29.95

50 Ml
€0.60 per ml

Green People Serum neutraal parfumvrij 50 ml

Het Parfumvrije Hydraterende Serum is speciaal ontwikkeld voor jouw gevoelige huid. Dit serum is parfumvrij en zorgt voor een verzachtend en hydraterend effect. Het is geschikt voor zowel dag als nacht en kan onder je dagelijkse verzorging worden aangebracht om je huid extra diep te verzorgen.

Met natuurlijke ingrediënten zoals zeewierextract, aloë vera en kamillebloemextract, biedt dit serum de ultieme verzorging voor je gevoelige huid. Het bevat ook plantaardige glycerine, olijfolie en zonnebloemzaadolie om je huid te voeden en te hydrateren.

Breng een kleine hoeveelheid van dit serum aan op je gezicht met lichte tappende bewegingen, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds na het reinigen van je gezicht. Voor een complete verzorgingsroutine kun je dit serum combineren met de Neutrale Parfumvrije 24-uurs Crème of de Neutrale Parfumvrije Lichtgewicht Dagverzorging.

Beauty tip: gebruik dit serum ook tijdens het zonnebaden om je gevoelige huid te hydrateren en te beschermen tegen de uitdrogende werking van de zon. Bewaar het serum op een koele en droge plaats, buiten het bereik van kinderen.

Verwen je gevoelige huid met het Parfumvrije Hydraterende Serum en geniet van een stralende en gezonde huid!

Lees meer

Een parfumvrije, verzachtende & hydraterend serum voor de gevoelige huid. Voor dag en nacht onder de dagelijkse verzorging aan te brengen om de huid extra diep te verzorgen.

Ingredienten

Aqua (Spring Water), Glycerin* (Vegetable Derived), Enteromorpha Compressa (Seaweed) Extract, Caesalpinia Spinosa (Tara Bush) Gum, Helichrysum Stoechas (Everlasting Flower) Extract*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract*, Althaea Officinalis (Marshmallow) Root Extract*, Xanthan Gum (Corn Starch Gum), Chondrus Crispus (Irish Moss) Powder, Yucca Schidigera (Yucca) Stem Extract, Aroma [Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Oil*^], Benzyl Alcohol, Sorbic Acid, Salicylic Acid, Geraniol*, Citral*, Citronellol*, Linalool*, Limonene*. *96.7% Organic, ^Fairly Traded

Gebruik

Neem een kleine hoeveelheid ter grootte van een noot van het Parfumvrije Hydratend Serum en breng deze iedere morgen en avond aan met lichte tappende

bewegingen. Na het reinigen van het gelaat aanbrengen.

Maak je dagelijkse verzorgings routine compleet met de Neutrale Parfumvrije 24uur Creme of de Neutrale Parfumvrije Lighte Dagverzorging

Beauty Tip

Breng tijdens het zonnebaden het Parfumvrije Hydraterende Serum aan voor het aanbrengen van je zonnebrandcreme om je gevoelige huid

extra te hydratend en te beschermen tegen de uitdrogende werking van de zon.

Afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Alleen voor uitwendig gebruik. 

Lees meer

  • Speciaal voor gevoelige huid

  • Verzachtend en hydraterend effect

  • Met natuurlijke ingrediënten

Anderen kopen ook

Green People reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Ingredienten
Aqua (Spring Water)
Glycerin* (Vegetable Derived)
Enteromorpha Compressa (Seaweed) Extract
Caesalpinia Spinosa (Tara Bush) Gum
Helichrysum Stoechas (Everlasting Flower) Extract*
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*
Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*
Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract*
Althaea Officinalis (Marshmallow) Root Extract*
Xanthan Gum (Corn Starch Gum)
Chondrus Crispus (Irish Moss) Powder
Yucca Schidigera (Yucca) Stem Extract
Aroma [Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Oil*^]
Benzyl Alcohol
Sorbic Acid
Salicylic Acid
Geraniol*
Citral*
Citronellol*
Linalool*
Limonene*

Gebruik

De aanbevolen dosering is zie hiervoor het etiket van dit product.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product kan allergische reacties veroorzaken bij personen die gevoelig zijn voor een van de vermelde ingrediënten. Gelieve het product niet te gebruiken indien u weet dat u allergisch bent voor een van de bestanddelen. Raadpleeg een arts indien er zich irritaties of andere ongewenste reacties voordoen tijdens het gebruik van dit product.

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van het Parfumvrije Hydraterende Serum?

Het Parfumvrije Hydraterende Serum is bedoeld om de gevoelige huid extra diep te verzorgen, zowel overdag als ‘s nachts.

Hoe moet ik het Parfumvrije Hydraterende Serum gebruiken?

Neem een kleine hoeveelheid ter grootte van een noot en breng het serum iedere ochtend en avond aan op het gereinigde gezicht met lichte tappende bewegingen.

Met welke andere producten kan ik het Parfumvrije Hydraterende Serum combineren?

Je kunt je dagelijkse verzorgingsroutine compleet maken door het Parfumvrije Hydraterende Serum te combineren met de Neutrale Parfumvrije 24uur Creme of de Neutrale Parfumvrije Lichte Dagverzorging.

Kan ik het Parfumvrije Hydraterende Serum gebruiken tijdens het zonnebaden?

Ja, het wordt aanbevolen om het Parfumvrije Hydraterende Serum aan te brengen voor het aanbrengen van zonnebrandcrème tijdens het zonnebaden, om de gevoelige huid extra te hydrateren en te beschermen tegen de uitdrogende werking van de zon.

Populair in gezichtsserum

15% Korting

Biodermal vitamine C serum 30 ml

28% Korting

Biodermal P-CL-E serum 30 ml

Gerelateerde producten

25% Korting

Biodermal Gezichtserum 50+ 30 ml

15% Korting

Biodermal Skin booster revitalizing serum vitamine A 30 ml