17.70

100 Ml
€0.18 per ml

Purasana Frishi luchtverfrisser mint 100 ml

Ontdek Frishi, de 100% pure en natuurlijke luchtverfrisser die ongewenste geurtjes op een natuurlijke wijze verwijdert. Met Frishi heb je altijd een frisse en aangename geur in huis.

Wat Frishi zo bijzonder maakt, is dat het zuinig in gebruik is en tot wel 900 verstuivingen bevat. Dit maakt het perfect voor zowel professioneel als privé gebruik. Of je nu een ziekenhuis, rusthuis, opvangcentrum of gewoon je huiskamer, badkamer of toilet wilt verfrissen, Frishi is de ideale oplossing.

Wat maakt Frishi nog meer de beste keuze? Het bevat ten minste 50% essentiële oliën, zonder enige synthetische ingrediënten of additieven. Daarnaast veroorzaakt het geen irritatie en bevat het geen drijfgas.

Verwen jezelf en je omgeving met de heerlijke geur van Frishi. Verstuif het eenvoudig in de lucht en geniet van de langdurige frisheid. Let er wel op dat je het niet rechtstreeks op meubilair, pvc, plastic of plexi verstuift.

Frishi, de natuurlijke keuze voor een frisse en gezonde omgeving. Probeer het nu en ervaar zelf de pure kracht van Frishi.

Lees meer

Frishi staat voor 100% pure en natuurlijke luchtverfrissers.Ongewenste geurtjes worden op een natuurlijke wijze verwijderd.

Frishi is zuinig in gebruik en bevat tot 900 verstuivingen. Hierdoor ishet uitermate geschikt voor zowel professioneel gebruik (ziekenhuizen, rusthuizen, opvangcentra,…) als voor privé gebruik(huiskamer, badkamer, toilet,…)

– Ten minste 50% essentiële oliën

– Geen synthetische ingrediënten of additieven

– Veroorzaakt geen irritatie

– Verwijdert slechte geuren

– Bevat geen drijfgas

Ingredienten

Litsea Citrata, Eucalyptus Globulus, Pinus Pinaster, Mentha Arvensis, Mentha Piperita, Iso Alcohol

Gebruik

Verstuiven in de hoogte, nooit boven noch rechtstreeks op meubilair, pvc, plastic of plexi.

Fabrikant

Purasana NV

Heulestraat 104

B-8560 Gullegem

België

Lees meer

  • Natuurlijk: 100% pure en natuurlijke

  • Zuinig: tot 900 verstuivingen

  • Gezond: bevat geen synthetische ingrediënten

Purasana reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingredienten
Litsea Citrata
Eucalyptus Globulus
Pinus Pinaster
Mentha Arvensis
Mentha Piperita
Iso Alcohol

Gebruik

Zie hiervoor het etiket van dit product.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat de volgende ingrediënten: Litsea Citrata, Eucalyptus Globulus, Pinus Pinaster, Mentha Arvensis, Mentha Piperita en Iso Alcohol. Het is belangrijk om te weten dat sommige mensen mogelijk allergisch of gevoelig kunnen zijn voor een of meerdere van deze ingrediënten. Raadpleeg een arts of medisch professional voordat u dit product gebruikt als u bekend bent met allergieën of gevoeligheden. Houd er ook rekening mee dat dit product alcohol bevat, wat irritatie of uitdroging van de huid kan veroorzaken. Gebruik het product zoals aangegeven en vermijd contact met de ogen. Bij eventuele bijwerkingen of irritaties dient u het gebruik onmiddellijk te stoppen en een arts te raadplegen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de eigenschappen van Frishi luchtverfrissers?

– Ten minste 50% essentiële oliën
– Geen synthetische ingrediënten of additieven
– Veroorzaakt geen irritatie
– Verwijdert slechte geuren
– Bevat geen drijfgas

Waar kan Frishi gebruikt worden?

Frishi is geschikt voor zowel professioneel gebruik (bijvoorbeeld in ziekenhuizen, rusthuizen, opvangcentra) als privé gebruik (bijvoorbeeld in huiskamers, badkamers, toiletten).

Hoeveel verstuivingen bevat een Frishi luchtverfrisser?

Een Frishi luchtverfrisser bevat tot 900 verstuivingen.

Welke ingrediënten zijn er te vinden in Frishi luchtverfrissers?

De ingrediënten van Frishi luchtverfrissers zijn Litsea Citrata, Eucalyptus Globulus, Pinus Pinaster, Mentha Arvensis, Mentha Piperita en Iso Alcohol.