4.25

100 Gram
€0.04 per gram

Ojas Neem zeep 100 gram

Ontdek de magie van authentieke zeep uit India! Deze zeep, gemaakt van zuivere kokosolie, is doordrenkt met natuurlijke ingrediënten zoals vetiverolie, aloë vera-extract, neemolie en nog veel meer. Het resultaat is een ware traktatie voor je huid.

Deze zeep is niet zomaar een zeep. Het is een verwennerij voor je zintuigen en een verademing voor je huid. De combinatie van exotische oliën en extracten zorgt voor een diepe reiniging en een zijdezachte textuur. Het is perfect voor dagelijks gebruik en geschikt voor alle huidtypen.

Laat je betoveren door de heerlijke geur van sandelhout en basilicum. Voel hoe de zeep zijn werk doet en je huid verzacht en hydrateert. Je zult versteld staan van het resultaat.

Deze authentieke zeep uit India is een must-have voor iedereen die houdt van natuurlijke verzorgingsproducten. Het is een stukje luxe dat je jezelf kunt gunnen, elke dag opnieuw. Geef je huid de verzorging die het verdient en geniet van de magie van Indiaanse schoonheid.

Lees meer

Authentieke zeep uit India

Ingredienten

Coconut Oil based Soap Noodles  ( T. F. M.)

Vetiver Oil

Aloe Vera Extract

Sodium Bicarbonate

Sodium Benzoate

Amla Extract

Basil Oil

Neem Oil

Manjistha Extract

Carrot Oil

Sandal Wood Oil

Shikakai

Triphala Extract

Turmeric Oil

Water

Gebruik

Uitwendig

 

Lees meer

  • Natuurlijk, reinigend, hydraterend, luxueus

  • Exotische oliën, zijdezachte textuur

  • Verwennerij voor zintuigen, dagelijks gebruik

Ojas reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingredienten
Coconut Oil based Soap Noodles ( T. F. M.)
Vetiver Oil
Aloe Vera Extract
Sodium Bicarbonate
Sodium Benzoate
Amla Extract
Basil Oil
Neem Oil
Manjistha Extract
Carrot Oil
Sandal Wood Oil
Shikakai
Triphala Extract
Turmeric Oil
Water

Gebruik

Zie hiervoor het etiket van dit product.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat verschillende ingrediënten die mogelijk allergische reacties kunnen veroorzaken. Gelieve voor gebruik de ingrediëntenlijst zorgvuldig te controleren en vermijd het gebruik van dit product als u allergisch bent voor een van de vermelde ingrediënten. Raadpleeg een arts als u twijfelt of dit product geschikt is voor uw gebruik.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het gebruik van authentieke zeep uit India?

Het gebruik van authentieke zeep uit India kan verschillende voordelen bieden voor de huid, zoals hydratatie, verzachting en het verminderen van ontstekingen.

Is deze zeep geschikt voor alle huidtypen?

Ja, deze zeep is geschikt voor alle huidtypen. Het bevat natuurlijke ingrediënten die mild zijn voor de huid en geen agressieve chemicaliën bevatten.

Hoe vaak moet ik deze zeep gebruiken?

Je kunt deze zeep dagelijks gebruiken als onderdeel van je normale huidverzorgingsroutine. Het is effectief bij regelmatig gebruik.

Welke ingrediënten zorgen voor de specifieke geur van de zeep?

De specifieke geur van de zeep wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van verschillende natuurlijke oliën, zoals vetiverolie, basilicumolie en sandelhoutolie. Deze oliën geven de zeep een aangename en authentieke geur.