolist collageen?

Herborist collageen is hetzelfde als Herbolist collageen. De schrijfwijze wordt nog wel eens verward door Google.

Unieke eigenschappen van herborist collageen

  • 100% natuurlijk en puur collageenpoeder
  • Beauty mix voor de verzorging van de huid van binnenuit
  • Gehydrolyseerd collageen wordt snel opgenomen door het lichaam

Ben je op zoek naar een beauty blend die voor 100% uit natuurlijke collageen bestaat? Herborist Beauty Collageen is gemaakt van hoogwaardige rundercollageen en bevat vitamine C en hyaluronzuur. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, dat je helpt om de huid van binnenuit te versterken. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en draagt bij aan de aanmaak van collageen en een betere vochtbalans van de huid.

Wist je dat je natuurlijke productie van collageen vanaf je 25ste levensjaar afneemt? Via collageenpoeder kan je het collageengehalte in jouw lichaam aanvullen. Collageen geeft kracht en structuur aan botten, spieren en gewrichten. Het draagt ook bij aan de elasticiteit en stevigheid van huid, haar en nagels. Herborist Pure Collageen is gehydrolyseerd collageen, wat betekent dat het snel wordt opgenomen door het lichaam.

Voeg dagelijks 5 gram (1 maatschepje) Herbolist Collageen Beauty Blend toe aan je thee, koffie, smoothie of ontbijt. Een pot bevat 40 maatschepjes en is ruim voldoende voor 30 dagen.

Lees meer Lees minder
Lees meer Lees minder