39.76

60 Gram
€0.66 per gram

Uitverkocht

Maharishi Ayurv MA 232 60 gram

Maak kennis met MA 232, een speciale kruidenmelange die met zorg is samengesteld door ayurvedische experts. Deze unieke blend is gebaseerd op originele recepten die al eeuwenlang worden doorgegeven.

De ingrediënten van MA 232 bestaan voor maar liefst 94% uit verschillende kruiden, waaronder Pedalium murex, Himalaya rabarber en zoethout. Met toevoegingen zoals Arabische gom, glutenvrij maiszetmeel en talk als antiklontermiddel, is dit supplement van hoogwaardige kwaliteit.

Het gebruik van MA 232 is eenvoudig. Voor volwassenen wordt aangeraden om ‘s ochtends en ‘s avonds 2-4 tabletten in te nemen, een half uur voor de maaltijd, samen met warme melk en suiker. Bij een dagelijkse dosis van 6 tabletten krijg je maar liefst 2820 mg kruiden binnen.

Bij MAP Europe B.V. zijn we trots om dit product te distribueren. Let op: MA 232 is een voedingssupplement en de aanbevolen dosering mag niet worden overschreden. Het is belangrijk om een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl te behouden. Dit supplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Bewaar het product op een droge, afgesloten plaats bij kamertemperatuur, tenzij anders vermeld op het etiket. Houd het buiten bereik van jonge kinderen en raadpleeg een deskundige bij zwangerschap, lactatie, medicijngebruik of ziekte.

Lees meer

MA 232

Deze speciale kruidenmelange wordt zorgvuldig samengesteld door ayurvedische experts op basis van overgeleverde originele recepturen.

Ingrediënten:

94% kruiden (Pedalium murex, Himalaya rabarber, zoethout), verdikkingsmiddel (Arabische gom), maiszetmeel (glutenvrij), antiklontermiddel (talk).

Gebruik

Volwassenen: 's morgens en 's avonds 2-4 tabletten 1/2 uur voor de maaltijden met warme melk en suiker. Bij 6 tabletten per dag bevat de dageliikse dosis 2820 mg kruiden.

Distributeur

MAP Europe B.V.

Looskade 20

6041 LE  ROERMOND

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Lees meer

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

  • Samengesteld door ayurvedische experts.

  • Hoogwaardige kwaliteit supplement.

  • Eenvoudig in gebruik.

Maharishi Ayurv reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingrediënten
94% kruiden (Pedalium murex, Himalaya rabarber, zoethout)
verdikkingsmiddel (Arabische gom)
maiszetmeel (glutenvrij)
antiklontermiddel (talk)

Gebruik

De aanbevolen dosering is ‘s morgens en ‘s avonds 2-4 tabletten 1/2 uur voor de maaltijden met warme melk en suiker.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat kruiden zoals Pedalium murex, Himalaya rabarber en zoethout, die mogelijk bijwerkingen kunnen veroorzaken. Het gebruik van dit product kan ongewenste reacties veroorzaken bij bepaalde personen, zoals allergische reacties of interacties met andere medicijnen. Raadpleeg altijd een arts of apotheker voordat u dit product gebruikt, met name als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft. Lees de bijsluiter zorgvuldig door en volg de aanbevolen dosering. Stop het gebruik onmiddellijk en zoek medische hulp als u last krijgt van ernstige bijwerkingen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ingrediënten van MA 232?

Ingrediënten: Pedalium murex, Himalaya rabarber, zoethout, Arabische gom, maiszetmeel (glutenvrij), talk.

Hoe vaak moet ik MA 232 innemen?

Gebruik: Volwassenen nemen ‘s morgens en ‘s avonds 2-4 tabletten, 1/2 uur voor de maaltijden, met warme melk en suiker. Bij 6 tabletten per dag bevat de dagelijkse dosis 2820 mg kruiden.

Wie is de distributeur van MA 232?

Distributeur: MAP Europe B.V., Looskade 20, 6041 LE ROERMOND.

Waar moet ik MA 232 bewaren?

Bewaar MA 232 droog, afgesloten en bij kamertemperatuur, tenzij anders geadviseerd op het etiket.