16.01

250 Gram
€0.06 per gram

Jacob Hooy Kattekruid 250 gram

Jacob Hooy Kattekruid is het perfecte product voor jou als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om te ontspannen. Dit hoogwaardige kattenkruid, ook wel bekend als Nepetae herba, is zorgvuldig geselecteerd om jou de beste kwaliteit te bieden.

Met Jacob Hooy Kattekruid kun je eenvoudig je eigen thee bereiden. Laat de heerlijke geur je zintuigen prikkelen terwijl je geniet van een ontspannend moment voor jezelf.

Deze kruidige thee is niet alleen lekker, maar heeft ook een rustgevende werking. Ideaal om stress te verminderen en je geest tot rust te brengen.

Bewaar het Jacob Hooy Kattekruid op een droge, koele en donkere plek, zodat je altijd kunt genieten van de beste smaak en kwaliteit.

Ontdek zelf de kracht van Jacob Hooy Kattekruid en geef jezelf een moment van pure ontspanning. Bestel nu en ervaar de natuurlijke rust die dit product te bieden heeft.

Lees meer

Jacob Hooy Kattekruid

Ingredienten

Kattenkruid / Nepetae herba

Gebruik

Te bereiden als thee.

Droog, koel en donker bewaren.

Fabrikant

Jacob Hooy & Co. BV

Rijksweg 119

1906 BG  Limmen

Lees meer

  • Natuurlijke ontspanning

  • Rustgevende kruidige thee

  • Beste smaak en kwaliteit

Jacob Hooy reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingredienten
Kattenkruid / Nepetae herba

Gebruik

Zie hiervoor het etiket van dit product.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat kattenkruid (Nepetae herba). Gelieve voorzichtig te zijn bij het gebruik van dit product, vooral als u allergisch bent voor kattenkruid of andere planten uit de Nepetae familie. Het kan allergische reacties veroorzaken, zoals huidirritatie, jeuk, roodheid of zwelling. Raadpleeg een arts als u last heeft van een allergische reactie. Gebruik dit product niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft, tenzij anders geadviseerd door een zorgverlener. Houd dit product buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Raadpleeg altijd de verpakking of een zorgverlener voor meer informatie over het gebruik van dit product.

Veelgestelde vragen

Welk kruid wordt gebruikt in Jacob Hooy Kattekruid?

Kattenkruid / Nepetae herba.

Hoe kan Jacob Hooy Kattekruid worden bereid?

Te bereiden als thee.

Hoe moet Jacob Hooy Kattekruid worden bewaard?

Droog, koel en donker bewaren.

Wat is het adres van de fabrikant?

Jacob Hooy & Co. BV, Rijksweg 119, 1906 BG Limmen.