26.87

50 Gram
€0.54 per gram

Maharishi Ayurv Vata balance/MA 1401 bio 50 gram

Ontdek ons nieuwste product: Ayurvedische Kruiden Tabletten met Parels. Deze unieke formule bevat een rijke mix van kruiden uit India, die al duizenden jaren worden gebruikt in de ayurveda. Het geheim zit hem in de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals winterkers, zoethout, narduskruid, guduchi, galanga, navelkruid en akkerwinde. Maar het meest kostbare ingrediënt is het poedervormige parelextract.

Deze krachtige tabletten zijn speciaal ontworpen om jouw welzijn te ondersteunen. Neem simpelweg 1 tablet twee keer per dag in met warm water of vruchtensap. Elke dosis bevat 1580 mg kruiden en 260 mg kruidenextract, waardoor je lichaam alle natuurlijke voordelen kan ervaren.

Onze Ayurvedische Kruiden Tabletten met Parels zijn een voedingssupplement dat is ontwikkeld om jouw gezonde levensstijl te ondersteunen. Ze zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding, maar kunnen wel een waardevolle aanvulling zijn. Bewaar de tabletten op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.

Geef jezelf de boost die je nodig hebt en ervaar de kracht van de eeuwenoude ayurvedische traditie met onze Ayurvedische Kruiden Tabletten met Parels. Bestel vandaag nog en begin je reis naar een gezonder en gebalanceerder leven.

Lees meer

De receptuur bevat talrijke kruiden van het subcontinent India die al duizenden jaren in de ayurveda worden gebruikt: winterkers, zoethout, narduskruid, guduchi, galanga, navelkruid en akkerwinde. Het meest kostbare ingredient zijn parels in poedervorm.

Ingredienten

79% kruiden (winterkers, narduskruid, zoethout, Tinospora cordifolia, grote galangawortel), 13% kruidenextract (kleinbladerige bacopa, Convolvulus pluricaulis, Tinospora cordifolia), parel, verdikkingsmiddel (Arabische gom), Omhulsel (Hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddelen (talk, magnesiumzouten van vetzuren).

Gebruik

Volwassenen: 1 tablet 2 x per dag met warm water of vruchtensap. Bij 2 tabletten per dag bevat de dagelijkse dosis 1580 mg kruiden, 260 mg kruidenextract.

Distributeur

MAP Europe B.V.

Looskade 20

6041 LE  ROERMOND

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Lees meer

  • Unieke ayurvedische kruidenmix

  • Bevat poedervormig parelextract

  • Ondersteunt gezonde levensstijl

Maharishi Ayurv reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingredienten
79% kruiden (winterkers, narduskruid, zoethout, Tinospora cordifolia, grote galangawortel), 13% kruidenextract (kleinbladerige bacopa, Convolvulus pluricaulis, Tinospora cordifolia), parel, verdikkingsmiddel (Arabische gom), Omhulsel (Hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddelen (talk, magnesiumzouten van vetzuren).

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet 2 x per dag.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat kruiden en kruidenextracten die mogelijk allergische reacties kunnen veroorzaken bij mensen met een gevoeligheid voor deze ingrediënten. Raadpleeg een arts of gezondheidsdeskundige voordat u dit product gebruikt als u allergieën heeft voor een van de vermelde ingrediënten. Houd er ook rekening mee dat dit product een verdikkingsmiddel (Arabische gom) en antiklontermiddelen (talk, magnesiumzouten van vetzuren) bevat, die bij sommige mensen maagklachten of andere bijwerkingen kunnen veroorzaken. Het wordt aanbevolen om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en dit product buiten het bereik van kinderen te houden.

Veelgestelde vragen

Welke kruiden worden er gebruikt in dit product?

Winterkers, zoethout, narduskruid, guduchi, galanga, navelkruid en akkerwinde.

Wat is het meest kostbare ingrediënt in dit product?

Parels in poedervorm.

Hoeveel kruiden zitten er in één tablet voor volwassenen?

79% kruiden (1580 mg) en 13% kruidenextract (260 mg).

Wat is het gebruik van dit product voor volwassenen?

1 tablet 2 x per dag met warm water of vruchtensap.