2.64

150 Gram
€0.02 per gram

Dr Schar Orangino 150 gram

Ontdek de heerlijke Orangino koekjes van Dr Schar! Deze glutenvrije koekjes hebben een zachte sinaasappelvulling en zijn bedekt met een laagje chocolade. Een perfecte combinatie die je smaakpapillen zal verwennen!

De Orangino koekjes zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, waaronder suiker, chocolade, sinaasappelsap, en nog veel meer. Ze hebben een zachte textuur en een verfrissende smaak. Het laagje chocolade voegt een heerlijke zoetheid toe aan elke hap.

Met een energiewaarde van 358 kcal per 100 gram, zijn deze koekjes een verantwoorde snack. Ze bevatten ook voedingsvezels, eiwitten en een laag zoutgehalte. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een smakelijke traktatie zonder gluten.

Bewaar de Orangino koekjes op een koele en droge plaats, zodat je altijd kunt genieten van hun heerlijke smaak. Ze zijn perfect voor bij de koffie, als tussendoortje of om te delen met vrienden en familie.

Bestel vandaag nog je eigen Orangino koekjes en ontdek zelf waarom ze keer op keer een favoriet zijn onder liefhebbers van glutenvrije lekkernijen.

Lees meer

Dr Schar Orangino

Orangino van Schär. Heerlijk zachte glutenvrije koekjes met een sinaasappelvulling en een laagje chocolade. Een heerlijke combinatie die vraagt om meer!

Ingredienten

Suiker, chocolade 15% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgatoren: zonnebloemlecithine, E476; aroma), water, glucose-vruchtensuikerstroop, gepasteuriseerde EIEREN, maïsmeel, aardappelzetmeel, bevochtigingsmiddel: glycerol; SOJAmeelL, sinaasappelsap uit concentraat 2,6%, maltodextrine, zuurteregelaars: citroenzuur, E331; rijsmiddelen: ammoniumbicarbonaat, dinatriumdifosfaat, natriumbicarbonaat; geleermiddel: pectine; appelsapconcentraat, aroma's, zout, koolzaadolie, kleurstof: annatto.

Kan sporen bevatten van hazelnoten en melk

Voedingswaarde per 100 gram:  
Energie / kJ
1512  kJ
Energie / kCal
358  kcal
Vetten
7,2  g
– Waarvan verzadigd
3,3 g
Koolhydraten
69 g
– Waarvan suikers
44 g
Voedingsvezel
2,2 g
Eiwitten
4,7 g
Zout
0,53 g

Koel en droog bewaren

Fabrikant

Glutenvrijtotaal BV

Lijnbaan 8

2352 CK Leiderdorp

Nederland

 

Lees meer

  • Glutenvrije lekkernij met sinaasappelsmaak

  • Hoogwaardige ingrediënten en zachte textuur

  • Verantwoorde snack met lage calorieën

Dr Schar reviews

0
0 Reviews
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ingrediënten

Voedingswaarde per 100 gram:  
Energie / kJ
1512  kJ
Energie / kCal
358  kcal
Vetten
7,2  g
– Waarvan verzadigd
3,3 g
Koolhydraten
69 g
– Waarvan suikers
44 g
Voedingsvezel
2,2 g
Eiwitten
4,7 g
Zout
0,53 g

Gebruik

Zie hiervoor het etiket van dit product.

Waarschuwingen

Waarschuwing: Dit product bevat een hoog gehalte aan koolhydraten en suikers. Het kan ongezond zijn om dit product in grote hoeveelheden te consumeren, vooral voor mensen die een dieet volgen met beperkte inname van koolhydraten of suikers. Daarnaast bevat dit product ook een matige hoeveelheid vetten en verzadigde vetten. Het is belangrijk om dit in gedachten te houden bij het gebruik van dit product, vooral als u een dieet volgt dat beperkt is in vetinname. Neem contact op met een voedingsdeskundige of arts als u twijfels heeft over het gebruik van dit product in uw dieet.

Veelgestelde vragen

Wat is de smaak van Dr Schar Orangino koekjes?

De Dr Schar Orangino koekjes hebben een sinaasappelvulling en een laagje chocolade.

Bevat Dr Schar Orangino koekjes gluten?

Nee, de Dr Schar Orangino koekjes zijn glutenvrij.

Wat zijn de voedingswaarden van Dr Schar Orangino koekjes?

Per 100 gram bevatten de Dr Schar Orangino koekjes 358 kcal energie, 7,2 gram vet, 69 gram koolhydraten, 2,2 gram voedingsvezel, 4,7 gram eiwitten en 0,53 gram zout.

Wat is het adres van de fabrikant van Dr Schar Orangino koekjes?

De fabrikant van Dr Schar Orangino koekjes is Glutenvrijtotaal BV, gevestigd aan de Lijnbaan 8, 2352 CK Leiderdorp, Nederland.