Orthica Orthiflor Fem

39.95

Orthica Orthiflor Fem Capsules zijn probiotica speciaal bedoeld voor vrouwen. Deze capsules bevatten vier verschillende bacteriestammen die in staat zijn om te overleven in het menselijk lichaam. Deze bacteriën zijn te vinden in voedingsmiddelen zoals kaas, gefermenteerde groenten en sojabonen. De Orthiflor Fem Capsules zijn vrij van kunstmatige kleur-, smaak-, geur- en bewaarmiddelen. Een groot voordeel van dit supplement is dat het tijdens de zwangerschap én borstvoeding gebruikt kan worden en geschikt is voor vegetariërs.

Het gebruik van probiotica kan de darmflora ondersteunen en bijdragen aan een gezonde spijsvertering. Orthiflor Fem Capsules kunnen helpen bij het herstellen en behouden van een goede balans van de darmflora, wat vooral voor vrouwen van belang kan zijn. Door het gebruik van deze probiotica kan het lichaam beter in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen uit voeding en kan het immuunsysteem worden ondersteund. De combinatie van verschillende bacteriestammen zorgt voor een breder spectrum aan ondersteuning van de darmflora en het lichaam in het algemeen.

Lees meer <
 • Het probiotica supplement voor vrouwen

 • Kan worden gebruikt tijdens de zwangerschap

 • Ook geschikt tijdens borstvoeding

Anderen kochten ook

Vitals Elke dag mama capsules

Vitals Elke dag mama capsules

Vitakruid RelaxComplex

Vitakruid RelaxComplex

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

Vitakruid Multivitamine Dag Mama

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Populair in probiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

Mattisson Probiotica 1000mg 10miljard CFU met prebiotica

2+1 Gratis
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitals Microbiol Kind 0-4 jaar

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Vitakruid Symflora Basis Sachets

Ingrediënten

maltodextrine, maïszetmeel, hydroxypropylmethylcellulose, vulstof (microkristallijne cellulose), bacteriecultuur, antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Gebruik

Op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan.

Etiket

Dagdosering 2 capsules

bacteriepreparaat 5 x 109kve*in ongeveer gelijke verhoudingen:
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus plantarum
Bifidobacterium lactis

*kve = kolonievormende eenheden

Orthica reviews

 1. Sacha

  Fijn supplement om te nemen tijdens de zwangerschap!

 2. Eva

  Ik ben erg blij dat ik Orthica Orthiflor Fem heb geprobeerd! Deze probiotica supplement heeft geholpen om mijn vaginale balans te herstellen en ik heb sindsdien minder last van ongemak en infecties. Ik merk ook dat mijn spijsvertering beter werkt en mijn huid er gezonder uitziet. Het is gemakkelijk in te nemen en heeft geen onaangename smaak. Ik zou dit zeker aanraden aan andere vrouwen die op zoek zijn naar een hoogwaardig probiotica supplement.

 3. Mike

  Na jarenlang zoeken naar een relaibale probiotica supplement voor vrouwen, heb ik eindelijk Orthica Orthiflor Fem gevonden! Dit product heeft me geholpen om mijn vaginale gezondheid te verbeteren en mijn symptomen van PMS te verminderen. Ik ben ook blij met de natuurlijke en veilige ingrediënten, en het feit dat er geen bijwerkingen zijn. Het is een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en ik zal het zeker blijven gebruiken!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. De maximale dagdosering niet overschrijden.

Waar is probiotica goed voor?

Probiotica zijn levende micro-organismen die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen en die ook in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir, zuurkool en kimchi kunnen voorkomen. Ze worden vaak genomen als voedingssupplement om de gezondheid van de darmen, spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Orthiflor Fem Capsules?

Ervaringen met Orthica Orthiflor Fem Capsules zijn persoonlijk en kunnen variëren. Het is daarom belangrijk om te overleggen met een gezondheidsdeskundige voordat u het supplement gaat gebruiken.

Waarom deze Orthica Orthiflor Fem Capsules aanbieding kopen?

Als er een aanbieding is voor Orthica Orthiflor Fem Capsules, kan dit een goede gelegenheid zijn om het supplement tegen een voordelige prijs uit te proberen. Bovendien kan regelmatig gebruik van dit supplement helpen bij het ondersteunen van een gezonde darmflora en immuunsysteem.

Wat zijn de voordelen van Orthica Orthiflor Fem Capsules?

Orthica Orthiflor Fem Capsules bevatten vier bacteriestammen die kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora en immuunsysteem. Dit supplement is speciaal ontworpen voor vrouwen en kan ook worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding. Het is vrij van kunstmatige kleur-, smaak-, geur- en bewaarmiddelen en is geschikt voor vegetariërs.

Heeft Orthica Orthiflor Fem Capsules bijwerkingen?

Orthica Orthiflor Fem Capsules zijn over het algemeen veilig in gebruik en hebben geen bekende bijwerkingen. Het is echter altijd raadzaam om voor gebruik van het supplement een gezondheidsdeskundige te raadplegen, vooral als u medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft.