40.83

30 Gram
€1.36 per gram

Uitverkocht

Maharishi Ayurv MA 229 30 gram

Ontdek MA 229, een speciale kruidenmelange die zorgvuldig is samengesteld door ayurvedische experts op basis van originele recepturen. Deze kruidenmix bevat 97% kruiden zoals Arjuna myrobalaan, zoethout, narduskruid en Ipomoea digitata, die allemaal zorgvuldig zijn geselecteerd voor hun gunstige eigenschappen.

Met MA 229 kun je profiteren van de helende kracht van deze eeuwenoude kruiden. Neem eenvoudigweg één tablet ‘s ochtends en ‘s avonds, een half uur voor de maaltijd, met warme melk en kandijsuiker of warm water. Elke tablet bevat 970 mg kruiden, waardoor je de juiste dagelijkse dosis binnenkrijgt.

Dit product is een voedingssupplement en kan een waardevolle aanvulling zijn op je dagelijkse routine. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl te handhaven.

MA 229 wordt gedistribueerd door MAP Europe B.V., een betrouwbaar bedrijf dat zich inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid. Bewaar het product op een droge, koele plaats buiten het bereik van jonge kinderen.

Ontdek de kracht van deze speciale kruidenmelange en neem vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en evenwichtiger leven met MA 229.

Lees meer

MA 229

Deze speciale kruidenmelange wordt zorgvuldig samengesteld door ayurvedische experts op basis van overgeleverde originele recepturen.

Ingrediënten:

97% kruiden (Arjuna myrobalaan, zoethout, narduskruid, Ipomoea digitata), verdikkingsmiddel (Arabische gom), antiklontermiddel (talk).

Gebruik

Volwassenen: 1 Tablet 1/2 uur 's ochtends en 's avonds voor de maaltijden met warme melk en kandijsuiker of warm water. Bij 2 tabletten per dag bevat de dagelijkse dosis 970 mg kruiden.

Distributeur

MAP Europe B.V.

Looskade 20

6041 LE  ROERMOND

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Lees meer

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

  • Speciale kruidenmelange samengesteld door experts.

  • Helende kracht van eeuwenoude kruiden.

  • Gedistribueerd door betrouwbaar bedrijf.

Maharishi Ayurv reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingrediënten:
97% kruiden (Arjuna myrobalaan, zoethout, narduskruid, Ipomoea digitata), verdikkingsmiddel (Arabische gom), antiklontermiddel (talk)

Gebruik

De aanbevolen dosering is: 1 Tablet 1/2 uur ‘s ochtends en ‘s avonds voor de maaltijden met warme melk en kandijsuiker of warm water.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat kruiden zoals Arjuna myrobalaan, zoethout, narduskruid en Ipomoea digitata. Raadpleeg een arts of zorgverlener voordat u dit product gebruikt, vooral als u zwanger bent, borstvoeding geeft, een medische aandoening heeft of medicijnen gebruikt. Dit product kan mogelijk interacties veroorzaken met andere geneesmiddelen. Gebruik dit product niet als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Houd er rekening mee dat dit product een verdikkingsmiddel (Arabische gom) en een antiklontermiddel (talk) bevat. Lees voor gebruik altijd de aanbevolen dosering en volg de instructies op de verpakking.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ingrediënten van MA 229?

Ingrediënten van MA 229 zijn Arjuna myrobalaan, zoethout, narduskruid, Ipomoea digitata, Arabische gom en talk.

Wat is het aanbevolen gebruik van MA 229?

Volwassenen wordt geadviseerd om 1 tablet MA 229 1/2 uur voor de maaltijden in te nemen, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds, met warme melk en kandijsuiker of warm water. Bij het innemen van 2 tabletten per dag krijgt men een dagelijkse dosis van 970 mg kruiden.

Wie is de distributeur van MA 229?

De distributeur van MA 229 is MAP Europe B.V., gevestigd aan Looskade 20 in Roermond.

Wat zijn de waarschuwingen en adviezen voor het gebruik van MA 229?

Voor het gebruik van MA 229 wordt geadviseerd om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding niet vervangen. Het product dient buiten bereik van jonge kinderen bewaard te worden en op een droge, afgesloten plek bij kamertemperatuur, tenzij anders aangegeven op het etiket. Men dient een deskundige te raadplegen bij gebruik van supplementen tijdens zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.