Keuzehulp

Aanbieding

Vitakruid

Vitakruid

Vitakruid kopen doe je bij Vitamines.com! Vitakruid is een supplementenmerk wat hoogwaardige supplementen ontwikkelt om je gezondheid optimaal te ondersteunen. Het assortiment van vitakruid bestaat uit verschillende product categorieën waaronder Vitakruid Magnesium en Vitakruid Mama populair zijn bij Vitamines.com. De producten zijn geschikt verschillende doeleinden.

Welke producten van Vitakruid zijn populair?
Populaire producten bij Vitamines.com van Vitakruid zijn onder andere; Vitakruid magnesium, Vitakruid magnesium tauraat, Vitakruid mama, Silsolutions Vitakruid, Vitakruid B12 en Vitakruid b12 combi 6000.

Vitakruid Magnesium

Vitakruid heeft verschillende soorten magnesium. Zo zijn er vormen van magnesium tauraat, magnesium 200 complex, magnesium citraat en magnesium malaat. Welke vorm van magnesium jij nodig hebt en welke het beste voor jou is hangt af van je leeftijd en levensstijl.

Vitakruid waar te koop?

Wil jij Vitakruid kopen? Dan ben je bij Vitamines.com aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan vitakruid vitamines en mineralen. Van Vitakruid Femonisan waar te koop tot Vitakruid curcuma.

Vitakruid Mama

Ben je zwanger of heb je een kinderwens? Dan is het assortiment van Vitakruid Mama wellicht iets voor jou. Zo hebben wij een ruim assortiment aan Vitakruid Mama dag en nacht, Vitakruid multi dag en nacht mama, maar ook een grote variatie aan foluimzuur.

Silsolutions vitakruid

Silsolutions van Vitakruid heeft in korte tijd enorme populariteit verzameld. Dit doordat op TikTok goede resultaten zijn geboekt met dit product. En veel mensen enthousiast zijn geraakt over dit mogelijke haargroei middel. Silsolutions werd beter getest dan Kruidvat collageen en andere collageen boosteres.

Vitakruid B12

Vitakruid B12 is een populaire vitamine die te koop is bij Vitamines.com Zo is re de Vitakruid Combi 6000, vit b12 en de folaat. Welke het meest geschikt is voor jou hangt af van je levensstijl en leeftijd.

Filter

113 artikelen gevonden

113 artikelen gevonden

Nu -15%
Vitakruid Magnesium 200 complex

Vitakruid Magnesium 200 complex

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Nu -15%
Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Rhodiola Extract 500 mg

Vitakruid Rhodiola Extract 500 mg

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

Vitakruid Multivitamine Dag & Nacht Vrouw

Nu -15%
Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Silsolutions

Vitakruid Silsolutions

Nu -15%
Vitakruid Magnesium Tauraat met P5P

Vitakruid Magnesium Tauraat met P5P

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Vrouw

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Vitakruid Ashwagandha & Bioperine (KSM-66)

Vitakruid Ashwagandha & Bioperine (KSM-66)

Vitakruid Collageen Solugel 250 gram

Vitakruid Collageen Solugel 250 gram

  • Gratis verzending boven de €35.-
  • Voor 23:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis tips bij inschrijving

Hoe is Vitakruid ontstaan?

Vitakruid is in 2000 opgericht door Elly Korzelius, op dat moment houdt ze zich nog bezig met het schrijven van orthomoculaire boeken en het analyseren van wetenschappelijke literatuur. Het duurt tot 2003 voordat daadwerkelijk de eerste 6 producten op de Nederlandse markt verschijnen onder de merknaam Vitakruid.

Dit zijn de volgende producten:

 

  • Atrimove
  • Feminosan
  • Gebufferde vitamine C
  • Ostamax
  • Ostavit
  • Magnesium tauraat

 

Deze zijn tot op heden ook nog steeds verkrijgbaar, maar is het assortiment uitgebreid met ruim 100 nieuwe producten. Tot 2020 is er qua uitstraling van het merk nooit iets gewijzigd, echter is er in dat jaar voor gekozen om het merk te rebranden en is ook een nieuwe slogan bedacht: driven by health.

Lees meer Lees minder

Vitakruid leunt als merk op 3 peilers:

Kennis
Vitakruid heeft haar eigen stichting Ortho Health Foundation die zicht richt op het opleiden en bijscholen van  orthomoleculaire therapeuten. Ook beschikken zij ook een ruime informatie over alle nutriënten die beschikbaar zijn.

 

Productontwikkeling
Vitakruid ontvangt door haar ruime netwerk van therapeuten via de Ortho Health foundation en van hun adviesafdeling informatie over waar klanten tegen aan lopen en gaan vanuit daar op zoek naar nieuwe innovatieve formuleringen in samenwerking met hun partners.

Kwaliteit
Kwaliteit is voor Vitakruid van groot belang en hierin willen zij het voortouw nemen om consumenten te informeren en hebben zij hier ook campagnes voor op televisie.

Advies
Vitakruid wil iedereen voorzien van een persoonlijk advies over supplementen en pakt daarvoor de best beschikbare producten. Niemand daarin is hetzelfde en iedereen wordt voorzien van een persoonlijk advies op maat. De formuleringen van Vitakruid zijn op de markt gebracht met de volgende kernwaarden: hoge opneembaarheid, eerlijke prijs en het zijn innovatieve formuleringen.

Lees meer Lees minder

Waarom Vitakruid?

Wanneer  je gezond en gevarieerd eet zou je normaal gesproken voldoende vitaminen en mineralen binnen krijgen, maar hierbij wordt onvoldoende rekening gehouden met de verslechterde kwaliteit van landbouwgrond. Door dit laatste krijgen wij veel minder gezonde nutriënten binnen dan tientallen jaren geleden en tegelijk is ons leven hectisch en hebben wij over het algemeen een minder gezonde levensstijl.

Er kan vanuit worden gegaan dat wij in het in het algemeen te weinig vitaminen en mineralen binnen krijgen via onze voeding. Tekorten aan vitamine D, vitamine C, vitamine B-12 en de mineralen magnesium, zink en selenium zijn eerder regel dan uitzondering. De producten die Vitakruid hiervoor aanbiedt zijn 100% natuurlijk, hebben een eerlijke prijs en zijn van de hoogste kwaliteit. De supplementen kunnen bij verschillende situaties de gezondheid ondersteunen.

Lees meer Lees minder
1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk