189.99

1 Stuks
€189.99 per stuk

Uitverkocht

Lichtwesen Haniel kogel 23 1 stuks

LichtWesen Nummer 23 – HANIËL is een krachtig product dat je helpt om je op te richten en je ware grootheid te herkennen. Met de hulp van de Aartsengel HANIËL kun je jezelf herinneren wie je werkelijk bent en ernaar leven. Net zoals een verdroogde bloem die water krijgt, zul je vanzelf weer opbloeien. Je zult in staat zijn om de situatie en de illusies die je eerder hebt gemaakt, te doorzien. Uiteindelijk zul je zelfs de illusie van afscheiding en dualiteit kunnen doorprikken.

Deze essence van LichtWesen is zeer geschikt voor situaties waarin je behoefte hebt aan beheerste kracht en helderheid. De samengestelde bergkristal in het product draagt bij aan het versterken van deze eigenschappen.

Om deze essence optimaal te gebruiken, kun je de bijgevoegde oefening proberen. Ga losjes rechtop staan, buig je hoofd naar voren en naar beneden en laat langzaam je bovenlichaam zakken. Adem in en richt jezelf weer langzaam en bewust op. Terwijl je rechtop staat, nodig je de kracht van HANIËL uit om je te omhullen en stabiliseren.

Draag de essence aan een hanger om je nek en laat HANIËL je helpen om je grootsheid te omarmen en bewustzijn in je dagelijkse leven te integreren.

Lees meer

LichtWesen Nummer 23. Je oprichten – HANIËL

Samenvatting:

·· Inzicht

·· Eigen grootheid herkennen en er naar leven

·· Illusies doorzien

·· Bewustzijn in het dagelijkse leven integreren

·· Kalme stilte

De Aartsengel HANIËL geeft kracht en moed om zich in de eigen grootheid op te richten, zich het ware Zijn te herinneren en er naar te leven. Zoals een verdroogde bloem die water krijgt, richt men zich vanzelf weer op. Het wordt dan makkelijk de situatie en de eerder gemaakte illusies te doorzien. Uiteindelijk lukt het ook de illusie van de afscheiding, de dualiteit, door te prikken. 

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

·· Hoe zou ik mij voelen wanneer ik in mijn ware grootte ben? Hoe zou ik dan handelen (in deze situatie)?

·· In welke situatie acht ik mij niet in staat succes te hebben?

·· In welk gebied van mijn leven/in welke situatie maak ik mijzelf klein?

·· Met welke beperkingen en denkbeelden houd ik mezelf klein?

·· Wat voor talenten en kwaliteiten verstop ik (voor mijzelf)?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence:

Heeft zich bewezen in situaties waarin men beheerste kracht en helderheid nodig heeft.

Oefening bij het thema

Ga losjes rechtop staan, de knieën licht gebogen, de voeten op ongeveer schouderbreedte uit elkaar. Begin dan met het hoofd naar voren en naar onderen te buigen. Met iedere uitademing buig je het bovenlichaam met hangend hoofd en armen in slow motion, wervel voor wervel steeds verder. Ga zo ver naar beneden als mogelijk is, misschien tot de vingertoppen de grond raken. Daarna richt je je langzaam en bewust weer op. Bij iedere inademing zet je wervel voor wervel weer rechtop. Daarbij houd je hoofd en armen ontspannen. Wanneer je rechtop in een ontspannen houding staat, nodig je de kracht van Haniël uit, je te omhullen en te vullen en vraag haar, je ontspannen, rechte houding te stabiliseren.

Samenstelling

Bergkristal

Gebruik

Aan hanger om de nek dragen

Fabrikant

Lichtwesen AG

Pestalozzistrasse 1               

D-64319 PFUNGSTADT

Duitsland

Lees meer

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

  • Opent je ware grootheid

  • Beheerste kracht en helderheid

  • Doorprikt illusies en dualiteit

Lichtwesen reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Samenstelling
Bergkristal

Gebruik

Zie hiervoor het etiket van dit product.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat bergkristal en kan mogelijk allergische reacties veroorzaken bij gevoelige individuen. Het wordt aanbevolen om voor gebruik een allergietest uit te voeren en bij eventuele irritatie of ongemak het gebruik van dit product te staken. Raadpleeg een arts als de symptomen aanhouden.

Veelgestelde vragen

Hoe zou ik mij voelen wanneer ik in mijn ware grootte ben? Hoe zou ik dan handelen (in deze situatie)?

Wanneer je in je ware grootte bent, zul je je krachtig en moedig voelen. Je zult handelen met zelfvertrouwen en authenticiteit.

In welke situatie acht ik mij niet in staat succes te hebben?

Je acht jezelf mogelijk niet in staat succes te hebben in situaties waarin je jezelf klein maakt. Door je grootheid te erkennen en ermee te leven, zul je merken dat succes voor jou wel mogelijk is.

In welk gebied van mijn leven/in welke situatie maak ik mijzelf klein?

Je maakt jezelf mogelijk klein in bepaalde situaties waarin je denkt dat je beperkingen hebt of waarin je je talenten en kwaliteiten verstopt. Het is belangrijk om je bewust te worden van deze gebieden en jezelf toe te staan om groter te zijn.

Met welke beperkingen en denkbeelden houd ik mezelf klein?

Je houdt jezelf mogelijk klein door beperkende gedachten en overtuigingen over jezelf en je capaciteiten. Het is belangrijk om deze beperkingen en denkbeelden te identificeren en te werken aan het transformeren ervan.