Keuzehulp

Aanbieding

Gaba

Wat is GABA?

GABA is onder andere goed voor de gemoedstoestand en het concentratie vermogen. Zo is het goed voor het concentratievermogen en goed voor de gemoedstoestand. Officiële claims over de werking van GABA zijn nog in afwachting van de EU.

Filter

4 artikelen gevonden

4 artikelen gevonden

Fittergy Nootropic Recovery

Fittergy Nootropic Recovery

AOV 1142 Gaba 200mg

AOV 1142 Gaba 200mg

Vitakruid GABA Plus

Vitakruid GABA Plus

Waar is GABA goed voor?

Gaba is een remmende neurotransmitter die kan helpen bij een goede nachtrust en het verlagen van stressgevoelens. GABA wordt door de hersenen zelf geproduceerd. Je kunt wel meer GABA binnenkrijgen door bepaalde voedingsmiddelen te eten of door te kiezen voor GABA-supplementen.

Lees meer Lees minder

Wat is de werking van GABA?

GABA heeft een effect op hoe neurotransmitters met elkaar communiceren. Minder GABA staat in verband met minder communicatie. Als je hersenen minder met elkaar communiceren, gebeurt er minder in je hersenen.

Lees meer Lees minder

Is GABA Gevaarlijk?

Is te veel GABA gevaarlijk? Het is moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van GABA. Daarom is het een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om GABA te verwerken. Lees wel de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

Lees meer Lees minder

Heb ik GABA nodig?

GABA kan je helpen om tot rust te komen, het kalmeert je brein. GABA zorgt voor een goede prikkelverwerking, stressbeheersing, kalmte, stabiliteit, structuur en geduld.

Lees meer Lees minder

Hoe weet je of je een serotonine tekort hebt?

Symptomen kunnen als volgt zijn; je voelt je ongelukkig, ontevreden, gefrustreerd of ronduit furieus. Je ervaart gevoelens van depressie. Je hebt niet langer plezier in dingen waar je eerst van genoot. Heb je het idee dat je een serotonine tekort hebt? Laat je dan testen.

Lees meer Lees minder
1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk