Lichtwesen Elohim olie kristallijn 66 10 ml

  • 10 Ml

35.99

€3.60 per ml

66 Kristallijne olie is een uniek product dat een verbinding creëert tussen licht en de stoffelijke wereld. Het brengt harmonie tussen het mannelijke en het vrouwelijke principe, waardoor de polariteit in het Zijn wordt versterkt. Dit maakt het een krachtige tool voor spirituele groei en het bereiken van balans.

Deze olie bevat een perfecte mix van zuivere etherische oliën, waaronder mandarijn, citroen en kaneel. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een heerlijke geur die je zintuigen prikkelt en je humeur verbetert.

Het gebruik van 66 Kristallijne olie is eenvoudig. Breng het aan op je huid en laat de olie zijn werk doen. Het is belangrijk om het product op een koele plek te bewaren en uit de zon te houden. Houd het ook buiten bereik van kinderen, omdat het alleen bedoeld is voor uitwendig gebruik.

Ga voor een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen met 66 Kristallijne olie. Voeg dit product toe aan je dagelijkse routine en ervaar de krachtige helende eigenschappen. Transformeer je leven en bereik innerlijke harmonie met deze magische olie.

Lees meer

66  Kristallijne olie

Verbinding tussen licht en de stoffelijke wereld, tussen het mannelijke en het vrouwelijke principe – van de polariteit in het Zijn.

Ingredienten

10 ml zuivere etherische olie (mandarijn, citroen en kaneel)

Gebruik

Op de huid aan te brengen.

Niet boven de 25 graden bewaren. Uit de zon houden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Lees meer

  • Verbeter je humeur en zintuigen

  • Makkelijk in gebruik

  • Krachtige helende eigenschappen

Ingrediënten

Ingredienten
10 ml zuivere etherische olie (mandarijn, citroen en kaneel)

Gebruik

zie hiervoor het etiket van dit product.

Lichtwesen reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lichtwesen Elohim olie kristallijn 66 10 ml” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat zuivere etherische oliën van mandarijn, citroen en kaneel. Het gebruik van etherische oliën kan allergische reacties veroorzaken bij sommige mensen. Het wordt aanbevolen om voor gebruik een huidtest uit te voeren en te controleren op eventuele overgevoeligheid. Vermijd direct contact met de ogen en slijmvliezen. Raadpleeg een arts als er irritatie of ongemak optreedt. Houd het product buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Gebruik dit product alleen zoals voorgeschreven en volg de aanbevolen dosering.

Veelgestelde vragen

Wat is Kristallijne olie?

Kristallijne olie is een verbinding tussen licht en de stoffelijke wereld, tussen het mannelijke en het vrouwelijke principe – van de polariteit in het Zijn.

Wat zijn de ingrediënten van de olie?

De ingrediënten van de olie zijn 10 ml zuivere etherische olie (mandarijn, citroen en kaneel).

Hoe kan ik de olie gebruiken?

De olie kan op de huid worden aangebracht.

Zijn er speciale opslagrichtlijnen voor de olie?

Ja, de olie moet niet boven de 25 graden worden bewaard, uit de zon worden gehouden en buiten bereik van kinderen worden bewaard. Tevens is de olie alleen bedoeld voor uitwendig gebruik.

Over Vitamines.com

Ben je op zoek naar bepaalde voeding, supplementen of vitamines? Maar weet je niet wat je moet slikken? Vraag het onze experts. Via onze klantenservice kunnen onze specialisten gericht antwoord geven op je vraag.

Manon van Essen

Vitamines.com founder