6.69

400 Gram
€0.02 per gram

Terrasana Mugi miso (gerst) eko bio 400 gram

Maak kennis met Mugi Miso, de heerlijke Japanse smaakmaker gemaakt van biologische sojabonen en gerst. Dankzij het authentieke productieproces en een fermentatieperiode van maar liefst 12 maanden, heeft deze miso een ongeëvenaarde smaak. De producent, met generaties lange ervaring en een passie voor het vak, zorgt ervoor dat je gerechten worden verrijkt met een echte Japanse smaak.

Mugi Miso is veelzijdig en kan gebruikt worden als vervanger van een bouillonblokje, in wok- en stoofgerechten, of als basis voor sauzen en marinades. Deze miso heeft een gemiddeld krachtige smaak en is iets zouter dan genmai miso.

De ingrediënten van Mugi Miso zijn van biologische landbouw en bevatten onder andere sojabonen, gerst, zeezout en water. Met een voedingswaarde per 100g, inclusief 11,6g eiwit en 5,6g vezels, voegt deze miso ook nog eens een gezonde boost toe aan je gerechten.

Gebruik 1 eetlepel Mugi Miso als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep. Je kunt het ook gebruiken als basis voor sauzen, marinades of dressings. Bewaar de miso na opening maximaal 3 maanden in de koelkast.

Ontdek de smaak van Japan met Mugi Miso!

Lees meer

Mugi miso bestaat uit biologische sojabonen en gerst. De heerlijke smaak is te danken aan het authentieke productieproces en zeer lange fermentatieproces van maar liefst 12 maanden. De producent heeft generaties lange ervaring en ongekende passie voor het vak. Wil je je gerechten graag op smaak brengen met een échte Japanse smaakmaker, dan is mugi miso een mooie keuze. Het is goed te gebruiken als vervanger van het bouillonblokje, in wok- en stoofgerechten of als basis voor sauzen en marinades.  Mugi miso is gemiddeld krachtig van smaak en is iets zouter dan genmai miso.

Mugi miso (gepasteuriseerd) is een hartige Japanse smaakmaker die op ambachtelijke wijze wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en gerst. Fermentatieperiode: minimaal 12 maanden.

Ingredienten

SOJAbonen*,  gerst (GLUTEN)*,  zeezout,  water,  koji-ferment

* = van biologische landbouw

Voedingswaarde per 100g

Energie (kJ) 606kJ

Energie(kcal) 145kcal

Vet totaal 5,6g

Vet verzadigd 0,7g

Koolhydraten totaal 9,5g

Suikers 5,6g

Voedingsvezel 5,1g

Eiwit totaal 11,6g

Zout 11,5g

Natrium 4763mg

Gebruik

Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep. 

Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.

 

Bewaar na openen maximaal 3 maanden in de koelkast.

Fabrikant:

TerraSana 

Postbus 70

2450 AB LEIMUIDEN

Lees meer

  • Authentieke, ongeëvenaarde smaak.

  • Veelzijdig in gebruik.

  • Gezonde voedingswaarde.

Terrasana reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingredienten
SOJAbonen*
gerst (GLUTEN)*
zeezout
water
koji-ferment

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat sojabonen en gerst (gluten). Gelieve voorzichtig te zijn bij het consumeren van dit product als u een allergie of intolerantie heeft voor deze ingrediënten. Raadpleeg een arts of diëtist als u twijfelt of dit product geschikt is voor uw dieet.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ingrediënten van mugi miso?

SOJAbonen, gerst (GLUTEN), zeezout, water, koji-ferment.

Hoe lang duurt het fermentatieproces van mugi miso?

Het fermentatieproces duurt minimaal 12 maanden.

Hoe kan mugi miso gebruikt worden in gerechten?

Mugi miso kan gebruikt worden als vervanger van een bouillonblokje, in wok- en stoofgerechten, als basis voor sauzen en marinades.

Wat is het zoutgehalte van mugi miso?

Het zoutgehalte van mugi miso is 11,5g per 100g.