35.47

30 Gram
€1.18 per gram

Uitverkocht

Maharishi Ayurv MA 151 30 gram

Ontdek MA 151, een ayurvedisch kruidenpreparaat dat speciaal is samengesteld om jouw gezondheid en welzijn te ondersteunen. Dit supplement bevat 97% kruiden, waaronder winterkers, Chinese kuisheidsboom en notengras, die bekend staan om hun heilzame eigenschappen.

Het gebruik van MA 151 is eenvoudig. Neem dagelijks 1 tablet, twee keer per dag, samen met warme melk en kandijsuiker. Neem de tabletten een half uur voor de maaltijden in, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. Bij een dagelijkse dosis van 2 tabletten krijg je 970 mg kruiden binnen.

MA 151 wordt gedistribueerd door MAP Europe BV, een betrouwbare leverancier van hoogwaardige voedingssupplementen. Dit product is een voedingssupplement en dient als aanvulling op een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Belangrijk is om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen te houden. Bewaar MA 151 op een droge en koele plaats, tenzij anders vermeld op het etiket.

Voor vragen over het gebruik van supplementen tijdens zwangerschap, lactatie, medicijngebruik of ziekte, raden we aan om een deskundige te raadplegen. Bestel vandaag nog MA 151 en geef jouw gezondheid een boost!

Lees meer

MA 151

Ayurvedisch kruidenpreparaat

Ingrediënten:

97% kruiden (winterkers, Chinese kuisheidsboom, notengras), verdikkingsmiddel (Arabische gom), antiklontermiddel (talk).

Gebruik:

Volwassenen: 1 tablet 2x per dag met warme melk en kandijsuiker. 1/2 Uur voor de maaltijden 's morgens en 's avonds. Bij 2 tabletten per dag bevat de dagelijkse dosis 970 mg kruiden.

Distributeur

MAP Europe BV

Veldweg 33

6075 NL  Herkenbosch

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

06-2015

Lees meer

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

  • Ayurvedisch kruidenpreparaat

  • 97% kruideninhoud

  • Ondersteunt gezondheid en welzijn

Maharishi Ayurv reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingrediënten
97% kruiden (winterkers, Chinese kuisheidsboom, notengras), verdikkingsmiddel (Arabische gom), antiklontermiddel (talk).

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet 2x per dag met warme melk en kandijsuiker.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat kruiden zoals winterkers, Chinese kuisheidsboom en notengras. Het kan mogelijk allergische reacties veroorzaken bij mensen die gevoelig zijn voor deze ingrediënten. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt als u bekend bent met allergieën voor kruiden. Daarnaast bevat dit product Arabische gom als verdikkingsmiddel en talk als antiklontermiddel. Personen met allergieën voor deze stoffen moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van dit product. Lees altijd de ingrediëntenlijst zorgvuldig door voordat u dit product consumeert of gebruikt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ingrediënten van MA 151?

Ingrediënten: 97% kruiden (winterkers, Chinese kuisheidsboom, notengras), verdikkingsmiddel (Arabische gom), antiklontermiddel (talk).

Hoeveel tabletten moet een volwassene per dag innemen van MA 151?

Volwassenen: 1 tablet 2x per dag met warme melk en kandijsuiker. 1/2 Uur voor de maaltijden ‘s morgens en ‘s avonds. Bij 2 tabletten per dag bevat de dagelijkse dosis 970 mg kruiden.

Wat zijn de aanbevelingen en waarschuwingen bij het gebruik van MA 151?

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Wat is de distributeur van MA 151 en wat is het adres?

Distributeur: MAP Europe BV, Veldweg 33, 6075 NL Herkenbosch.