29.01

50 Gram
€0.58 per gram

Uitverkocht

Maharishi Ayurv Sport-Rasayana/MA 1bio 50 gram

Ontdek de krachtige werking van onze Rasayana voor kracht, een Ayurvedisch kruidenpreparaat speciaal ontwikkeld voor sportieve individuen zoals jij. Deze voedingssupplementen zijn zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de behoeften van fitte en bewuste mensen.

Onze unieke formule is gemaakt van de waardevolle amlavrucht, die in 21 complexe productiestappen wordt verwerkt tot een sterk geconcentreerd voedingssupplement. Amla staat bekend om zijn hoge gehalte aan vitamine C en bevordert volgens de ayurveda de opname van calcium.

Elke dagdosering van 6 tabletten bevat 1440 mg Indiase kruisbes en 1440 mg Indiase kruisbesextract. Deze ingrediënten zijn afkomstig uit biologische teelt en worden aangevuld met een bindmiddel en antiklontermiddel.

Gebruik dit voedingssupplement als onderdeel van je dagelijkse routine. Neem 2-4 tabletten, twee keer per dag, met warme melk of warm water. Let op dat je de aanbevolen dosering niet overschrijdt.

Onze Rasayana voor kracht wordt gedistribueerd door MAP Europe B.V. en is een voedingssupplement. Het is belangrijk om te onthouden dat een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl essentieel zijn. Raadpleeg een deskundige als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een ziekte hebt. Bewaar het product op een droge en koele plaats, buiten het bereik van jonge kinderen. Ontdek nu de kracht van onze Rasayana voor kracht en versterk je sportprestaties op natuurlijke wijze.

Lees meer

Rasayana voor kracht

Ayurvedisch kruidenpreparaat

Voor alle sportievelingen biedt Maharishi Ayurveda speciale voedingssupplementen. Speciaal afgestemd op de behoeften van fitbewuste personen, levert onze rasayana voor sporters waardevolle plantaardige bestanddelen. Dit unieke, sterk geconcentreerde voedingssupplement volgens een klassieke formule wordt in 21 gecompliceerde productiestappen gewonnen uit de amlavrucht. Waardevol amlapoeder wordt verrijkt en vermalen met het sap van de amlavrucht. Deze in de ayurveda zeer gewaardeerde plant is rijk aan vitamine C en bevordert volgens de ayurveda de opname van calcium.

Samenstelling per dagdosering van 6 tabletten:

Indiase kruisbes 1440 mg
Indiase kruisbesextract 1440 mg

Ingredienten

48,5% Indiase kruisbes*, 48,5% Indiase kruisbesextract*, bindmiddel (tapioca)*, antiklontermiddel: siliciumdioxide

* ingrediënten uit biologische teelt (NL-BIO-01)

Gebruik

Volwassenen: 2-4 tabletten 2 x per dag met warme melk of warm water. De dagelijkse dosis bevat 970-1940 mg  Indiase kruisbes en 970-1940 mg Indiase kruisbesextract.

Distributeur

MAP Europe B.V.

Looskade 20

6041 LE  ROERMOND

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Lees meer

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

  • Natuurlijk kruidenpreparaat voor sportieve individuen

  • Sterk geconcentreerd met amlavrucht en vitamine C

  • Biologisch geteelde ingrediënten van hoge kwaliteit

Maharishi Ayurv reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Indiase kruisbes 1440 mg
Indiase kruisbesextract 1440 mg

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2-4 tabletten 2 x per dag met warme melk of warm water.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat Indiase kruisbes en Indiase kruisbesextract in grote hoeveelheden. Raadpleeg uw arts of zorgverlener voordat u dit product gebruikt, vooral als u allergisch bent voor Indiase kruisbes of als u een bestaande medische aandoening heeft. Overmatig gebruik kan bijwerkingen veroorzaken. Houd dit product buiten het bereik van kinderen.

Veelgestelde vragen

Wat is rasayana?

Rasayana is een Ayurvedisch kruidenpreparaat.

Waar is dit rasayana supplement speciaal op afgestemd?

Dit rasayana supplement is speciaal afgestemd op de behoeften van sportievelingen.

Wat is de samenstelling van dit voedingssupplement?

De samenstelling per dagdosering van 6 tabletten bevat 1440 mg Indiase kruisbes en 1440 mg Indiase kruisbesextract.

Hoeveel tabletten moet een volwassene per dag innemen?

Een volwassene moet 2-4 tabletten, 2 keer per dag innemen met warme melk of warm water.