35.99

10 Ml
€3.60 per ml

Lichtwesen Elohim olie heling groen 59 10 ml

LichtWesen Nummer 59: Heling – Groene straal van de Elohim is het ultieme product voor heling en groei. Deze groene straal levert de energie en kracht die je nodig hebt om evenwicht te vinden, heel te worden en in harmonie met de liefde te groeien. Het versterkt en harmoniseert de stroom van levensenergie, waardoor je je geborgen, gevoed en stabiel voelt. Bovendien helpt het bij het bewust worden van emotionele wonden, wat resulteert in innerlijke vrede.

Met de groene straal van de Elohim versterk je je eigen geneeskracht en vergroot je je vermogen om de oorzaken van verstoringen te herkennen. Dit maakt het product ook zeer geschikt voor mensen die therapeutisch en helend werkzaam zijn.

Om jezelf en je situatie beter te begrijpen, kun je jezelf een aantal vragen stellen. Welke delen van je lichaam hebben heling nodig? Welke delen van je leven hebben heling nodig? Welke gevoelens belasten je op dit moment en hebben heling nodig? Stel je voor hoe je leven zou zijn als je volkomen gezond en heel zou zijn. Wat zou je doen en hoe zou je je voelen?

De groene straal van de Elohim kan op elke plek gebruikt worden. Voor een krachtige helingsoefening kun je je in gedachten naar de krachtigste plek op aarde begeven waar je ooit bent geweest. Nodig de Elohim van de groene straal uit en visualiseer hoe deze kracht je fysieke lichaam, gevoelens, gedachten en energiesysteem heelt.

LichtWesen Nummer 59: Heling – Groene straal van de Elohim is een chakra spray met een samenstelling van natuurlijke ingrediënten zoals Dipterocarpus turbinatus, Pini cembra en verschillende essentiële oliën. Gebruik het als ruimtelijke spray om de energie en aura te reinigen en harmoniseren. Haal het beste uit jezelf met de helende kracht van de groene straal van de Elohim.

Lees meer

LichtWesen Nummer 59: Heling – Groene straal van de Elohim

Samenvatting

·· Omvattende heling

·· Evenwicht en innerlijke vrede

·· Groei

De groene straal van de Elohim is de straal voor heling en groei. Hij levert in het scheppingsproces de energie en kracht om evenwicht te bieden, om heel te worden en in harmonie met de ordening en de liefde te groeien. Hij versterkt en harmoniseert de stroom levensenergie. Nog niet geheelde, emotionele wonden worden bewust gemaakt. Daardoor ontstaat innerlijke vrede. We voelen ons geborgen, gevoed, gesterkt, stabiel. De groene straal van de Elohim versterkt de eigen geneeskracht en de bekwaamheid de oorzaken van verstoringen te herkennen. Daardoor is hij ook ondersteunend voor mensen die therapeutisch en helend werkzaam zijn.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen

·· Welke delen van mijn lichaam hebben heling nodig?

·· Welke delen van mijn leven hebben heling nodig?

·· Welke gevoelens belasten mij op het ogenblik en hebben heling nodig?

·· Hoe zou mijn leven zijn als ik volkomen heel en gezond zou zijn? Hoe zou ik mij voelen? Wat zou ik doen?

·· Wat kan ik zelf doen om mij geborgen en gevoed te voelen?

Aanvullende aanwijzingen voor de Lichtwesen Elohim olie en kristallen

De groene straal van de Elohim kan op iedere plek gebruikt worden.

Oefening bij het thema

Welke plek op aarde, waar je geweest bent, is voor jou de krachtigste plek voor heling? Ga in gedachten naar deze plek en nodig de Elohim van de groene straal uit. Stel je voor, hoe deze kracht van deze plek en de kracht van de Elohim eerst je fysieke lichaam, dan je gevoel en gedachten en uiteindelijk alle gebieden van je energiesysteem en ook de verbinding naar je werkelijke wezen heelt.

Soort product

Chakra spray

Samenstelling

Dipterocarpus turbinatus, Pini cembra, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, Citral, Eugenol, Benzylalkohol, Cinnamal, Cinnamylalkohol, Farnesol, Benzylbenzoat.

Gebruik

Gebruiken als ruimtelijke spray, voor de reiniging en harmonisatie van de energie en aura.

Lees meer

  • Heling en groei bevorderen

  • Versterkt en harmoniseert levensenergie

  • Geschikt voor therapeutisch werk

Lichtwesen reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Soort product Chakra spray
Samenstelling Dipterocarpus turbinatus, Pini cembra, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, Citral, Eugenol, Benzylalkohol, Cinnamal, Cinnamylalkohol, Farnesol, Benzylbenzoat.
Gebruik Gebruiken als ruimtelijke spray, voor de reiniging en harmonisatie van de energie en aura.

Gebruik

Zie hiervoor het etiket van dit product.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat verschillende ingrediënten zoals Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, Citral, Eugenol, Benzylalkohol, Cinnamal, Cinnamylalkohol, Farnesol, Benzylbenzoat die potentieel allergische reacties kunnen veroorzaken bij gevoelige personen. Het wordt aanbevolen om vooraf een allergietest uit te voeren voordat u dit product gebruikt. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Gebruik dit product alleen zoals aangegeven en buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg een arts als er bijwerkingen optreden.

Veelgestelde vragen

Welke delen van mijn lichaam hebben heling nodig?

Mogelijk hebben delen van je lichaam behoefte aan heling en balans door gebruik te maken van de groene straal van de Elohim.

Welke delen van mijn leven hebben heling nodig?

Verschillende aspecten van je leven kunnen heling en groei nodig hebben, waarbij de groene straal van de Elohim kan helpen om evenwicht en harmonie te creëren.

Welke gevoelens belasten mij op dit moment en hebben heling nodig?

Het kan nuttig zijn om bewust te worden van eventuele belastende gevoelens en de mogelijkheid van heling te onderzoeken met behulp van de groene straal van de Elohim.

Hoe zou mijn leven zijn als ik volkomen heel en gezond zou zijn? Hoe zou ik mij voelen? Wat zou ik doen?

Stel je voor hoe je leven eruit zou kunnen zien als je volkomen heel en gezond zou zijn, en observeer hoe je je zou voelen en wat je zou doen. Dit kan helpen om een richting te geven aan je helingsproces.