26.87

120 Tabletten
€0.22 per tablet

Uitverkocht

Maharishi Ayurv MA 686 120 tabletten

Maak kennis met MA 686, een speciale kruidenmelange die zorgvuldig is samengesteld door ayurvedische experts op basis van authentieke recepturen. Deze unieke kruidenmix is een ware traktatie voor je lichaam en geest.

Met 97% kruiden, waaronder winterkers en wilde Indiase asperge, biedt MA 686 een natuurlijke ondersteuning voor je algehele welzijn. De toevoeging van verdikkingsmiddel Arabische gom en antiklontermiddelen talk en magnesium stearaat zorgen voor een optimale samenstelling.

Voor volwassenen wordt aangeraden om 2 keer per dag 1-2 tabletten in te nemen, 30 minuten voor de maaltijden, met warme melk of warm water. Bij een dagelijkse dosis van 4 tabletten krijg je maar liefst 1940 mg kruiden binnen.

MA 686 is een voedingssupplement dat je kan helpen bij het handhaven van een gezonde levensstijl. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en het supplement buiten het bereik van jonge kinderen te houden.

Bewaar MA 686 op een droge, afgesloten plek bij kamertemperatuur, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige voordat je het supplement gebruikt tijdens zwangerschap, lactatie, medicijngebruik of bij ziekte.

Ervaar de voordelen van deze bijzondere kruidenmelange en geef jezelf een boost met MA 686!

Lees meer

MA 686

Deze speciale kruidenmelange wordt zorgvuldig samengesteld door ayurvedische experts op basis van overgeleverde originele recepturen.

Ingrediënten:

97% kruiden (winterkers, wilde Indiase asperge), verdikkingsmiddel (Arabische gom), antiklontermiddelen (talk, magnesium stearaat).

Gebruik:

Volwassenen: 2 x daags 1-2 tabletten 1/2 uur voor de maaltijden met warme melk of warm water. Bij 4 tabletten per dag bevat de dagelijkse dosis 1940 mg kruiden.

Distributeur

MAP Europe B.V.

Looskade 20

6041 LE  ROERMOND

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Lees meer

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

  • Ayurvedisch samengestelde kruidenmix

  • Natuurlijke ondersteuning voor welzijn

  • 1940 mg kruiden per dosering

Maharishi Ayurv reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingrediënten: 97% kruiden (winterkers, wilde Indiase asperge), verdikkingsmiddel (Arabische gom), antiklontermiddelen (talk, magnesium stearaat).

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 x daags 1-2 tabletten 1/2 uur voor de maaltijden met warme melk of warm water.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat Arabische gom, talk en magnesium stearaat. Raadpleeg een arts of allergoloog voordat u dit product gebruikt als u allergisch bent voor een van deze ingrediënten.

Veelgestelde vragen

Wat is de aanbevolen dosering van MA 686?

2 x daags 1-2 tabletten 1/2 uur voor de maaltijden met warme melk of warm water.

Wat zijn de ingrediënten van MA 686?

97% kruiden (winterkers, wilde Indiase asperge), verdikkingsmiddel (Arabische gom), antiklontermiddelen (talk, magnesium stearaat).

Is MA 686 een voedingssupplement?

Ja, dit product is een voedingssupplement.

Waar moet MA 686 bewaard worden?

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.