59.11

60 Gram
€0.99 per gram

Uitverkocht

Maharishi Ayurv MA 105 60 gram

Maak kennis met MA 105, een speciale kruidenmelange die zorgvuldig is samengesteld door ayurvedische experts. Deze unieke formule is gebaseerd op eeuwenoude recepturen en bevat 97% kruiden, waaronder Gymnema sylvestre, mierikboom, winterkers en patchoelie.

MA 105 wordt aanbevolen voor volwassenen en kan eenvoudig worden ingenomen. Neem 2 tabletten, twee keer per dag, ongeveer een half uur voor de maaltijden, samen met glucose of kandijsuiker. Bij een dagelijkse dosis van 4 tabletten krijg je maar liefst 1940 mg kruiden binnen.

Dit voedingssupplement is een waardevolle toevoeging aan een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en het product buiten het bereik van jonge kinderen te houden. Bewaar MA 105 op een droge en koele plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg altijd een deskundige voordat je supplementen gebruikt, met name tijdens zwangerschap, lactatie, medicijngebruik of ziekte.

Maak jouw gezondheid een prioriteit en ontdek de krachtige werking van MA 105!

Lees meer

MA 105

Deze speciale kruidenmelange wordt zorgvuldig samengesteld door ayurvedische experts op basis van overgeleverde originele recepturen.

Ingredienten

97% kruiden (Gymnema sylvestre, mierikboom, winterkers, patchoelie), verdikkingsmiddel (Arabische gom), antiklontermiddel (talk).

Gebruik

Volwassenen: 2 x daags 2 tabletten ongeveer 1/2 uur voor de maaltijden met glucose of kandijsuiker. Bij 4 tabletten per dag bevat de dagelijkse dosis 1940 mg kruiden.

Distributeur

MAP Europe BV

Veldweg 33

6075 NL  Herkenbosch

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

06-2015

Lees meer

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

  • Unieke formule met eeuwenoude recepten.

  • Bevat 97% kruiden.

  • Eenvoudig in te nemen.

Maharishi Ayurv reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingredienten
97% kruiden (Gymnema sylvestre, mierikboom, winterkers, patchoelie), verdikkingsmiddel (Arabische gom), antiklontermiddel (talk).

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 x daags 2 tabletten.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat Gymnema sylvestre, mierikboom, winterkers en patchoelie. Raadpleeg een arts of voedingsdeskundige voordat u dit product gebruikt als u allergisch bent voor een van deze ingrediënten of als u een medische aandoening heeft. Houd er rekening mee dat dit product een verdikkingsmiddel (Arabische gom) en een antiklontermiddel (talk) bevat, wat bij sommige personen allergische reacties kan veroorzaken. Gebruik dit product niet als u allergisch bent voor deze stoffen. Lees altijd het etiket en volg de aanbevolen dosering.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ingrediënten van MA 105?

Ingredienten: Gymnema sylvestre, mierikboom, winterkers, patchoelie, Arabische gom, talk.

Hoe moet ik MA 105 gebruiken?

Gebruik: Volwassenen dienen 2 x daags 2 tabletten in te nemen, ongeveer 1/2 uur voor de maaltijden, met glucose of kandijsuiker.

Wat is de dosering van MA 105?

Gebruik van 4 tabletten per dag bevat een dagelijkse dosis van 1940 mg kruiden.

Waar wordt MA 105 gedistribueerd?

Distributeur: MAP Europe BV, Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch.