Nog even geduld, wij zijn in aanbouw..
Vanaf 1-9 vind je hier de meest complete vitaminen webshop.


Wat is GABA?

GABA is onder andere goed voor de gemoedstoestand en concentratie vermogen.

 

  • Goed voor het concentratievermogen*
  • Goed voor de gemoedstoestand

Waar is GABA goed voor?
Gaba is een remmende neurotransmitter die kan helpen bij een goede nachtrust en het verlagen van stressgevoelens. GABA wordt door de hersenen zelf geproduceerd. Je kunt wel meer GABA binnenkrijgen door bepaalde voedingsmiddelen eten of door te kiezen voor GABA supplementen.

Wat is de werking van GABA?
GABA heeft een effect op hoe neurotransmitters met elkaar communiceren. Minder GABA staat in verband met minder communicatie. Als je hersenen minder met elkaar communiceren, gebeurd er minder in je hersenen.

Is GABA Gevaarlijk?
Is te veel GABA gevaarlijk? Het is moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van GABA. Daarom is het een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om GABA te verwerken. Lees wel de gebruiksaanwijzing voor gebruik.

 

Heb ik GABA nodig?
GABA kan je helpen om tot rust te komen, het kalmeert je brein. GABA zorgt voor een goede prikkelverwerking, stressbeheersing, kalmte, stabiliteit, structuur en geduld..

 

Hoe weet je of je een serotonine tekort hebt?

Symptomen kunnen als volgt zijn; Je voelt je ongelukkig, ontevreden, gefrustreerd of ronduit furieus. Je ervaart gevoelens van depressie. Je hebt niet langer plezier in dingen waar je eerst van genoot. Heb je het idee dat je een serotonine tekort hebt? Laat je dan testen.

 

Ervaringen met GABA